300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
iPad
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad mini 4

iPad mini 4

Er zijn414 producten.
iPad mini 4 EN KLEINE REUS Met zijn kleine specificaties is de iPad mini 4 een constante metgezel. Er zijn verschillende verbeteringen ten opzichte van de iPad mini 3, waardoor het een must-have is voor Apple-liefhebbers! De prachtige nieuwe kleur (Rose Gold), die ook beschikbaar is op de iPhone...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad mini 4

iPad mini 4

EN KLEINE REUS

Met zijn kleine specificaties is de iPad mini 4 een constante metgezel. Er zijn verschillende verbeteringen ten opzichte van de iPad mini 3, waardoor het een must-have is voor Apple-liefhebbers! De prachtige nieuwe kleur (Rose Gold), die ook beschikbaar is op de iPhone 6s, en het nog dunner ontwerp van slechts 6,1 mm dikte en een bijna onmerkbaar gewicht van 299 gram! Het scherm is nog steeds een prachtig Retina-display en heeft dezelfde chip als de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, waardoor het krachtig genoeg is voor alle taken!

IK MIS BASISUITRUSTING VOOR MIJN IPAD MINI 4!

Dan ben je hier aan het juiste adres. Het bezitten van een Apple iPad kan vele kanten hebben - misschien gebruik je hem voor games, om Netflix te kijken of om te werken? Vaak wordt hij ook gebruikt op school en universiteit om aantekeningen te maken en op internet te zoeken. Ben jij er een van? Dan raden we ons draadloze Bluetooth-toetsenbord aan. Zo heb je altijd een volwaardig toetsenbord bij de hand, waar je ook bent! Voor schoolwerk is het ook handig om altijd een noodstroomvoorziening voor je iPad mini 4 bij je te hebben. Met behulp van onze Premium Powerbank XL met 10000 mAh heeft je iPad altijd toegang tot opladen en zul je nooit gefrustreerd raken als hij halverwege het werk leeg raakt! Daarnaast kun je ook een extra oplaadkabel voor je iPad mini 4 aanschaffen - bijvoorbeeld onze eigen MFi Lightning-kabel, in standaard wit of in een robuustere gouden uitvoering! Zo kun je altijd een Lightning-kabel in je tas hebben samen met de powerbank, of er een op je werkplek hebben liggen, zodat je niet steeds je originele kabel hoeft mee te nemen.

Misschien is het meer een iPad mini voor thuis? Dan hebben we een coole nieuwe gadget voor jullie! De iDevices iGrill Mini Thermometer is de beste vriend van de grillmeester! Je downloadt een app in de App Store, verbindt de grillthermometer met je iPhone via Bluetooth en je kunt de temperatuur van het vlees in de gaten houden vanuit je woonkamer! Het geeft je veel vrijheid en zonder twijfel een plezier dat alleen moderne technologie kan bieden!

iaai