300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
iPad
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad mini 2

iPad mini 2

Er zijn407 producten.
iPad mini 2 Deze upgrade van de iPad mini van Apple werd gelanceerd in september 2013. Fysiek is hij vrijwel identiek aan de iPad mini, maar hij is iets dikker en zwaarder vanwege de krachtigere batterij die nodig is om het retina-scherm aan te drijven - hoewel dit niet direct zichtbaar is. Op...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad mini 2

iPad mini 2

Deze upgrade van de iPad mini van Apple werd gelanceerd in september 2013. Fysiek is hij vrijwel identiek aan de iPad mini, maar hij is iets dikker en zwaarder vanwege de krachtigere batterij die nodig is om het retina-scherm aan te drijven - hoewel dit niet direct zichtbaar is.

Op deze pagina hebben we verzameld wat wij denken dat je als eigenaar van een iPad mini 2 zou moeten hebben. Zo'n prachtig apparaat is moeilijk te weerstaan, maar dit betekent ook dat de batterij sneller leeg raakt. Het mooie retina-scherm maakt het ideaal om series en films op te kijken, en als je bijvoorbeeld in de auto zit op weg naar Spanje, is het erg vervelend als hij plotseling uitvalt. Dit scenario kun je voorkomen met een Premium Powerbank XL. Hiermee heb je altijd extra batterijduur bij de hand! Verschillende modellen met verschillende capaciteiten beschikbaar. Een andere optie voor dezelfde situatie zou een Sandberg iPad/iPhone-autolader kunnen zijn. Met 5 jaar garantie krijg je een handige gadget die twee apparaten tegelijk kan opladen, en omdat hij gecertificeerd is door Apple, zal hij nog vele jaren van dienst zijn.

Wil je je iPad mini 2 gebruiken voor airplay? De iPush D2-n is een handige HDMI-dongle waarmee je draadloos content naar je tv kunt streamen via iOS Airplay, zonder kabels. Voor een iets hogere prijs kun je ook een Google Chromecast kopen, die ook op je tv kan worden aangesloten en fungeert als een draadloze ontvanger vanaf je apparaat. Naast je iPad mini 2 werken ze ook met andere iOS-apparaten, zoals bijvoorbeeld je iPhone.

Scroll een paar keer op en neer op de pagina en kies welk item het beste bij jou en je iPad mini 2 past.

iaai