300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 27"

iMac 27"

Er zijn273 producten.
iMac 27" De iMac 27", met zijn grote scherm en snelle hardware, is over het algemeen een prachtig en gebruiksvriendelijk product. Er zijn echter bepaalde accessoires voor de iMac 27" die relevant kunnen zijn als je het meeste uit je iMac 27" wilt halen - accessoires die je nog blijer maken met je...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iMac 27"

iMac 27"

De iMac 27", met zijn grote scherm en snelle hardware, is over het algemeen een prachtig en gebruiksvriendelijk product. Er zijn echter bepaalde accessoires voor de iMac 27" die relevant kunnen zijn als je het meeste uit je iMac 27" wilt halen - accessoires die je nog blijer maken met je mooie computer. Net als veel andere Mac-computers zijn er bepaalde accessoires die je moet hebben. Meestal gaat het erom accessoires te krijgen die meer apparaten beschikbaar maken om te gebruiken met je iMac, zoals een extra scherm. Al het andere is namelijk ingebouwd of draadloos.

De iMac 27" heeft 2 Thunderbolt-poorten. Deze kunnen worden gebruikt om extra schermen aan te sluiten, en dit hoeven niet per se Apple-schermen te zijn, omdat het een Thunderbolt-poort is. Die poort is namelijk ook geschikt voor veel goedkopere schermen dan die van Apple, je hebt alleen de adapters en kabels nodig die 'Mini DisplayPort naar ...' heten, omdat Thunderbolt een ingebouwde Mini DisplayPort heeft. Met behulp van zo'n adapter, bijvoorbeeld een '... naar HDMI'-adapter, kun je een scherm of een tv aansluiten die zelf geen Thunderbolt heeft. Bekijk de onderstaande tabel voor een overzicht van welke iMac 27"-accessoires je kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een Mini DisplayPort naar VGA-adapter kopen als je je iMac probleemloos op een projector wilt aansluiten.

iMac 27"-accessoires hoeven niet erg duur te zijn. In de winkel betaal je vaak twee keer zoveel voor dezelfde kabel, adapter of accessoire. De iMac 27" is over het algemeen een computer met alles ingebouwd: camera, luidsprekers, microfoon. Alles is ingebouwd. Maar je hebt wel een paar dingen nodig om een extra scherm aan te sluiten en het meeste uit je iMac te halen. Accessoires zoals degene die we hier op de website verkopen, kunnen van je luxe computer een echte werkpaard maken. Omdat de iMac een alternatief is voor de klassieke desktopcomputer, kan het ook relevant zijn om een netwerkkabel te kopen die ervoor zorgt dat je altijd het beste uit je internetverbinding haalt op het werk of thuis.

In 2015 werd aangekondigd dat de iMac 27" Retina wordt opgewaardeerd naar een 5K-versie - dat betekent 4 keer zoveel pixels en een 4 keer scherper beeld! De andere nieuwe hardwarefuncties in de 5K iMac zijn niet revolutionair of onverwacht. De iMac wordt steeds sneller naarmate er snellere hardware wordt ontwikkeld.

Al met al is de iMac 27" een prachtige en krachtige desktopcomputer. Door wat extra geld uit te geven aan de juiste accessoires kun je er het meeste uithalen. Maar hij wordt steeds beter!

GENERATIE

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009 laat

iMac 27"

Thunderbolt / Thunderbolt 2 (5k iMac)

Thunderbolt / Mini DisplayPort

Thunderbolt / Mini DisplayPort

Thunderbolt / Mini DisplayPort

Thunderbolt / Mini DisplayPort

Mini DisplayPort

Mini DisplayPort

.iaai