300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 24"

iMac 24"

Er zijn255 producten.
iMac 24" Er is niets zoals een grote en mooie iMac, en met zijn 24" scherm is dit Mac-model een geweldig hulpmiddel voor zowel werk als plezier. Maar wat is een computer zonder zijn accessoires? Niet veel - het is tenslotte een Mac - maar het kan snel nog beter worden. Op deze pagina hebben we...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iMac 24"

iMac 24"

Er is niets zoals een grote en mooie iMac, en met zijn 24" scherm is dit Mac-model een geweldig hulpmiddel voor zowel werk als plezier. Maar wat is een computer zonder zijn accessoires? Niet veel - het is tenslotte een Mac - maar het kan snel nog beter worden.

Op deze pagina hebben we handige gadgets en accessoires verzameld voor jouw iMac 24". Een netwerkkabel is essentieel wanneer je een desktopcomputer koopt, zonder dit mis je veel. Als je jouw stroomkabel hebt beschadigd of verloren, verkopen we een iMac/Mac Pro-stroomkabel die jouw iMac in leven kan houden.

Heb je net een iMac 24" gekocht en wil je alle inhoud van jouw oude computer naar de nieuwe overzetten? Hiervoor kun je een 'SATA naar USB3'-adapter gebruiken. Hiermee kun je jouw oude harde schijf rechtstreeks op de nieuwe computer aansluiten via een USB-poort. Het werkt met veel modellen en vereist geen stroomaansluiting omdat het ingebouwde stroom heeft.

Ben je bezig met het inrichten van jouw thuiskantoor en liggen er overal kabels van jouw iMac of andere apparaten? We verkopen kleine, goedkope kabelhouders in veel verschillende kleuren, waarmee je jouw apparatuur gemakkelijk kunt organiseren en de elektriciteit onder controle kunt houden.

In verband met jouw kleine thuiskantoor heb je misschien ook een set luidsprekers die je vaak gebruikt. Misschien is jouw Mini Jack-connector kapot - gelukkig kun je via ons een goedkope en goede vervanging kopen! Dit is ook nodig als je jouw luidsprekers wilt gebruiken om films en tv-series met goed geluid te bekijken.

.iaai