300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
11" iPad Pro 2018+ met USB-C

11" iPad Pro 2018+ met USB-C

Er zijn408 producten.
11" iPad Pro 2018+ met USB-C Om je iPad Pro optimaal te kunnen gebruiken, kan het een groot voordeel zijn om verbinding te kunnen maken met andere apparaten. Een filmavond is veel leuker op een groot scherm dan op het scherm van een iPad, dus de juiste kabel of adapter voor je iPad kan wonderen...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
11" iPad Pro 2018+ met USB-C

11" iPad Pro 2018+ met USB-C

Om je iPad Pro optimaal te kunnen gebruiken, kan het een groot voordeel zijn om verbinding te kunnen maken met andere apparaten. Een filmavond is veel leuker op een groot scherm dan op het scherm van een iPad, dus de juiste kabel of adapter voor je iPad kan wonderen doen. Er is over het algemeen een kabel voor elk apparaat waarmee je wilt verbinden, en we hebben een kabel die de klus kan klaren voor alles waarmee je je iPad wilt verbinden. Met USB-C zorg je ook voor snelle oplaad- en overdrachtssnelheden, wat super handig is. Daarnaast zijn er verschillende adapters die de mogelijkheid bieden om tegelijkertijd met veel apparaten verbinding te maken, wat erg handig is voor je iPad, omdat deze zelf niet veel poorten heeft om mee te werken. Je kunt bijvoorbeeld een hub aanschaffen waarmee je tegelijkertijd met 8 apparaten kunt verbinden. Je moet ook overwegen welke kwaliteit je wilt hebben voor je kabels, omdat de meeste kabels worden uitgebracht door verschillende merken met verschillende kwaliteit, waarbij de duurdere meestal langer meegaan. 

10 uur batterijduur.

De juiste oplader kan een groot verschil maken in het gebruik van je iPad, omdat deze zorgt voor snelle oplaadsnelheid en tegelijkertijd de stroombeveiliging voor je iPad kan verbeteren. Het loont dus de moeite om een goede oplader voor de iPad Pro te vinden. We hebben verschillende goede opties gevonden die geschikt zijn voor de iPad. Daarnaast kan het handig zijn om een powerbank voor je iPad aan te schaffen, zodat je extra oplaadbeurten hebt die je kunnen redden tijdens je reis. Vooral als je geen stopcontact in de buurt hebt en je iPad nodig hebt voor iets belangrijks, zoals het vinden van de weg. Je kunt ook overwegen om een van de goede opties voor multi-opladen aan te schaffen, zodat je zowel je iPad kunt opladen als je iPhone of MacBook. Dit kan ook worden bereikt met een powerbank of dock, waar je verschillende apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten en opladen terwijl ze daar zijn.

Als het gaat om multimedia-ervaringen, of het nu gaat om games, muziek of films, is het belangrijk om de juiste apparatuur te hebben. Op die manier haal je het meeste uit je iPad. Als je gaat gamen, kan een toetsenbord wonderen doen, omdat de meeste mensen daarop veel sneller typen dan op het scherm van de iPad zelf. Om nog maar te zwijgen van het schrijven van rapporten of gewoon e-mails. Het is ook belangrijk om goed geluid uit je iPad te hebben, en hier kan een geweldige headset wonderen doen. Er zijn verschillende soorten beschikbaar, afhankelijk van je behoeften. De beste zijn meestal over-ear headsets, maar een meer discrete headset kan ook een groot verschil maken. Daarnaast kun je overwegen om een luidspreker aan te schaffen als je de mogelijkheid wilt hebben om het volume op te schroeven voor feestjes of gewoon om sfeervolle muziek af te spelen wanneer er gasten zijn. 

iaai