300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
iPad
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad mini

iPad mini

Er zijn410 producten.
iPad mini Het verandert voortdurend, eerst groter, dan kleiner, weer groter en ga zo maar door. Technologie en trends ontwikkelen zich constant, en dat vinden wij helemaal prima. De iPad Mini is ontworpen om met één hand te kunnen gebruiken, maar ondanks dat het scherm 4,5 cm kleiner is in...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad mini

iPad mini

Het verandert voortdurend, eerst groter, dan kleiner, weer groter en ga zo maar door. Technologie en trends ontwikkelen zich constant, en dat vinden wij helemaal prima. De iPad Mini is ontworpen om met één hand te kunnen gebruiken, maar ondanks dat het scherm 4,5 cm kleiner is in diameter vergeleken met eerdere iPad-generaties, is het nog steeds een goede en bruikbare metgezel. Naast het feit dat het fysiek kleiner is, valt het ook op door een groter scherm in vergelijking met de hele iPad. Er is namelijk minder ruimte tussen het scherm en de rand, waardoor een iPad Mini-scherm eigenlijk dezelfde resolutie heeft als de eerste iPad en iPad 2, en daarom compatibel is met alle bestaande applicaties in de Apple Store. Dus je mist niets door te kiezen voor een kleiner model iPad.

Dat betekent ook dat er nog steeds veel accessoires en apparatuur zijn die je ermee kunt gebruiken. We hebben een selectie van veel handige dingen die je misschien nodig hebt!

Basisuitrusting

Ten eerste hebben we de basisuitrusting - oplaadkabels, -stekkers en koptelefoons. Omdat de iPad Mini een lightning-uitgang (8-pins) heeft, kun je gebruik maken van de door Mackabler geproduceerde MFi Lightning-kabels, die van goede kwaliteit zijn en gecertificeerd zijn door Apple zelf. Als je de neiging hebt om je kabels te beschadigen, of als je gewoon iets nieuws wilt proberen, hebben we ook duurzame lightning-kabels van stof op voorraad, die goed werken en verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Maak je veel foto's met je iPad Mini? Dan raden we onze universele iPhone-lens aan, die ook werkt voor deze iPad. Het is eenvoudig te bevestigen en maakt je foto's net iets slimmer dan die van anderen, omdat het drie verschillende lenzen bevat: groothoek, fisheye en macro. Bij het maken van foto's gebruik je je iPad Mini misschien veel buiten in koud weer. Overweeg om touchscreen-handschoenen aan te schaffen, zodat je met je iPad kunt werken zonder koude vingers te krijgen!

Bekijk de pagina en zie wat jij kunt gebruiken!

iaai