300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
laat meer zien minder
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac 4k met Thunderbolt 3 (USB-C)

iMac 4k met Thunderbolt 3 (USB-C)

Er zijn424 producten.
iMac 4k met Thunderbolt 3(USB-C) Als je geïnvesteerd hebt in een iMac 4k met Thunderbolt, is het een goed idee om te controleren of je alle kabels en adapters hebt die je nodig hebt. Ze zijn namelijk essentieel om verbinding te maken met je andere apparaten. Een veelvoorkomend probleem is het...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iMac 4k met Thunderbolt 3 (USB-C)

iMac 4k met Thunderbolt 3(USB-C)

Als je geïnvesteerd hebt in een iMac 4k met Thunderbolt, is het een goed idee om te controleren of je alle kabels en adapters hebt die je nodig hebt. Ze zijn namelijk essentieel om verbinding te maken met je andere apparaten.

Een veelvoorkomend probleem is het gebrek aan gewone USB-poorten, omdat de iMac 4k met Thunderbolt zich richt op de nieuwere en snellere Thunderbolt. Daarom is het handig om een paar kabels te hebben die van USB-C naar USB gaan, of adapters in dezelfde stijl.

Kabels die verbinding kunnen maken tussen Thunderbolt en HDMI of mini DisplayPort zijn ook erg handig, omdat ze je in staat stellen om oudere generaties schermen aan te sluiten, waar de meeste mensen nog steeds gebruik van maken. Je kunt ze net zo goed gebruiken als je ze hebt liggen.

Lightning-kabels waarmee je je iPhone kunt opladen via je iMac 4k zijn ook altijd handig, omdat je zo snel je iPhone kunt opladen.

Als je slim wilt zijn en meerdere problemen in één keer wilt oplossen, kun je een hub voor je iMac aanschaffen, zodat je verschillende soorten aansluitingen kunt gebruiken. Op die manier kun je al je verschillende apparaten gemakkelijk organiseren die je op je iMac wilt aansluiten.

Een goed headset

Een van de belangrijkste producten die je moet hebben voor je iMac 4k met Thunderbolt is een goed headset, omdat het zorgt voor een aanzienlijk betere ervaring. Een headset voor je iMac is verkrijgbaar in verschillende vormen, afhankelijk van je behoeften.

De meest veelzijdige oplossing is het aanschaffen van oordopjes, omdat ze redelijke geluidskwaliteit bieden en gemakkelijk te gebruiken zijn. Je kunt ze ook gebruiken met de meeste andere apparaten, zodat je ze snel kunt gebruiken met je iPhone bijvoorbeeld.

We hebben ook oordopjes van hoge kwaliteit met functies die andere activiteiten ondersteunen. Een mooi paar oordopjes voor je iMac kan ook gebruikt worden tijdens het sporten, zoals tijdens het hardlopen bijvoorbeeld.

Maar als je de ultieme geluidskwaliteit en geluidsisolatie wilt, is de beste oplossing zeker een over-ear headset. Het kan al het omgevingsgeluid buiten houden, zodat je je kunt concentreren op het luisteren naar muziek, podcasts of wat je er ook maar mee wilt doen.

Accessoires voor je iMac

Als je gewoon op zoek bent naar accessoires voor je iMac, hebben we verschillende opties in deze categorie.

Een geheugenkaart voor je iMac is een goede manier om belangrijke gegevens of documenten op te slaan of over te zetten.

Een standaard voor je iMac is ook een goede investering, omdat je de hoogte en de kijkhoek van het scherm kunt aanpassen. Dit kan je behoeden voor verschillende problemen, zoals rugpijn.

iaai