300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
De handpoort
De honingpoort
Lengte
Producenter
laat meer zien minder
Categorie
Prijs
MFi certificaat
Oplader vermogen
Geluid
Video
Filter
HDMI-kabels en -adapters

HDMI-kabels en -adapters

Er zijn55 producten.
HDMI-kabels en adaptersDe bekende vorm van de stekker aan het einde of in de computer is HDMI - High-Definition Multimedia Interface. Vrijwel alle elektronische producten kunnen tegenwoordig gebruik maken van deze kabels, die digitale audio- en videosignalen van het ene apparaat naar het andere...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
HDMI-kabels en -adapters

HDMI-kabels en adapters

De bekende vorm van de stekker aan het einde of in de computer is HDMI - High-Definition Multimedia Interface. Vrijwel alle elektronische producten kunnen tegenwoordig gebruik maken van deze kabels, die digitale audio- en videosignalen van het ene apparaat naar het andere overbrengen.

Heeft jouw Mac geen HDMI-poort? Dan is het mogelijk om een oplossing te kopen. Via ons kun je namelijk een HDMI-poort aanschaffen die je kunt aansluiten op je computer via USB, Lightning of Mini DisplayPort. De nieuwe retina Macbooks hebben echter het geluk een HDMI-poort te hebben, dus zorg ervoor dat je controleert of je de ingang aan de zijkant van je computer kunt vinden voordat je koopt.

Wij raden de iPush D2-n aan

Als je vaak je computer op de televisie aansluit om films of tv-series te kijken, raden we de iPush D2-n aan. Dit is een zogenaamde HDMI-dongle voor Mac en iOS Airplay, een apparaat waarmee je de tv en Mac kunt verbinden zonder een lange kabel over de vloer te hebben. Je hebt misschien gehoord van de bekende Chromecast - deze werkt in principe op dezelfde manier, maar dan met bestanden in plaats van bijvoorbeeld Netflix en YouTube.

Optimaliseer de kwaliteit bij het kijken van films via HDMI

Wil je de beste kwaliteit wanneer je een film via HDMI bekijkt? Koop dan onze Icy Box Premium-adapter. Deze ondersteunt de hoogste resoluties en behoudt de retina-kwaliteit. Als je ook nog eens een externe 4K-monitor hebt, zit je met deze dongle helemaal goed.

iaai