300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 21,5" met Thunderbolt3

iMac 21,5" met Thunderbolt3

Er zijn393 producten.
iMac 21,5" met Thunderbolt 3 Als het gaat om accessoires voor je iMac met Thunderbolt, is het belangrijk om je kabels en adapters op orde te hebben. Met de juiste exemplaren kun je al je apparaten in huis aansluiten en jezelf de beste ervaring bezorgen. Een USB-C naar Lightning-kabel is een...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iMac 21,5" met Thunderbolt3

iMac 21,5" met Thunderbolt 3

Als het gaat om accessoires voor je iMac met Thunderbolt, is het belangrijk om je kabels en adapters op orde te hebben. Met de juiste exemplaren kun je al je apparaten in huis aansluiten en jezelf de beste ervaring bezorgen.

Een USB-C naar Lightning-kabel is een goed begin, omdat je daarmee je iPhone kunt opladen via je iMac, wat erg handig kan zijn. Er zijn verschillende soorten beschikbaar en de kwaliteit hangt sterk af van het merk dat je kiest.

Een HDMI-kabel is ook zeker een goede investering, omdat je daarmee de meeste schermen kunt aansluiten als je een extra scherm voor je iMac wilt. Het is handig om zowel op kantoor als thuis te kunnen gebruiken.

Bovendien zijn er verschillende hubs beschikbaar waarmee je veel verschillende apparaten op je iMac kunt aansluiten. Op die manier kun je gemakkelijk al je apparaten tegelijkertijd aansluiten, ongeacht of ze gebruikmaken van nieuwere of oudere aansluitingen.

Als je zo'n geweldig stuk technologie hebt als een iMac met Thunderbolt, is het ook belangrijk om bijpassende geluidsapparatuur te hebben. Met dat in gedachten hebben we deze categorieën samengesteld, waarin enkele van de beste headsets voor de iMac zijn verzameld.

Er zijn verschillende soorten headsets verkrijgbaar en welke het beste is, hangt een beetje af van hoe je ze wilt gebruiken. Voor degenen die dol zijn op uitstekende geluidskwaliteit of professioneel met geluid werken, is een over-ear headset de beste keuze, terwijl een gewone headset de meer discrete optie is.

Een over-ear headset biedt uitstekend geluid en geluidsisolatie, ongeacht welk merk je kiest. Maar hoe sterker het merk dat je kiest, hoe beter de kwaliteit meestal is. Dus bij het kiezen ervan is het belangrijk om te bedenken welke kwaliteit je wilt hebben.

Headsets zijn er ook in meer discrete vormen, waarbij een paar earpods absoluut de meest discrete optie is. Ze bieden goed geluid en redelijke geluidsisolatie, en hebben verschillende functionaliteiten, afhankelijk van welke je kiest. Sommige headsets zijn bijvoorbeeld geschikt voor zowel thuisgebruik als tijdens het sporten.

We hebben ook verschillende soorten accessoires die het leven met een iMac aanzienlijk gemakkelijker kunnen maken.

Een muis voor je iMac kan erg handig zijn, of je nu aan het werk bent, grafisch ontwerp doet of gewoon een beetje wilt gamen. Het is over het algemeen een zeer nuttig item om te hebben, en het is handig om er zelfs een extra te hebben, voor het geval er iets misgaat met je iMac.

Hetzelfde geldt voor een goede bescherming voor je toetsenbord, zodat het niet beschadigd raakt. Dit verlengt ook de levensduur voordat je een nieuwe moet aanschaffen.

.iaai