300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
iPad
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad Air 2

iPad Air 2

Er zijn422 producten.
iPad Air 2 Op 2 oktober 2014 werd de nieuwste iPad Air uitgebracht, met zijn 9,7 inch scherm en een resolutie van 2048x1536 pixels is het een prachtig apparaat. Maar een Apple-ervaring kan altijd verbeterd worden met de juiste accessoires. Welke accessoires heb ik nodig voor de iPad Air 2? Met...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad Air 2

iPad Air 2

Op 2 oktober 2014 werd de nieuwste iPad Air uitgebracht, met zijn 9,7 inch scherm en een resolutie van 2048x1536 pixels is het een prachtig apparaat. Maar een Apple-ervaring kan altijd verbeterd worden met de juiste accessoires.

Welke accessoires heb ik nodig voor de iPad Air 2?

Met een prachtige iPad Air 2 in huis is het ook belangrijk om de juiste accessoires te hebben. Het is belangrijk om te beginnen met de essentiële accessoires van goede kwaliteit. Dit omvat vooral de juiste kabel voor de iPad en de juiste oplader voor de iPad. In deze categorie zijn er veel verschillende soorten, afhankelijk van uw behoeften. Daarnaast kunt u de accessoirepakket aanpassen aan uw gebruik, of het nu voor werk, plezier, autoritten, enzovoort is. Misschien wilt u gewoon van alles een beetje, zodat u voorbereid bent op alle situaties. Het is natuurlijk altijd goed om ook extra bescherming te hebben, zodat u uw kostbare bezit niet per ongeluk beschadigt.

Welke kabels zijn het beste voor de iPad Air 2?

Als u een kabel voor de iPad Air 2 wilt kiezen, kan er een verrassend groot verschil zijn in kwaliteit. We kennen allemaal de goedkope oplaadkabels die na een week kapot gaan, waarbij we ons afvragen wat er is gebeurd. Daarom hebben we ons gericht op het aanbieden van goede alternatieven, zoals een MFi Lightning-kabel van goede kwaliteit en tegen een redelijke prijs. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan kabels die converteren van een Lightning-connector naar bijvoorbeeld een mini-jack-connector, zodat u een koptelefoon of luidspreker kunt aansluiten. Of een USB-C naar Lightning-kabel, die een krachtige oplader biedt voor de MacBook als u deze wilt opladen via een dergelijke kabel. Het is ook erg belangrijk om een goede oplader te hebben voor uw kabel, zodat u optimaal kunt profiteren van de kwaliteit van de kabel. Hierbij moet u opnieuw overwegen wat uw behoeften zijn, want we hebben goede opties voor het opladen van meerdere apparaten tegelijk, het opladen van slechts één apparaat en het opladen van de iPad in de auto als u een mobiel alternatief nodig heeft.

Welke accessoires kan ik krijgen voor de iPad Air 2?

Omdat de iPad ontzettend populair is, is er een snelle ontwikkeling op dit gebied. Daarom zijn er bijna accessoires voor elke behoefte verkrijgbaar. Het is vermeldenswaardig dat bescherming in de vorm van een hoesje voor de iPad en een beschermende glasplaat voor de iPad essentieel zijn om de levensduur van uw iPad Air 2 te waarborgen. Daarnaast zijn er verschillende aanbiedingen voor de frequente gebruiker, zoals een toetsenbord om de bruikbaarheid te vergroten, docks voor opslag en headsets voor een goede geluidservaring tijdens het luisteren naar muziek of het kijken van films.

Kijkt u vaak naar uw iPad buitenshuis en worden uw vingers na verloop van tijd koud? Dan kunnen we een set Touch Handschoenen aanbevelen, die ervoor zorgen dat u de touch-functionaliteit behoudt terwijl uw handen warm blijven. Of neemt u hem mee op de camping om 's avonds een film te kijken en is er geen stopcontact in de buurt? Dan moet u eens kijken naar onze nieuwe Premium Powerbank XL - kwaliteitsproducten voor wanneer u zonder stroom zit.

Een iPad is een geweldig hulpmiddel om mee te tekenen, en er zijn al veel schets-apps waar u mee kunt spelen. Om het nog beter te maken, raden we u aan om een Stylus Pen aan te schaffen - hiermee worden uw notities en schetsen nog nauwkeuriger - en uw vrienden zullen geen kans maken tegen u in applicaties zoals Draw Something!

We hebben ook veel andere gadgets die u kunt gebruiken voor uw geweldige iPad - blader door de pagina en zie wat uw dag nog beter kan maken!

iaai