300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iMac Pro

iMac Pro

Er zijn358 producten.
iMac Pro Geluid voor iMac Pro is een van de belangrijkste aspecten om onder controle te hebben. In dit verband zijn er verschillende oplossingen die een geweldige ervaring kunnen bieden, waaronder headsets, luidsprekers en oordopjes. Een over-ear headset voor iMac Pro kan het meest...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iMac Pro

iMac Pro

Geluid voor iMac Pro is een van de belangrijkste aspecten om onder controle te hebben. In dit verband zijn er verschillende oplossingen die een geweldige ervaring kunnen bieden, waaronder headsets, luidsprekers en oordopjes.

Een over-ear headset voor iMac Pro kan het meest indrukwekkende geluid leveren, of het nu voor muziek, gaming, films of audio-werk is. Je krijgt geluid van hoge kwaliteit en ze isoleren goed tegen omgevingsgeluid, waardoor het gemakkelijker wordt om je te concentreren op wat je wilt horen.

Over-ear headsets zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, waarbij het merk vaak een goede indicator is van wat je krijgt.

Als je een meer flexibele oplossing wilt, is een in-ear headset voor iMac Pro een optie. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt, terwijl je nog steeds geluid van redelijke kwaliteit krijgt.

Om het meeste uit je iMac Pro te halen, is het belangrijk om alle juiste kabels en adapters voor iMac Pro te hebben. Zonder deze is het namelijk moeilijk om verbinding te maken met al je apparaten in huis, dus het is essentieel om dit op orde te hebben.

Als je de meeste behoeften in één keer wilt oplossen, kun je ervoor kiezen om te investeren in een hub of dock voor iMac. Beide bieden de mogelijkheid om verschillende soorten aansluitingen toe te voegen, waarbij een dock een paar ingangen heeft en een hub veel verschillende ingangen heeft.

Bovendien kom je ver met extra USB-kabels, omdat de meeste apparaten die de afgelopen paar jaar zijn gemaakt, deze gebruiken. Het is ook iets waar je er niet genoeg van kunt hebben.

Als je thuis schermen hebt die je wilt aansluiten op je iMac, is het een goed idee om HDMI-kabels aan te schaffen, aangezien de meeste schermen nog steeds HDMI gebruiken. Een kabel naar DisplayPort of Mini DisplayPort kan echter ook werken als je deze al hebt voor een eerdere iMac-versie.

Een lightning-kabel voor iMac Pro kan je ook de mogelijkheid geven om je iPhone op te laden via je iMac, wat erg handig kan zijn. Op die manier kun je ook bestanden tussen beide apparaten overzetten.

Bovendien hebben we hier een kleine en handige categorie die verschillende praktische items omvat.

Een geheugenkaart is een goede investering als je een veilige manier wilt hebben om back-ups te maken van je belangrijkste documenten. Zo kun je ook snel bestanden overzetten tussen je iMac Pro en een ander apparaat.

iaai