300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
Prijs
Kleur
laat meer zien minder
De handpoort
De honingpoort
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4

Er zijn240 producten.
Apple Watch series 4 Hier is het nieuwe ontwerp van de Apple Watch met hun nieuwe series 4. Het horloge is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 40 mm of 44 mm, maar de Apple Watch zelf is niet groter geworden omdat het scherm helemaal tot aan de rand van de Apple Watch loopt.Hoe bescherm ik...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
Apple Watch Series 4

Apple Watch series 4

Hier is het nieuwe ontwerp van de Apple Watch met hun nieuwe series 4. Het horloge is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 40 mm of 44 mm, maar de Apple Watch zelf is niet groter geworden omdat het scherm helemaal tot aan de rand van de Apple Watch loopt.

Hoe bescherm ik mijn Apple Watch?

Om de beste bescherming voor je Apple Watch te krijgen, is het belangrijk om alle mogelijke risico's te dekken. Een hoesje voor de Apple Watch is een logische keuze, omdat het algemene bescherming biedt tegen slijtage en stoten. Hetzelfde geldt voor een screenprotector voor de Apple Watch, die het belangrijkste beschermt, namelijk het scherm. In het ergste geval "offert" het zichzelf op om het scherm te sparen. Met een combinatie van deze twee zaken zouden de meeste externe schadegevallen gedekt moeten zijn. Daarnaast is het belangrijk om een goede oplader te hebben, omdat een goede oplader beschermt tegen verschillende gevaren zoals kortsluiting en overbelasting. Een slechte oplader biedt mogelijk niet dezelfde bescherming op dat gebied, dus het is belangrijk om zorgvuldig te kiezen.

Wat is de beste accessoire voor de Apple Watch?

Er zijn verschillende soorten accessoires voor de Apple Watch, waar we ons hier op de website hebben gericht op de meest essentiële. Een goede bescherming voor de Apple Watch kan wonderen doen voor de levensduur en zorgt ervoor dat je het niet verliest door verschillende ongelukken. We hebben een uitgebreide selectie van opladers verzameld die zowel veilig zijn als je Apple Watch efficiënt opladen. Omdat een Apple Watch geweldig is voor multimedia-ervaringen, vinden we natuurlijk ook dat je het geluid goed moet hebben. Daarom hebben we een aantal geweldige suggesties verzameld, zowel voor luidsprekers zodat je het feestje in je zak kunt meenemen, als voor headsets zodat je van goede geluidskwaliteit kunt genieten. Natuurlijk is het ook belangrijk om een goede horlogeband voor je Apple Watch te hebben, zowel voor maximaal comfort als om de stijlvolle uitstraling te behouden die een Apple Watch biedt. Tot slot zijn er verschillende opties om je Apple Watch op te bergen wanneer je het niet draagt.

iaai