300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
iPad
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad 5 & 6

iPad 5 & 6

Er zijn422 producten.
iPad 5 & 6 De iPad van 2017 en 2018. Het heeft dezelfde grootte als de iPad Air van 2013, maar kan zoveel meer.Wat heb ik nodig voor mijn iPad 5? Een iPad 6 is enorm waardevol in verschillende dagelijkse situaties, en het is daarom erg belangrijk om de juiste accessoires te hebben, zodat je...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad 5 & 6

iPad 5 & 6

De iPad van 2017 en 2018. Het heeft dezelfde grootte als de iPad Air van 2013, maar kan zoveel meer.

Wat heb ik nodig voor mijn iPad 5?

Een iPad 6 is enorm waardevol in verschillende dagelijkse situaties, en het is daarom erg belangrijk om de juiste accessoires te hebben, zodat je ervoor zorgt dat deze altijd optimaal werkt. Een van de belangrijkste punten is het hebben van een oplader voor de iPad en een Lightning-kabel voor de iPad, zodat je zorgt voor een snelle en efficiënte oplading van je iPad 5. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor de veiligheid, zodat je deze zorgeloos kunt meenemen naar je werkplek of op een uitje met de kinderen. Bovendien zijn er verschillende soorten accessoires die je iPad-ervaring aanzienlijk kunnen verbeteren in de juiste situaties, zoals een iPad-toetsenbord als je er veel op moet typen, of een autolader als je veel onderweg bent.

Welke oplader is het beste voor de iPad 6?

Om de beste oplader voor je iPad 5/6 te kiezen, moet je eerst duidelijk maken welke behoeften je hebt. Of je kunt volstaan met een goedkope kabel die gemakkelijk kapot gaat omdat je deze alleen thuis gebruikt, of dat je een robuustere MFi Lightning-kabel voor de iPad nodig hebt. Als je een solide combinatie wilt die tegen een stootje kan, kunnen we veilig een MFi-kabel en een goede 12W-oplader aanbevelen. Als je daarentegen behoefte hebt om meerdere apparaten tegelijk op te laden, bijvoorbeeld voor het hele gezin of zowel iPhones als iPads op het werk, dan is een Avantree multi-USB-oplader + 5x MFi Lightning-kabel een uitstekende oplossing. Daarnaast zijn er verschillende goede autoladers beschikbaar, zodat je onderweg kunt opladen. Een voorbeeld van topkwaliteit is de Adam Elements CASA CO3 autolader QC, omdat deze zorgt voor supersnel opladen en gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen is tijdens je reis.

Wat is de beste bescherming voor mijn iPad 5/6?

Als je je iPad 5/6 wilt beschermen, is het belangrijk om eerst voor het meest kwetsbare onderdeel te zorgen, namelijk het scherm. Het scherm is essentieel voor een iPad en daarom moet je krassen, stoten en schokken zoveel mogelijk vermijden. Een screenprotector voor de iPad is daarom een ​​uitstekende keuze, omdat deze een beschermende laag biedt tegen dit soort schade en ervoor zorgt dat het scherm als eerste breekt. Daarnaast moet je jezelf beschermen tegen stoten op de rest van het oppervlak, waarbij een iPad-hoesje de ideale oplossing is. Het Baseus iPad-hoesje met Y-vouw biedt alles wat je nodig hebt in deze context, en er zijn ook andere opties als je wat te kiezen wilt hebben.

iaai