300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
iPad
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad Air

iPad Air

Er zijn416 producten.
iPad Air Met een prachtig Retina-display en een dikte van slechts 7,5 mm is de iPad Air een meesterwerk op het gebied van design. Het principe van "less is more" is duidelijk terug te zien in dit product, met een dubbel zo snelle processor en een dubbel zo snel grafisch systeem. Toch is het nog...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad Air

iPad Air

Met een prachtig Retina-display en een dikte van slechts 7,5 mm is de iPad Air een meesterwerk op het gebied van design. Het principe van "less is more" is duidelijk terug te zien in dit product, met een dubbel zo snelle processor en een dubbel zo snel grafisch systeem. Toch is het nog steeds mogelijk om het product nog gebruiksvriendelijker en compatibeler te maken met accessoires voor de iPad Air.

Of je nu aantekeningen wilt maken, creatief bezig wilt zijn of gewoon films wilt kijken, de iPad Air kan het allemaal. Het moet echter gezegd worden dat als je deze functies efficiënter en gebruiksvriendelijker wilt maken, je moet investeren in accessoires voor je iPad Air.

Binnen de categorie iPad Air-accessoires zijn er bepaalde producten die moeilijk te negeren zijn. Zo komt de meegeleverde oplader letterlijk tekort in een klaslokaal, dus het is zeer relevant om te investeren in een langere kabel voor je oplader.

Bovendien kan het snel vermoeiend worden om lange stukken tekst te typen op het toetsenbord van de iPad Air, dus het kan een goede investering zijn om een extern toetsenbord aan te schaffen dat eenvoudig op je iPad kan worden aangesloten.

Een van de problemen die ontstaan bij het gebruik van een touchscreen is dat je vingers het scherm kunnen bedekken, waardoor het lastig wordt om te tekenen of met de hand te schrijven. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door te investeren in een styluspen, die het gebruik van je iPad Air gemakkelijk en elegant maakt.

Al met al is de iPad Air een product met een breed scala aan verschillende toepassingen, die gemakkelijk geoptimaliseerd kunnen worden door de juiste accessoires aan te schaffen.

iaai