300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 27" met Thunderbolt 3

iMac 27" met Thunderbolt 3

Er zijn367 producten.
iMac 27" met Thunderbolt 3 De iMac 27" is al een tijdje niet meer bijgewerkt en heeft hetzelfde ontwerp als in 2013, maar de poorten zijn vervangen. Dit kan lastig zijn. Dit is de iMac met Thunderbolt 3, gebaseerd op USB-C-accessoires.Wat heb ik nodig voor mijn iMac 27" met Thunderbolt 3?...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iMac 27" met Thunderbolt 3

iMac 27" met Thunderbolt 3

De iMac 27" is al een tijdje niet meer bijgewerkt en heeft hetzelfde ontwerp als in 2013, maar de poorten zijn vervangen. Dit kan lastig zijn. Dit is de iMac met Thunderbolt 3, gebaseerd op USB-C-accessoires.

Wat heb ik nodig voor mijn iMac 27" met Thunderbolt 3?

Apple's iMac 27" is prachtig en wordt standaard geleverd met vier USB 3.0-poorten en twee Thunderbolt 3 (USB-C-standaard) poorten, waardoor je veel mogelijkheden hebt om apparaten aan te sluiten. Het gaat er dus alleen om welke apparaten je wilt aansluiten. Je iMac 27" kan bijvoorbeeld worden gebruikt als oplader voor je iPhone met de juiste kabel, en met de krachtige prestaties kun je gemakkelijk meerdere schermen tegelijk aansluiten voor de beste ervaring. Bovendien is het belangrijk om de juiste kabels te hebben als je een groter luidsprekersysteem wilt aansluiten. Het is ook altijd handig om een goede headset te hebben als je het volume niet kunt verhogen, bijvoorbeeld op je werkplek.

Hoe sluit ik aan op Thunderbolt 3?

Thunderbolt 3 maakt gebruik van de USB-C-standaard, wat betekent dat alle kabels met USB-C kunnen worden aangesloten op Thunderbolt 3. Daarnaast zijn er talloze adapters en hubs die je stekker kunnen converteren naar USB-C. Als je een scherm hebt uit een eerdere generatie Thunderbolt 2, kun je een Thunderbolt 2 naar 3-adapter gebruiken. Als je scherm een mini DisplayPort heeft, werkt een USB-C naar mini DisplayPort-adapter. Een USB-C naar Lightning-kabel geeft je de mogelijkheid om je iPhone op te laden of je iPad op te laden via je iMac 27". Als je alle apparaten wilt aansluiten op je iMac 27", dan kan de Ultimate USB-C Hub Hyper je alles geven wat je nodig hebt, omdat het absoluut de meest compacte hub is die we zijn tegengekomen.

Welke accessoires zijn het beste voor de iMac 27" met USB-C?

Afhankelijk van je behoeften zijn er veel goede combinaties voor je iMac 27". Als je een HDMI-adapter nodig hebt, is de Adam Elements CASA H01 USB-C/HDMI een van de beste op de markt. Zoals hierboven vermeld, hebben we ook uitstekende hubs die je een breed scala aan mogelijkheden bieden om apparaten aan te sluiten op je iMac 27". Er zijn echter ook meer bescheiden opties, zoals een USB-C HDMI-dock, die toegang geeft tot USB, HDMI en USB-C, wat extra functionaliteit biedt en aan veel behoeften voldoet. Het is ook een afweging tussen hoeveel geld je wilt uitgeven en welke kwaliteit je verwacht, want tegen de juiste prijs zijn er echt goede mogelijkheden om de gewenste setup te maken.

.iaai