300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek - 1m - Blauw

artikelnr.: #1707

Baseus MVP stevig USB naar Lightning kabel met hoek - 2m - Rood

Alle afbeeldingen weergeven

Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek - 1m - Blauw

artikelnr.: #1707

  1. Kopen 5-
    Opslaan 25%
    Spar 13,74€

10,99€

ca. 1-2 dagen levering
verzending vanaf 5

Artikel is niet op voorraad

in voorraad

Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.


Echt goede oplaadkabel voor je Android-smartphone of tablet.

De hoekige USB-C connector helpt knikken bij de stekker te voorkomen en maakt het tegelijkertijd makkelijker om de mobiel vast te houden tijdens het opladen.

LET OP: Niet compatibel met iPhone 15 en iPad.

iaai Meer info ↓

3-4 dagen levering met PostNL
300 dagen recht van retour
200.000 Denen gebruiken ons


Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek - 1m - Blauw

De Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek is een baanbrekende oplossing voor de moderne technologische behoeften. Lees meer over wat deze kabel uniek maakt en waarom hij zich onderscheidt van de massa.

Innovatief ontwerp en duurzaamheid

De Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek zet een nieuwe standaard voor duurzaamheid en functionaliteit in kabels. Met zijn innovatieve hoekige aansluitingsontwerp biedt deze kabel een naadloze oplaadervaring zonder de kabel of het aangesloten apparaat te belasten.

De robuuste en sterke constructie zorgt ervoor dat de kabel herhaaldelijk buigen en trekken kan weerstaan, wat hem ideaal maakt voor dagelijks gebruik en reizen.

Deze kabel is zorgvuldig getest en gecertificeerd voor zijn duurzaamheid, met resultaten die aantonen dat hij meer dan 10.000 buigingen kan weerstaan. Dit is aanzienlijk hoger dan standaardkabels op de markt, wat de Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek een betrouwbare en langetermijninvestering maakt.

Snelle oplading en gegevensoverdracht

De Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek ondersteunt snellaadtechnologie, waardoor je apparaten snel en efficiënt kunnen worden opgeladen. Met een maximale stroomsterkte van tot 3A kan deze kabel je apparaten sneller opladen dan ooit tevoren. Dit is vooral handig wanneer je snel moet opladen tussen activiteiten of tijdens reizen, waarbij tijd een cruciale factor is.

Bovendien maakt de Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek ook snelle gegevensoverdracht mogelijk met snelheden tot 480Mbps. Dit stelt je in staat om grote bestanden snel en probleemloos tussen apparaten over te dragen. Of je nu foto's, video's of andere gegevens overdraagt, deze kabel is een betrouwbare optie voor snelle en betrouwbare resultaten.

Compatibiliteit en gebruiksgemak

De Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops en meer. Deze veelzijdigheid maakt het de ideale kabel voor gebruikers die verschillende apparaten bezitten en behoefte hebben aan een betrouwbare en universele oplaadoplossing.

De hoekige USB-C aansluiting maakt het gemakkelijk om de kabel aan te sluiten en los te koppelen, zelfs in krappe en moeilijke posities. Dit elimineert de noodzaak om de kabel te buigen om deze aan te passen aan het apparaat en voorkomt onnodige belasting van de kabel of apparaatpoort.

Geschikt voor iedereen die zijn mobiel of tablet gebruikt tijdens het opladen

De Baseus MVP robuuste USB naar USB-C kabel met hoek is een unieke en baanbrekende oplossing voor moderne technologische behoeften en is speciaal geschikt voor iedereen die zijn mobiel of tablet gebruikt tijdens het opladen.

Met zijn innovatieve ontwerp, duurzaamheid en snelle oplaadcapaciteit is deze kabel een ideale keuze voor gebruikers die betrouwbare en efficiënte oplaadoplossingen waarderen. Of je nu onderweg bent, thuis werkt of reist, deze kabel zal aan je behoeften voldoen en zorgen voor een probleemloze oplaadervaring.

iaai

Compatibiliteit

Data Sheet

  • Brand:

    Baseus

  • Sku:

    #1707

  • EAN-nummer:

    6932172612429

  • Terug:

    300 dagen recht van retour

  • Model nr:

    CAVP000421

  • Model:

    Baseus MVP 2 Elbow Right Angle Power Delivery Cable with Side USB / USB Type C Plug 1m 100W 5A Blue

  • Apparatuur:

    Kabel of adapter.

  • Productgarantie:

    Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

  • Techniek:

    2,4A en 480Mbps

  • De handpoort:

    USB 2.0-stick

    USB 2.0 type C

  • Materialen:

    Gummi

    Nylon

  • CE-certificaat:

    Ja

  • WEEE-certificaat:

    Ja

  • Lengte:

    1 meter

Beoordelingen



0 van de 5 // gebaseerd op reviews


Vragen en antwoorden