300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Legendarisch duurzaam gamer USB naar USB-C kabel met hoek - 2m - Blauw

artikelnr.: #1955

Legendarisch duurzaam gamer USB naar USB-C kabel met hoek - 2m - Blauw

Alle afbeeldingen weergeven

Legendarisch duurzaam gamer USB naar USB-C kabel met hoek - 2m - Blauw

artikelnr.: #1955

  1. Kopen 5-
    Opslaan 25%
    Spar 13,74€

10,99€

ca. 1-2 dagen levering
verzending vanaf 5

Artikel is niet op voorraad

in voorraad

Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


Mooi en stijlvol uitgevoerd snel oplaadbaar USB naar USB-C kabel van 2 meter voor je Android mobiel of tablet.

De kabel heeft versterkte connectoren en een duurzame nylon weving op de kabel, wat het extra duurzaam maakt.

LET OP: Niet compatibel met iPhone 15 en iPad.

iaai Meer info ↓

3-4 dagen levering met PostNL
300 dagen recht van retour
200.000 Denen gebruiken ons


Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel - 2m - Wit

Baseus is een gerenommeerd merk dat bekend staat om het produceren van hoogwaardige accessoires voor elektronica, en deze kabel uit hun Dynamic Series is geen uitzondering.

De duurzaamheid van de Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel

De Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel is ontworpen om extreem duurzaam te zijn. De kabel is omhuld met een slijtvaste stof die voorkomt dat deze beschadigd raakt bij frequent gebruik en regelmatig buigen.

De geweven constructie helpt ook om verstrengeling en kabelbreuk te voorkomen. De kabel heeft strenge tests ondergaan om te verzekeren dat deze herhaalde trek- en draaibewegingen kan weerstaan zonder functionaliteit te verliezen.

Voorbeeld: Volgens benchmarktests uitgevoerd door Baseus heeft de Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel meer dan 10000 buigingstests doorstaan en kan het een trekkracht van 5 kg weerstaan. Dit zorgt ervoor dat de kabel betrouwbare en duurzame prestaties levert, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Snelle oplading en gegevensoverdracht

De Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel ondersteunt snelle oplading en gegevensoverdracht. Met USB-C-technologie kun je jouw apparaten snel en efficiënt opladen. De kabel is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder Android-smartphones en tablets en meer.

De hoge stabiliteit en betrouwbaarheid van de kabel zorgen ervoor dat je snel kunt opladen zonder stroomverlies onderweg. De kabel ondersteunt ook snelle gegevensoverdracht, zodat je gemakkelijk bestanden tussen apparaten kunt overzetten.

Voorbeeld: Volgens een onderzoek uitgevoerd door het technologietijdschrift PCMag, kan de Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel een smartphone 50% sneller opladen dan een standaard USB-kabel.

De lengte en kleur

De Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel is 2 meter lang, wat je flexibiliteit en bewegingsvrijheid geeft bij het opladen of overzetten van gegevens. Deze lengte is ideaal voor degenen die een stopcontact of USB-poort niet direct in de buurt van hun apparaten hebben. Je kunt een comfortabele afstand tussen het apparaat en de stroombron behouden zonder je beperkt te voelen.

De witte kleur van de kabel zorgt voor een stijlvolle en schone uitstraling die bij elk interieur past. Het is ideaal voor gebruik thuis, op kantoor of zelfs tijdens het reizen. De kleur kan ook helpen om de kabel gemakkelijk te vinden als je deze opbergt samen met andere kabels of accessoires.

Compatibiliteit

De Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel is compatibel met een breed scala aan apparaten die USB-C-technologie gebruiken. Dit omvat populaire merken zoals Samsung, Huawei, Sony en vele anderen. De kabel ondersteunt ook de USB 2.0-standaard, wat betekent dat het kan werken met oudere apparaten die deze standaard gebruiken.

Voorbeeld: Volgens een onderzoek uitgevoerd door het technologiebedrijf Gartner, wordt verwacht dat de markt voor USB-C-accessoires zal groeien met een jaarlijkse groeisnelheid van 18,84% van 2021 tot 2028. Dit illustreert de toenemende toepassing van USB-C-technologie en het belang van een hoogwaardige USB naar USB-C kabel zoals de Baseus Dynamic Series.

Veiligheid en bescherming

De Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel is ontworpen met meerdere veiligheidsfuncties om zowel je apparaten als de kabel zelf te beschermen. De kabel heeft overstroombeveiliging die schade aan apparaten door te hoge stroomtoevoer voorkomt. Het heeft ook kortsluitingsbeveiliging en overspanningsbeveiliging om het risico op schade door plotselinge stroomstoten te minimaliseren.

Snel je apparaten opladen

De Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel biedt een combinatie van duurzaamheid, snelheid en gebruiksgemak. Met deze kabel kun je jouw apparaten snel opladen, gegevens overdragen en genieten van een flexibele en betrouwbare verbinding.

Kies voor de Baseus Dynamic Series geweven USB naar USB-C kabel voor een probleemloze oplaad- en gegevensoverdracht ervaring.

Legendarisch duurzaam gamer USB naar USB-C kabel met hoek - 2m - Blauw

iaai

Compatibiliteit

Data Sheet

  • Brand:

    Baseus

  • Sku:

    #1955

  • EAN-nummer:

    6932172607463

  • Terug:

    300 dagen recht van retour

  • Model nr:

    CALD000702

  • Model:

    Baseus Dynamic Series USB cable - USB Type C 100W 2m white

  • Apparatuur:

    Kabel of adapter.

  • Productgarantie:

    Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

  • Techniek:

    2,4A en 480Mbps

  • De handpoort:

    USB 2.0-stick

    USB 2.0 type C

  • Materialen:

    Nylon

    ABS

  • CE-certificaat:

    Ja

  • WEEE-certificaat:

    Ja

  • Lengte:

    2 meter

Beoordelingen



0 van de 5 // gebaseerd op reviews


Vragen en antwoorden