300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Apple AirTag 1 stuk

artikelnr.: #C001-998725849

Apple AirTag 1stk

Alle afbeeldingen weergeven

Apple AirTag 1 stuk

artikelnr.: #C001-998725849

    42,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    Verzending van 6.99

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Met AirTag kun je gemakkelijk je spullen bijhouden. Plaats er een op je sleutels en stop er een in je rugzak. En voilà, nu kun je ze zien op de radar in de Zoek mijn-app, waar je ook je Apple-apparaten kunt volgen en vrienden en familie kunt bijhouden.

    Meer info ↓

    3-4 dagen levering met PostNL
    Verzonden met postnord vanuit externe opslag
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Piep en vind

    Met een AirTag in je portemonnee is er geen reden tot paniek als je vergeet waar je het hebt neergelegd. Open gewoon het 'Objecten'-tabblad in de Zoek Mijn-app en speel een geluid af via de ingebouwde luidspreker, of zeg "Hé Siri, vind mijn portemonnee." Als het ergens dichtbij verstopt zit - bijvoorbeeld onder de bank of in de kamer ernaast - volg dan gewoon het geluid om het terug te vinden.

    Warm of koud

    Als je AirTag in de buurt is, kan je iPhone je er rechtstreeks naartoe leiden met Precisie Zoeken. Dankzij de Ultra Wideband-technologie kun je zien hoe ver je AirTag verwijderd is en in welke richting je moet lopen.

    Krijg hulp van miljoenen vrienden die je nog niet hebt ontmoet

    Maak je geen zorgen als je iets ver weg hebt achtergelaten, zoals op het strand of in de sportschool. Het Zoek Mijn-netwerk, dat bestaat uit honderden miljoenen iPhone-, iPad- en Mac-apparaten over de hele wereld, helpt je om je AirTag terug te vinden. En het systeem is ontworpen om je privacy te beschermen gedurende het hele proces.

    Verloren modus maakt het nog makkelijker om dingen terug te vinden

    Net als je andere Apple-apparaten kan je AirTag ingesteld worden op Verloren. Dan krijg je automatisch een melding wanneer het door een apparaat in het netwerk wordt gedetecteerd. Je kunt je AirTag ook zo instellen dat het je contactgegevens weergeeft als iemand het aanraakt met een NFC-compatibele smartphone - dezelfde technologie die mensen in staat stelt om met hun telefoon te betalen.

    Ingebouwde anonimiteit

    Alleen jij kunt zien waar je AirTag is. Je locatiegegevens en geschiedenis worden nooit opgeslagen op de AirTag zelf. Apparaten die de locatie van je AirTag doorgeven blijven ook anoniem, en hun locatiegegevens worden volledig versleuteld. Zelfs Apple kent de locatie van je AirTag of de identiteit van het apparaat dat helpt bij het vinden ervan niet.

    Wonderbaarlijk eenvoudig

    Je stelt je AirTag gemakkelijk in met een enkele tik die het onmiddellijk verbindt met je iPhone of iPad. Geef je AirTag een naam en bevestig het aan het item dat je wilt volgen - en het is klaar voor gebruik. Wil je ook AirTag-meldingen op je Apple Watch ontvangen? Geen probleem.

    iaai

    Compatibiliteit

    Data Sheet

    • Brand:

      Apple

    • Sku:

      #C001-998725849

    • EAN-nummer:

      0190199320246

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Model nr:

      MX532ZY/A

    Accessoires

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden