300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 27" 5k

iMac 27" 5k

Er zijn269 producten.
iMac 27" 5k De iMac met een 27" scherm en 5k-resolutie is de beste Mac ooit. Het scherm alleen al maakt het een betaalbare pc, omdat niemand anders iets vergelijkbaars kan bieden voor dezelfde prijs. Bovendien heeft het veel kracht en talloze extra functies. Het is belangrijk om de juiste...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iMac 27" 5k

iMac 27" 5k

De iMac met een 27" scherm en 5k-resolutie is de beste Mac ooit. Het scherm alleen al maakt het een betaalbare pc, omdat niemand anders iets vergelijkbaars kan bieden voor dezelfde prijs. Bovendien heeft het veel kracht en talloze extra functies.

Het is belangrijk om de juiste apparatuur te hebben om het meeste uit je iMac 27" 5k te halen. Op die manier kun je verbinding maken met relevante apparaten om aan je computerbehoeften te voldoen. Of je je iMac nu gebruikt voor werk, school, surfen op internet of een combinatie daarvan, in ons assortiment vind je een breed scala aan accessoires. We hebben meer dan vijftig verschillende soorten accessoires op voorraad, dus je kunt zeker vinden wat je nodig hebt.

Wat heb ik nodig voor mijn iMac 27" met 5k?

Als je nu de topklasse iMac 27" 5k hebt, kun je net zo goed het beste apparatuur erbij nemen. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je al je apparaten thuis of op het werk kunt aansluiten, of het nu een extra scherm, een extra muis of een geweldig geluidssysteem is dat staat te wachten om te worden ingeschakeld. Hiervoor zijn er talloze adapters en hubs beschikbaar, die we hier op de pagina hebben gepresenteerd, om aan al je behoeften voor het aansluiten op je iMac 27" 5k te voldoen. Belangrijke prioriteiten zijn vaak een USB-C naar Lightning-kabel voor iPhone of een USB-C naar mini DisplayPort-adapter, zodat je je scherm van de vorige generatie kunt aansluiten. Geluid moet ook altijd goed zijn, dus met een Avantree Audition Pro Bluetooth-headset ben je verzekerd van geweldig geluid, of je nu op het werk zit of thuis.

Wat kan ik aansluiten op mijn iMac 27" 5k?

Je iMac 27" 5k wordt standaard geleverd met Ethernet, vier USB 3.0-poorten, twee Thunderbolt 3 (USB-C)-poorten, een SDXC-kaartsleuf en een hoofdtelefoonaansluiting. Hiermee kun je de meeste apparaten aansluiten op je iMac 27" 5k, aangezien de meeste apparaten tegenwoordig USB gebruiken. Als je echter oudere generaties schermen wilt aansluiten, met mini DisplayPort, DisplayPort of HDMI, heb je mogelijk een adapter of hub nodig. Het kan erg handig zijn om een adapter te hebben die kan converteren naar USB-C, omdat deze poort de beste kwaliteit biedt.

Welke apparatuur heb ik nodig voor mijn iMac 27" 5k?

Er zijn veel mogelijkheden om de optimale combinatie voor jou te creëren. Het wordt altijd aanbevolen om een USB-C naar Lightning-kabel voor iPhone of iPad te hebben, zodat je altijd kunt opladen en gegevens kunt overzetten tussen je iMac 27" 5k en je iPhone. Met een USB-C HDMI-dock en een USB-C naar USB-adapter kom je ook al een heel eind, omdat dit je extra poorten biedt voor de meest gebruikte aansluitingen, namelijk HDMI en USB. Als je een stap verder wilt gaan en de perfecte oplossing voor je kantoor wilt hebben, is de Baseus USB-C Notebook Hub-adapter de juiste keuze, omdat deze toegang biedt tot de meest gangbare poorten, ook van oudere generaties, zodat je bent voorbereid, ongeacht of je met gloednieuwe apparatuur werkt of een mix van oud en nieuw.

.iaai