300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
Prijs
Kleur
De handpoort
De honingpoort
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter

Apple TV

Er zijn85 producten.
Apple TVEen ruime selectie van Apple TVApple TV is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van TV-streaming. Met een kleine zwarte doos krijg je toegang tot een scala aan HD-content - alles van films, tv-series, live sport, nieuws - nog nooit was het zo eenvoudig om zoveel te krijgen.Koop...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
Apple TV

Apple TV

Een ruime selectie van Apple TV

Apple TV is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van TV-streaming. Met een kleine zwarte doos krijg je toegang tot een scala aan HD-content - alles van films, tv-series, live sport, nieuws - nog nooit was het zo eenvoudig om zoveel te krijgen.

Koop jouw Apple TV bij Mackabler

Er zijn drie versies van Apple TV uitgebracht en de nieuwste (3e generatie) is verkrijgbaar bij Mackabler. Bij een Apple TV kun je ook accessoires vinden die de hele ervaring verbeteren. Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een HDMI-kabel te hebben om de inhoud op een scherm te kunnen bekijken. Of misschien ben je al in het bezit van een Apple TV, maar ben je het stroomkabel kwijtgeraakt? Dan kun je bij ons ook een zeer voordelige kabel aanschaffen, of je kunt kleurrijke kabelhouders kopen om al je stekkers georganiseerd te houden. We verkopen ook een Apple AirPort Express, waarmee je het netwerk in huis kunt delen met verschillende functies en die ook kan samenwerken met Apple TV.

Haal het meeste uit jouw Apple TV 4 met de juiste accessoires

In deze categorie vind je ons assortiment accessoires voor Apple TV 4. Door de juiste accessoires voor jouw Apple TV 4 te kopen, creëer je de perfecte omgeving voor jouw Apple TV en zijn mogelijkheden - op maat gemaakt voor jouw huis, kantoor, wensen en behoeften. Een Apple TV is een perfecte aanvulling op elk huis waar Apple-producten domineren, zoals iPhones, iPads, MacBooks of iMacs. Het is een eenvoudige manier om films, series of foto's op het scherm te delen. En met het eenvoudige en intuïtieve besturingssysteem kan zelfs het jongste of minst technische familielid meedoen. Kijk rond in ons assortiment en vind precies de accessoires die je nodig hebt.

Apple TV 4 voor het hele gezin

Een Apple TV is tegenwoordig te vinden in veel huishoudens. Dit heeft verschillende redenen. Met een Apple TV aangesloten op de televisie in de woonkamer wordt het voor het hele gezin eenvoudig om content van hun Apple-apparaten te delen door het simpelweg op het scherm te casten. Dit kan films, series of andere inhoud zijn die vanaf een handheld apparaat op de tv wordt weergegeven, zodat iedereen ervan kan genieten. Dit is allemaal mogelijk met een Apple TV 4. Als je accessoires mist om aan jouw behoeften te voldoen voor jouw Apple TV 4, bekijk dan ons assortiment hier. Hier vind je zeker iets dat ervoor zorgt dat jouw Apple TV perfect past bij jouw behoeften.

Een Apple TV 4 kan ook op kantoor worden gebruikt, waar het een logische keuze is om het delen van inhoud met collega's, vergaderingen, enzovoort gemakkelijker te maken. Bovendien zijn ze geprijsd onder de zeer dure projectoren die je misschien kent, omdat ze enkele jaren geleden erg populair waren bij bedrijven.

Apple TV 4k

Nadat je gewend bent geraakt aan het hebben van een Apple TV, wil je niet meer zonder. Het is ontzettend handig om foto's van je iPhone, iPad of andere Apple-apparaten op je tv te kunnen tonen in veel situaties. Bijvoorbeeld wanneer je een film wilt afspelen vanuit een app, of wanneer je gewoon wilt laten zien wat er op je apparaat gebeurt aan anderen.

Of je jouw Apple TV 4k nu privé of zakelijk gebruikt, het is vaak een eenvoudig en gebruiksvriendelijk apparaat om bij de hand te hebben in deze digitale tijden. In ons assortiment vind je verschillende soorten accessoires voor jouw Apple TV 4k, zodat je er altijd de benodigde apparatuur bij hebt.

Haal het meeste uit jouw Apple TV 4k

In veel gevallen kan een Apple TV een veelzijdige en handige oplossing zijn. Het apparaat wordt zowel door bedrijven als openbare instellingen zoals scholen gebruikt, maar natuurlijk ook in privéwoningen die het aansluiten op de tv in de woonkamer. Ons assortiment bevat een aantal producten die jouw plezier met jouw Apple TV 4k kunnen vergroten. Als voorbeeld kan een Bluetooth-luidspreker worden genoemd, die zorgt voor beter geluid en daardoor een betere ervaring bij het kijken van films en series.

Een Apple TV 4k is een perfecte aanvulling voor huishoudens waar Apple-apparaten domineren, zoals iPhones, MacBooks of iMacs. Net zoals een reeks Google-apparaten synchroniseren en integreren om je een betere en meer geïntegreerde ervaring met je elektronica te bieden, doen de apparaten van Apple hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat je als Apple-gebruiker een synergie hebt in de elektronica in huis, van televisies en tablets tot telefoons en luidsprekers.

iaai