300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
12,9" iPad Pro 2018+ met USB-C

12,9" iPad Pro 2018+ met USB-C

Er zijn402 producten.
12,9" iPad Pro 2018+ met USB-C Als je een huis vol verschillende apparaten hebt die allemaal klaar staan om gebruikt te worden, dan kun je je iPad gebruiken om ze aan te sturen. Hiervoor heb je alleen de juiste kabels en adapters nodig, zodat ze optimaal met elkaar kunnen communiceren. Een USB-C...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
12,9" iPad Pro 2018+ met USB-C

12,9" iPad Pro 2018+ met USB-C

Als je een huis vol verschillende apparaten hebt die allemaal klaar staan om gebruikt te worden, dan kun je je iPad gebruiken om ze aan te sturen. Hiervoor heb je alleen de juiste kabels en adapters nodig, zodat ze optimaal met elkaar kunnen communiceren. Een USB-C naar HDMI-adapter maakt het mogelijk om verbinding te maken met de meeste schermen, wat perfect is voor een filmavond. Op dezelfde manier zijn er talloze adapters beschikbaar om verbinding te maken met andere USB-apparaten, luidsprekers, computers, enzovoort. Als je een oplossing wilt die meerdere mogelijkheden biedt, zijn er verschillende docks beschikbaar die elk verschillende poorten bieden om mee te werken. Op die manier kun je bijvoorbeeld een scherm, luidspreker en toetsenbord aansluiten voor een geweldige ervaring. Je kunt ook een hub krijgen met wel 10 poorten, wat zou moeten voldoen aan al je basisbehoeften voor poorten, en alle gegevens die je daarmee kunt verzamelen, kun je benaderen met je iPad. Dit is ook een zeer praktische oplossing, of het nu voor thuis of op het werk is, omdat het al je apparaten kan beheren. 

Om de beste oplading voor je iPad Pro te krijgen, heb je de beste oplader nodig. We hebben hier een aantal goede opties voor. Het gaat erom te kiezen wat het beste bij jouw behoeften past, omdat er oplossingen zijn die zowel smal als breed kunnen dekken. Als je alleen een goede oplader voor je iPad Pro nodig hebt, hebben we er een paar die zowel hoog in veiligheid als efficiëntie scoren. Maar als je een oplader wilt die aan meerdere behoeften kan voldoen, zoals een oplader voor iPad, iPhone en Mac, dan is een multi-oplader waarschijnlijk precies wat je zoekt. Hiermee kun je zelfs meerdere apparaten tegelijkertijd met volle snelheid opladen.

Bovendien zijn er verschillende handige opties, zoals een powerbank voor je iPad die extra oplaadbeurten biedt, of docks waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt opbergen en opladen.

We raden aan om wat tijd te besteden aan het vinden van de oplossing die het beste bij je past, omdat een goede oplader een groot verschil kan maken.

Natuurlijk moet ook het accessoire voor de iPad Pro in orde zijn, en hiervoor hebben we een mooie categorie samengesteld met van alles wat. Een koptelefoon kan zorgen voor een aanzienlijk betere geluidservaring en ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, afhankelijk van of ze specifieke functies moeten hebben of gewoon het beste geluid moeten bieden. Op dezelfde manier kan een luidspreker worden gebruikt om het feestje op gang te brengen of om tijdens een romantisch diner te genieten van wat mooie muziek. Bovendien kun je met een muis en een toetsenbord een geweldige game-ervaring op je iPad Pro hebben.

iaai