300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Categorie
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
iPad
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad

iPad

Er zijn730 producten.
iPad Alles over kabels, opladers, adapters voor iPads. Hier vind je alle accessoires voor iPads die we verkopen. iPads werden in 2010 gelanceerd en veranderden de wereld - kleine persoonlijke computers bestonden niet eerder, hoewel het eigenlijk logisch was dat computers touchscreens zouden...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad

iPad

Alles over kabels, opladers, adapters voor iPads.

Hier vind je alle accessoires voor iPads die we verkopen.

iPads werden in 2010 gelanceerd en veranderden de wereld - kleine persoonlijke computers bestonden niet eerder, hoewel het eigenlijk logisch was dat computers touchscreens zouden hebben en zo dun als papier zouden zijn - dit werd in ieder geval voorspeld door veel sciencefictionauteurs voordat Apple er iets aan deed.

Wat heb ik nodig voor mijn iPad?

Een iPad is inmiddels een groot onderdeel geworden van veel huishoudens, en met de groeiende rol die dit fantastische hulpmiddel speelt, is er ook een snelle ontwikkeling op de accessoiremarkt. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de vele mogelijkheden die er zijn voor je iPad. Om hem te gebruiken, is het essentieel om een Lightning-kabel en een oplader te hebben. Daarnaast is het belangrijk om je iPad te beschermen, zodat hij niet meteen kapot gaat als je hem per ongeluk laat vallen. Daarna hangt het af van je persoonlijke behoeften. Voor zakelijk gebruik kan het handig zijn om autotoebehoren te hebben, zoals een autolader voor de iPad en een autohouder voor de iPad, als je veel onderweg bent, evenals een slank toetsenbord voor de iPad, omdat dit het veel gemakkelijker maakt om e-mails of documenten te typen.

Hoe laad ik mijn iPad het beste op?

Om je iPad optimaal op te laden, heb je een goede Lightning-kabel voor de iPad nodig. We raden onze eigen MFi Lightning-kabel voor de iPad aan, omdat deze zeer duurzaam is. Daarnaast is een goede wandoplader aan te bevelen, omdat dit zorgt voor de snelste oplaadsnelheid. Er zijn verschillende opties, elk met hun eigen voor- en nadelen. Een Multi USB-wandoplader 5x Avantree Power trek biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om 5 apparaten tegelijk op te laden, zij het met een iets lagere snelheid dan wanneer je een speciale iPad-oplader van 12W hebt, die slechts één apparaat tegelijk oplaadt. Er zijn ook dockingopties waarbij je één of meerdere apparaten tegelijk kunt opladen en opbergen. Hier is de Avantree PowerHouse Plus de beste keuze, omdat deze van goede kwaliteit is en ruimte biedt voor het opladen van 4 apparaten tegelijk, wat hem zowel geschikt maakt voor kantoor als thuis.

Wat is de beste accessoire voor mijn iPad?

Een goede combinatie van een Lightning-kabel voor de iPad en een oplader voor de iPad gaat een lange weg. Daarnaast heb je een hoes nodig voor je iPad om hem optimaal te beschermen. Een standaardoplossing hiervoor is een iPad-hoes met achterkant en slimme magneet, omdat deze helemaal rondom je iPad past. Als je extra bescherming wilt, kun je ook een iPad-beschermingsglas kopen, omdat dit voorkomt dat je scherm beschadigd raakt door stoten, klappen en krassen. Een powerbank voor de iPad kan ook zeker handig zijn als je op reis gaat en geen mogelijkheid hebt om je iPad op te laden. Onze Powerbank met QI-opladen van 8000 mAh biedt tot 5 extra oplaadbeurten, wat een solide partner is om mee te nemen op reis met je iPad. Als je muziek wilt luisteren of films wilt kijken, is een headset voor de iPad ook zeker een goede investering, zoals de Avantree Audition Pro Bluetooth over-ear headset. Hiermee ben je verzekerd van een goede geluidservaring, omdat Avantree altijd kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan met hun producten.

Het was waarschijnlijk het touchscreen dat speciaal voor onze vingers was gemaakt en niet een pen, dat de iPad de eerste succesvolle tablet maakte. De eerste tablets kwamen uit in de jaren 90, maar ze werden nooit een succes.

We hebben vrijwel alle mogelijke kabels voor iPads.

Als je een adapter, een headset of een kabel mist, ben je hier op de juiste plek beland - we hebben bijna alle iPad-kabels, iPad-adapters en iPad-headsets hier op de site. We hebben iPad-oplaadkabels in allerlei verschillende kwaliteiten, zowel voor de 30-pins poort als voor de 8-pins Lightning-poort. Hieronder kun je zien welke aansluitingen de verschillende iPads gebruiken. De scheidslijn is bij de iPad 3, alle oudere modellen hebben een 30-pins poort en alle nieuwere modellen hebben een 8-pins (Lightning) poort.

Gedetailleerde beschrijvingen van opladers, kabels, enz. zijn te vinden op de productpagina's.

Al onze iPad-accessoires worden beschreven op elke afzonderlijke productpagina, maar hier is een snelle samenvatting.

De oplaadkabels heten Lightning-kabels of 30-pins kabels. De opladers heten gewoon opladers, de iPad-opladers zijn degene die je in het stopcontact steekt en het kabeltje is wat je in je iPad en in de opladers steekt. We hebben ook autoladers.

Onze iPad-batterijen heten Powerbanks.

Onze hoofdtelefoons heten headsets, we hebben zowel in-ear hoofdtelefoons die in het oor zitten als earpods die, net als die van Apple, iets verder uitsteken. We verkopen zowel niet-originele als originele earpods.

We hebben één iPad-video-adapter, maar alleen voor 30-pins, we kunnen geen fatsoenlijk alternatief vinden voor de 8-pins naar HDMI-adapter van Apple - we kunnen ze ook niet goedkoper vinden dan wat Apple ervoor vraagt, dus koop hem bij Apple.

We hebben ook veel andere iPad-kabels en adapters die je hierboven kunt vinden.

Generatie

iPad 1

iPad 2

iPad 3

iPad 4

iPad Air

iPad Mini

iPad Air 2

iPad Mini 2

iPad Mini 3

Welke poort?

30-pins

30-pins

30-pins

8-pins (Lightning)

8-pins (Lightning)

8-pins (Lightning)

8-pins (Lightning)

8-pins (Lightning)

8-pins (Lightning)

iaai