300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Het beste beschermglas voor Apple Watch 41mm.

artikelnr.: #3035

Beskyttelsesglas til Apple Watch 38mm/40mm

Alle afbeeldingen weergeven

Het beste beschermglas voor Apple Watch 41mm.

artikelnr.: #3035

    7,99€

    ca. 1-2 dagen levering
    verzending vanaf 5

    Artikel is niet op voorraad

    in voorraad

    Morgen verzonden om 16:30 in de namiddag
    Morgen zaterdag om 12:00 uur verzonden. 15:00
    Morgen zondag om 12:00 uur verstuurd. 15:00
    Bestel nu en we sturen over Uur & Minuten... Zaterdag. Zondag.



    👍Wij adviseren samen met


    ⓘ druk op "Bestellen" volgens uw keuze(s).

    3-4 dagen levering met PostNL
    300 dagen recht van retour
    200.000 Denen gebruiken ons


    Het beste beschermglas voor Apple Watch 41mm

    De Apple Watch is een populaire en geavanceerde smartwatch, ontworpen om ons te helpen onze gezondheid bij te houden en op de hoogte te blijven van onze dagelijkse activiteiten. Met zijn innovatieve functies en stijlvolle design is het belangrijk om dit waardevolle apparaat te beschermen tegen krassen, stoten en andere schade. Een beschermglas is een ideale oplossing om de levensduur te verlengen en het uiterlijk van je Apple Watch 41mm te behouden.

    Waarom heb je een beschermglas nodig voor je Apple Watch 41mm?

    Je Apple Watch 41mm wordt dagelijks gebruikt en kan gemakkelijk krassen en stoten oplopen. Een beschermglas is een dunne en duurzame film die op het scherm van je Apple Watch kan worden aangebracht om het te beschermen tegen krassen, stoten en andere schade. Hier zijn enkele belangrijke redenen om een beschermglas voor je Apple Watch 41mm te gebruiken:

    • Krasbestendigheid: Het beschermglas is ontworpen om bestand te zijn tegen krassen van dagelijks gebruik, zoals sleutels, munten en andere scherpe voorwerpen die in contact kunnen komen met het scherm.
    • Schokabsorptie: Als je Apple Watch 41mm valt of een schok krijgt, kan het beschermglas de impact absorberen en voorkomen dat het scherm beschadigd raakt.
    • Olieafstotende coating: Sommige beschermglazen hebben een olieafstotende coating die vingerafdrukken en vette vlekken op het scherm voorkomt, waardoor het gemakkelijker schoon te houden is.
    • Behoud van schermhelderheid: Een hoogwaardig beschermglas zal de helderheid van het scherm of de touch-functionaliteit niet beïnvloeden, zodat je kunt genieten van dezelfde ervaring als zonder beschermglas.

    Wat is het beste beschermglas voor Apple Watch 41mm?

    Dit beschermglas is speciaal ontworpen voor de Apple Watch 41mm en biedt een scala aan voordelen en functies die het de beste keuze maken om je apparaat te beschermen. Het beste beschermglas is een hoogwaardig beschermglas dat is ontworpen om het scherm van je Apple Watch 41mm te beschermen tegen krassen, stoten en andere schade. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit beschermglas:

    • 9H-hardheid: Dit beschermglas heeft een hardheid van 9H, wat betekent dat het extreem krasbestendig is en dagelijks gebruik kan weerstaan zonder beschadigd te raken.
    • Ultra-helderheid: Het beschermglas is ontworpen om de helderheid en kleurweergave van het scherm te behouden, zodat je kunt genieten van een kristalheldere weergave van de inhoud op je Apple Watch 41mm.
    • Nauwkeurige pasvorm: Dit beschermglas is nauwkeurig gesneden om perfect op het scherm van je Apple Watch 41mm te passen, wat zorgt voor een naadloze installatie en een perfecte pasvorm.
    • Olieafstotende coating: Het beschermglas heeft een olieafstotende coating die vingerafdrukken en vette vlekken op het scherm voorkomt, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is.
    • Eenvoudige installatie: Dit beschermglas wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor een eenvoudige en probleemloze installatie, inclusief reinigingsdoekje, stofabsorberende stickers en handleiding.

    Dit beschermglas is een betrouwbaar en duurzaam beschermglas dat de beste bescherming biedt voor je Apple Watch 41mm. Met zijn hoge hardheid, helderheid en nauwkeurige pasvorm kun je er zeker van zijn dat je apparaat beschermd is tegen krassen, stoten en andere schade.

    Conclusie

    Een beschermglas is een belangrijke toevoeging aan je Apple Watch 41mm om het scherm te beschermen tegen krassen, stoten en andere schade. Dit beschermglas is de beste keuze als het gaat om beschermglazen voor de Apple Watch 41mm. Met zijn hoge hardheid, helderheid en nauwkeurige pasvorm kun je er zeker van zijn dat je apparaat beschermd is tegen dagelijks gebruik en zijn stijlvolle uitstraling behoudt. Het investeren in een beschermglas zal de levensduur van je Apple Watch 41mm verlengen en ervoor zorgen dat het in goede staat blijft voor de komende tijd.

    .iaai

    Compatibiliteit

    Apple Watch


    Apple watch Utra 2

    Apple watch Utra

    Apple watch series 9

    Apple watch series 8

    Apple watch series 7

    Apple watch SE

    Apple watch series 6

    Apple watch series 5

    Apple watch series 4

    Apple watch series 3

    Apple watch series 2

    Apple watch series 1


    Data Sheet

    • Brand:

      VMax

    • Sku:

      #3035

    • Terug:

      300 dagen recht van retour

    • Apparatuur:

      Hoesje

      Beschermglas om het scherm te beschermen.

    • Gewicht:

      Jeg kan ikke oversætte noget, da der ikke er nogen produkttitel angivet.

    • Productgarantie:

      Normale fabrieksgarantie met 2 jaar garantie op reclamaties.

    • Compatibiliteit:

      Apple watch 44mm

    • Bijgeleverd:

      Alles om het op je Apple Watch te zetten.

    • FCC-certificaat:

      Ja

    • CE-certificaat:

      Ja

    Beoordelingen



    0 van de 5 // gebaseerd op reviews


    Vragen en antwoorden