300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
Prijs
Kleur
De handpoort
De honingpoort
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
iPad
iPhone
Mac
Filter
Ondersteunt USB-PD (USB Power Delivery) voor snel opladen van iPhone 8, 8 Plus en X

Ondersteunt USB-PD (USB Power Delivery) voor snel opladen van iPhone 8, 8 Plus en X

Er zijn113 producten.
Ondersteunt USB-PD (USB Power Delivery) voor snel opladen van iPhone 8, 8 Plus en XHier vind je de kabels en adapters die USB-PD (USB Power Delivery) ondersteunen, de nieuwe manier waarop Apple iPhones snel oplaadt. Dit zorgt ervoor dat je iPhone veilig blijft terwijl je hem in slechts 30...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
Ondersteunt USB-PD (USB Power Delivery) voor snel opladen van iPhone 8, 8 Plus en X

Ondersteunt USB-PD (USB Power Delivery) voor snel opladen van iPhone 8, 8 Plus en X

Hier vind je de kabels en adapters die USB-PD (USB Power Delivery) ondersteunen, de nieuwe manier waarop Apple iPhones snel oplaadt. Dit zorgt ervoor dat je iPhone veilig blijft terwijl je hem in slechts 30 minuten voor minstens 50% oplaadt.

Welke oplader moet ik kiezen met USB-PD voor iPhone?

Zoals eerder vermeld, zijn er twee belangrijke onderdelen om rekening mee te houden voor optimaal opladen met USB-PD voor iPhone, namelijk de kabel en de oplader. Het is altijd belangrijk om een kabel van goede kwaliteit te hebben, zodat deze niet meteen kapot gaat. Hierbij geldt vaak dat de prijs een goede indicatie is van de kwaliteit, net zoals merkproducten vaak van betere kwaliteit zijn dan producten zonder merk. Daarnaast hebben we een aantal opladers die allemaal voldoen aan de criteria voor USB-PD voor iPhone. Apple biedt natuurlijk verschillende sterke opties binnen hun eigen concept, en dat is altijd een veilige keuze. Daarnaast zijn er nog andere sterke merken die meegaan met de trend op dit gebied. Hier verschillen ze vaak van Apple op het gebied van prijs of functionaliteit. Als je een oplader nodig hebt waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen, dan zijn er verschillende goede opties. Bovendien zijn er opladers met verschillende vermogens, waarbij een hoog vermogen vaak gewenst is, vooral als je meerdere apparaten tegelijk wilt opladen. Maar een hoog vermogen zorgt er ook voor dat je je iPad of MacBook kunt opladen zonder je zorgen te maken over langzaam opladen.

Dus wat je nodig hebt is:

  • Een oplader die USB-PD ondersteunt
  • Een USB-C naar Lightning-kabel

Zoals Apple erover schrijft:

Gebruik snel opladen om de batterij van je iPhone in slechts 30 minuten tot 50% op te laden.* Met snel opladen kun je je iPhone 8 of iPhone 8 Plus snel opladen tot 50% in 30 minuten, wanneer je een Apple USB-C naar Lightning-kabel en een van de volgende adapters gebruikt:

  • Een Apple USB-C-lichtnetadapter van 29 W, 61 W of 87 W
  • Een vergelijkbare USB-C-lichtnetadapter van een derde partij die USB-voedingsadapters ondersteunt (USB-PD)

Als je niet zeker weet welke Apple-lichtnetadapter je hebt, kun je het wattage controleren aan de onderkant van de adapter.

iaai