300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
iPad
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
Waterdicht
Filter
iPad 3

iPad 3

Er zijn255 producten.
iPad 3 Om te beginnen werd de eerste iPad uitgebracht in 2010 en was een succes. iPad 2 werd iets meer dan een jaar later aangekondigd, en ongeveer 12 maanden daarna kwam er informatie over de aankomende nieuwe tablet van Apple - de iPad (3e generatie). Bij deze release koos Apple ervoor om het...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad 3

iPad 3

Om te beginnen werd de eerste iPad uitgebracht in 2010 en was een succes. iPad 2 werd iets meer dan een jaar later aangekondigd, en ongeveer 12 maanden daarna kwam er informatie over de aankomende nieuwe tablet van Apple - de iPad (3e generatie). Bij deze release koos Apple ervoor om het nummer achter de productnaam te laten vallen, waardoor de iPad 3 in principe gewoon iPad wordt genoemd.

Deze tablet van de 3e generatie werd geleverd met een prachtig Retina-display met een resolutie van 2048x1535 pixels, een betere camera en verbeterde internetverbinding, waardoor het ideaal is voor het bekijken van films en het spelen van games.

Wat kunnen wij bij Mackabler aanbieden aan de eigenaar van dit apparaat? Allereerst moeten we ons iPad-toetsenbord noemen. Als je je iPad 3 gebruikt voor schoolwerk, notities maken of andere taken waarbij je veel typt, zul je zeker baat hebben bij dit toetsenbord. Eenvoudig koppelen via Bluetooth en een ingebouwde iPad-standaard zullen je efficiëntie aanzienlijk verhogen en tegelijkertijd het gebruik van de vele tekstverwerkingsprogramma's in de Apple Store veel comfortabeler maken.

Misschien ben je meer het creatieve type dat vaak kleine schetsen maakt op je iPad 3. Als dat het geval is, raden we je aan een styluspen te overwegen. Bij Mackabler hebben we zowel een standaard- als een premiumversie, die allebei de tekenervaring authentieker maken en je helpen om gemakkelijker te bereiken wat je wilt. Of misschien speel je gewoon veel Draw Something - ook daarvoor is een styluspen handig!

Naast deze meer speciale gadgets hebben we ook veel standaard iPad-accessoires op voorraad die essentieel zijn om te hebben. Als je je oplaadkabel of -stekker bent kwijtgeraakt, kun je hier een nieuwe aanschaffen. We hebben ook een paar versies van koptelefoons en een mini-jackaansluiting voor degenen die hun iPad 3 willen aansluiten op een luidsprekersysteem. Kijk rond en verbeter je ervaring!

iaai