300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad 7 / 8 / 9 met 10,2"

iPad 7 / 8 / 9 met 10,2"

Er zijn419 producten.
iPad 10,2" 2019 De iPad 10,2" 2019, wiens officiële naam van Apple is iPad (7e generatie), biedt waar voor je geld, omdat je een prachtig 10,2-inch scherm krijgt met redelijke hardware voor een prijs die eigenlijk de goedkoopste iPad van Apple is op dit moment - zelfs goedkoper dan de iPad mini....
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad 7 / 8 / 9 met 10,2"

iPad 10,2" 2019

De iPad 10,2" 2019, wiens officiële naam van Apple is iPad (7e generatie), biedt waar voor je geld, omdat je een prachtig 10,2-inch scherm krijgt met redelijke hardware voor een prijs die eigenlijk de goedkoopste iPad van Apple is op dit moment - zelfs goedkoper dan de iPad mini.

Dit betekent echter ook dat de iPad 10,2" 2019 niet is uitgerust met de nieuwste chips van Apple of hun allerbeste display, maar als je een goed functionerende iPad wilt om te surfen op internet, te spelen en jezelf te vermaken zonder de hoofdprijs te betalen, dan is de nieuwe iPad van Apple een goede keuze.

Groter Retina-scherm voor een redelijke prijs

Apple heeft momenteel verschillende iPad-modellen om uit te kiezen, van de grote en vrij dure iPad Pro-modellen tot de iPad Air met zijn iets grotere scherm en de iPad mini met zijn krachtige A12 Bionic-chip.

In dit assortiment is de iPad 10,2" 2019 verschenen en deze bevindt zich min of meer in het midden. Een mooi groot Retina-display van 10,2 inch en de mogelijkheid om een Smart Keyboard en een 1e generatie Pencil te gebruiken zijn de belangrijkste nieuwtjes rondom de iPad 10,2" 2019, wat misschien niet spectaculair klinkt, maar dat is ook niet de bedoeling van deze toevoeging aan de iPad-familie van Apple.

Met een startprijs van 1 kroon onder de 3.000 kronen is de iPad 10,2" 2019 gepositioneerd als het goedkoopste aanbod voor degenen die geen behoefte hebben aan de nieuwste hardware of de meest geavanceerde functies, maar gewoon een goed functionerende tablet nodig hebben voor thuisgebruik, en dat is precies wat de iPad 10,2" 2019 biedt.

Alle meest gebruikte functies voor surfen, gamen en entertainment worden zonder problemen uitgevoerd, dus als dat is waar je naar op zoek bent, hoef je niet verder te zoeken.

En met de mogelijkheid om een volledig toetsenbord aan te sluiten in de vorm van een Smart Keyboard en een Pencil (alleen 1e generatie), kun je de iPad 10,2" 2019 ook gemakkelijk gebruiken om productief te zijn.

Het 10,2-inch Retina-scherm is de echte trekpleister

Het LCD-display van de iPad 10,2" 2019 heeft een zeer goede resolutie en biedt heldere kleuren die prachtig worden weergegeven op het zeer heldere scherm.

Dit zorgt ervoor dat alle games, afbeeldingen en programma's scherp en mooi worden weergegeven, zelfs als je de iPad 10,2" 2019 meeneemt naar buiten in de tuin of naar een café, want daar kun je ook genieten van het heldere display.

Het prettig grote scherm is ook geschikt voor multitasking en is dus geoptimaliseerd voor productiviteit met twee programma's naast elkaar. De multitasking-functie is natuurlijk ook ideaal om een chatprogramma open te hebben naast je spel of Netflix-serie.

Welke oplader heb je nodig voor de iPad 10,2" 2019?

De iPad 10,2" 2019 wordt geleverd met de bekende Lightning-ingang, dus je moet er hoe dan ook voor zorgen dat de oplaadkabel die je aanschaft MFI-gecertificeerd is en eindigt in een Lightning-connector.

Je kunt kiezen voor een oplader met een gewone USB-A-uitgang of een met een nieuwe USB-C-uitgang. Zorg ervoor dat je een oplader kiest die je iPad 10,2" 2019 kan opladen met minimaal 12W, zodat je zeker weet dat er voldoende stroom naar je iPad gaat en dat deze snel oplaadt.

Kabels voor accessoires

Bij Mackabler.dk vind je een uitgebreide selectie kabels voor je accessoires. Zoek gewoon naar "Lightning naar" en je vindt bijvoorbeeld een adapter waarmee je je headset of luidspreker met een mini-jack kunt aansluiten. Of wat dacht je van een Lightning-splitter waarmee je zowel je koptelefoon kunt aansluiten als je iPad 10,2" 2019 kunt opladen - dat is handig.

Als je je iPad 10,2" 2019 in de auto wilt gebruiken, is het handig om deze onderweg op te kunnen laden, en we hebben verschillende autoladers om uit te kiezen - meestal met een gewone USB-uitgang, maar ze zijn er ook met USB-C, en er zijn veel modellen met meerdere uitgangen, zodat anderen in de auto ook hun iPhone of andere apparaten kunnen opladen.

Accessoires voor de iPad 10,2" 2019

Het eerste accessoire dat de meeste klanten kopen nadat ze een nieuwe iPad hebben gekregen, is een hoes die het scherm en de iPad zelf beschermt voor het geval je hem laat vallen of er iets op laat vallen. Je kunt ook een beschermend glas krijgen om op het display te plaatsen en extra bescherming te bieden aan het mooie scherm van de iPad 10,2" 2019.

Je kunt ook het scherm van je iPad 10,2" 2019 schoon en vrij van vingerafdrukken houden met een reinigingsset die reinigingsvloeistof en microvezeldoekjes bevat voor langdurig gebruik, en er zijn ook reinigingsmiddelen voor je AirPods inbegrepen, zodat ze ook volgens de regels van de kunst kunnen worden gereinigd.

Als je geen vingerafdrukken op het scherm wilt, kun je ook een styluspen kopen die je kunt gebruiken om te navigeren, games te spelen en te tekenen op de iPad 10,2" 2019.

Houd je iPad 10,2" 2019 langer in bedrijf met een powerbank

Niet alleen je iPhone kan profiteren van een powerbank, want je iPad 10,2" 2019 kan ook worden opgeladen met een powerbank als je deze bij je hebt en er geen stopcontact in de buurt is.

Dit is superhandig en powerbanks zijn verkrijgbaar met verschillende batterijcapaciteiten. Sommige kunnen zelfs worden opgeladen met behulp van zonne-energie met ingebouwde zonnepanelen, voor het geval je bijvoorbeeld de iPad 10,2" 2019 meeneemt op een lange wandeling in de natuur.

iaai