300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 21"

iMac 21"

Er zijn259 producten.
iMac 21" De iMac 21" is dun, stijlvol en met 75% minder reflectie op het scherm is het ook nog eens super prettig in gebruik. Er kunnen echter snel bepaalde problemen ontstaan bij het gebruik van de iMac, maar dat is niets wat een goede verzameling van de juiste accessoires niet kan oplossen!...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iMac 21"

iMac 21"

De iMac 21" is dun, stijlvol en met 75% minder reflectie op het scherm is het ook nog eens super prettig in gebruik. Er kunnen echter snel bepaalde problemen ontstaan bij het gebruik van de iMac, maar dat is niets wat een goede verzameling van de juiste accessoires niet kan oplossen! Over het algemeen is de iMac 21" een van de beste desktop Mac-computers die je kunt kopen - of hebt kunnen kopen. Bovendien is het slechts tot op zekere hoogte een desktop, omdat het eigenlijk licht en probleemloos te vervoeren is. Dus als je werk min of meer flexibel is met de werkplek, kun je hem gewoon onder je arm meenemen.

De iMac 21" is zeer snel en maakt gebruik van de nieuwste versie van Mac OS X, dat super efficiënt en gemakkelijk te gebruiken is. Let echter op de slechte compatibiliteit van Apple met andere niet-Apple-pc's. Dit geldt vooral als je eerder een Windows-pc hebt gehad en voortdurend apparatuur hiervoor hebt aangeschaft. Zou het niet fijn zijn om je externe monitor of je trouwe kabels en apparaten opnieuw te kunnen gebruiken? Op het eerste gezicht lijkt dit niet mogelijk, maar dankzij gadgets die je hier bij Mackabler kunt kopen, hoef je niet meteen te investeren in iets nieuws. Er kunnen met name compatibiliteitsproblemen zijn met monitoren van andere merken dan Apple. Gelukkig is het gemakkelijk om een adapter te kopen waarmee je oude Windows-monitor compatibel wordt met je nieuwe iMac 21".

Natuurlijk zijn er ook accessoires voor de iMac 21" die als essentiële uitrusting voor alle iMac-gebruikers kunnen worden beschouwd. Dit kan bijvoorbeeld een paar koptelefoons zijn - en een kabelhouder voor je koptelefoon. Net als veel andere Apple-producten kan het bijna als een noodzaak worden beschouwd om te investeren in de juiste accessoires, zodat je het meeste uit je product haalt. Een iMac is op zichzelf al geweldig, maar je komt verder en krijgt meer waar voor je geld door je aan te sluiten op andere externe media en ervoor te zorgen dat je iMac altijd gemakkelijk te vervoeren is, of het nu van de ene naar de andere kamer is of over langere afstanden.

.iaai