300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad Air 4 10,9"

iPad Air 4 10,9"

Er zijn417 producten.
iPad Air 4 10,9" iPad Air 4 10,9" is geprezen om zijn snelheid, veelzijdigheid en stijlvolle ontwerp. Het nieuwe ontwerp is gericht op productiviteit en is ideaal voor zowel studenten als professionals die een draagbaar apparaat nodig hebben voor hun werk. In deze categoriebeschrijving zullen we...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad Air 4 10,9"

iPad Air 4 10,9"

iPad Air 4 10,9" is geprezen om zijn snelheid, veelzijdigheid en stijlvolle ontwerp. Het nieuwe ontwerp is gericht op productiviteit en is ideaal voor zowel studenten als professionals die een draagbaar apparaat nodig hebben voor hun werk. In deze categoriebeschrijving zullen we de iPad Air 4 10,9" nader bekijken en zien wat het te bieden heeft.

Ontwerp en scherm

iPad Air 4 10,9" heeft een slank ontwerp met afgeronde hoeken en is gemaakt van aluminium, waardoor het zowel licht als robuust aanvoelt. Het scherm is 10,9 inch groot met een resolutie van 2360 x 1640 pixels, wat zorgt voor een scherpe en heldere beeldkwaliteit. Het scherm heeft ook een True Tone-functie die automatisch de kleurtemperatuur aanpast aan het omgevingslicht, waardoor lezen en schrijven comfortabeler wordt voor de ogen.

Prestaties en batterijduur

iPad Air 4 10,9" wordt aangedreven door een A14 Bionic-chip, die ook te vinden is in de iPhone 12-serie. Deze chip zorgt voor ongelooflijke snelheid en prestaties bij multitasking, video streamen of gamen op je iPad. De batterij kan tot 10 uur meegaan op één lading, zodat je de hele dag kunt werken en spelen op je iPad.

Camera's en geluid

iPad Air 4 10,9" heeft een 12-megapixel camera aan de achterkant en een 7-megapixel camera aan de voorkant. Beide camera's kunnen video opnemen in 1080p HD en geweldige foto's maken, zelfs bij weinig licht. De iPad heeft ook vier luidsprekers die een vol en krachtig geluid bieden wanneer je films kijkt of naar muziek luistert.

Accessoires en functionaliteit

iPad Air 4 10,9" is compatibel met Apple Pencil 2 en Magic Keyboard, waardoor nauwkeurig schrijven en productiviteit mogelijk is. De iPad ondersteunt ook Touch ID, wat een veilige en snelle manier biedt om je apparaat te ontgrendelen.

Conclusie

iPad Air 4 10,9" is een ongelooflijk veelzijdige iPad die kan worden gebruikt voor alles, van werk tot entertainment. Het heeft krachtige prestaties, een slank ontwerp en een scherp scherm dat het gemakkelijk maakt om dingen te zien en te doen. Met de mogelijkheid om accessoires zoals Apple Pencil 2 en Magic Keyboard toe te voegen, kun je je productiviteit verhogen en je iPad Air 4 10,9" nog veelzijdiger maken.

iaai