300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
iPad
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad mini 3

iPad mini 3

Er zijn404 producten.
iPad mini 3 De nieuwste van Apple's tablets, de iPad mini 3 (3e generatie iPad mini), werd uitgebracht in oktober 2014. Het uiterlijk en de hardware lijken sterk op die van de iPad mini 2 - het enige verschil is de toevoeging van Touch ID (zoals te zien op de iPhone 5S) en een nieuwe kleur naast...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad mini 3

iPad mini 3

De nieuwste van Apple's tablets, de iPad mini 3 (3e generatie iPad mini), werd uitgebracht in oktober 2014. Het uiterlijk en de hardware lijken sterk op die van de iPad mini 2 - het enige verschil is de toevoeging van Touch ID (zoals te zien op de iPhone 5S) en een nieuwe kleur naast de bestaande zilveren en 'space grey', namelijk goud. Op deze pagina hebben we een aantal producten geselecteerd die we geschikt en handig vinden om te hebben als eigenaar van een iPad mini 3.

Het Retina-display is geweldig om naar te kijken, daarom is de iPad ideaal om films en series op te kijken. Maar wil je niet de hele tijd de iPad vasthouden terwijl je in bed Breaking Bad kijkt? Dan raden we een aluminium MacBook/iPad-standaard aan! Hiermee kun je je iPad mini 3 neerzetten zoals je wilt en gewoon doorgaan met je tv-serie. Heb je ook een paar speakers die je wilt aansluiten? Koop dan een Mini Jack-stick, zodat je zowel een goede visuele als audio-ervaring hebt!

Heb je bijvoorbeeld zowel een iPad mini 3 als een iPhone 5? Overweeg dan om een Sanberg iPhone/iPad USB-oplader aan te schaffen. Naast het feit dat deze gecertificeerd is door Apple en wordt geleverd met 5 jaar garantie, heeft deze oplader twee USB-uitgangen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken of er genoeg stopcontacten in de buurt zijn voor beide apparaten.

Een bekend en handig hulpmiddel is een stylus-pen. Hiermee kun je bijvoorbeeld gedetailleerdere tekeningen maken in een teken-app, handgeschreven notities maken op je iPad mini 3 of gewoon voorkomen dat je je vingers direct gebruikt. We verkopen ze in twee modellen - een standaard en een premium, beide verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Tot slot willen we een MicroUSB naar Lightning-adapter noemen. De iPad mini 3 heeft een Lightning-uitgang (8-pins), en wie heeft er niet meegemaakt dat ze bij een Android-vriend thuis zijn, zonder stroom zitten en hun eigen oplader zijn vergeten? Met deze kleine adapter kun je een groot aantal opladers van andere telefoons dan Apple gebruiken, waardoor het veel waarschijnlijker is dat je je iPad kunt opladen als je je oplader bent vergeten.

iaai