300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad Pro 10,5"

iPad Pro 10,5"

Er zijn410 producten.
iPad Pro 10,5" De superkrachtige en compacte iPad Pro biedt ongelooflijke efficiëntie en is krachtiger dan veel laptops op de markt. Met een iPad Pro kun je beter presteren dan ooit tevoren, omdat je te maken hebt met een fantastische krachtige tablet. De iPad Pro biedt een uiterst scherp...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad Pro 10,5"

iPad Pro 10,5"

De superkrachtige en compacte iPad Pro biedt ongelooflijke efficiëntie en is krachtiger dan veel laptops op de markt. Met een iPad Pro kun je beter presteren dan ooit tevoren, omdat je te maken hebt met een fantastische krachtige tablet. De iPad Pro biedt een uiterst scherp Retina-display en een hoogwaardige camera. Het is dus een tablet voor serieuze gebruikers.

Bij Mackabler verkopen we accessoires voor jouw iPad Pro 10,5", waardoor werken op een tablet nog handiger en gemakkelijker wordt.

Compacte krachttabelt

De ster van de show die ervoor zorgt dat een iPad Pro zo snel en krachtig werkt, is de Apple A10X Fusion CPU, die een extra kern heeft ten opzichte van de iPhone 7, wat resulteert in zes kernen. Daarnaast is er 4 GB RAM, wat dus twee keer zoveel is als in de 9,7" versie.

Om iets te zeggen over hoeveel dit betekent voor de prestaties van jouw iPad Pro, betekent dit eigenlijk dat het bijna net zo snel is als een MacBook Pro. Het is dus geen grap dat de iPad Pro wordt beschouwd als de snelste tablet in zijn klasse, die in veel gevallen een laptop kan vervangen.

Hoogwaardig scherm

Met een iPad Pro krijg je een scherm met een resolutie van 2224 x 1668 op een IPS LCD Retina-display. Voorheen hadden iPads een verversingssnelheid van 60 Hz, wat betekent dat het scherm 60 keer per seconde werd vernieuwd, maar met deze iPad Pro ga je naar 120 Hz, wat betekent dat het scherm dus twee keer zo vaak wordt vernieuwd. Je krijgt dus een scherm dat zo soepel werkt dat je bijna niet merkt dat je het aanraakt voordat het reageert.

Dankzij de ProMotion-technologie, die wordt gebruikt om de 120 Hz te draaien, past de verversingssnelheid van het scherm zich ook aan aan wat je doet. De meeste films die je kunt streamen draaien met een lagere Hz dan 120, en ProMotion past zich dus aan naar de juiste hoeveelheid fps. Maar als je je iPad gebruikt om op te tekenen, zorgen de 120 Hz ervoor dat je een volledig vloeiende ervaring hebt, vergelijkbaar met tekenen op papier. En eigenlijk is ProMotion zo'n intelligent systeem dat het op twee verschillende snelheden kan draaien, zodat je naadloos kunt schakelen tussen je tekenprogramma en je videoprogramma, zonder dat een van beide minder optimaal werkt. Maar niet alleen krijg je een meer natuurlijke ervaring bij het ontwerpen en tekenen op je tablet, deze aanpassing is ook batterijvriendelijk en verlengt de levensduur van je iPad Pro.

Batterijduur

Een krachtige powertablet zou ook een hele werkdag moeten meegaan. Volgens Apple zelf kan een iPad Pro tot 10 uur video afspelen en volgens verschillende reviews kan hij 7-8 uur draaien met veel apps open, muziek afspelen, foto's bewerken en ander werk. Dat is behoorlijk lang voor een tablet en geeft je veel vrijheid en tijd om onderweg te werken. Hoewel het op zichzelf niet veel langer is dan zijn voorgangers, kan hij toch krachtige programma's langdurig en probleemloos aan, wat beter is dan veel andere tablets op de markt.

Kortom, als je de gelukkige eigenaar bent van deze krachtige tablet, heb je een sterk en solide werktool in handen. Er zijn veel verschillende accessoires om je gebruik van een iPad Pro nog efficiënter te maken, en we hebben hier een aantal accessoires verzameld die de dingen soepeler en gemakkelijker voor jou kunnen maken.

Powerbank

Zoals gezegd gaat de batterijduur lang mee, maar misschien heb je toch een boost nodig wanneer je onderweg bent. Een powerbank is dan een onmisbaar hulpmiddel om bij je te hebben. Met een powerbank bij de hand kun je plotseling langer doorgaan op je energie en hoef je geen waardevol werk te verliezen onderweg.

Als je een powerbank koopt, is het belangrijk om te weten dat er verschil kan zijn tussen de opgegeven capaciteit van een powerbank en de daadwerkelijke capaciteit. Er zal meestal enige vorm van verlies zijn. Bij Mackabler streven we er echter naar om alleen powerbanks te verkopen die voldoen aan wat er beloofd wordt en om het energieverlies zoveel mogelijk te beperken. Dat gezegd hebbende, is een powerbank het ultieme gadget om bij je te hebben, zodat je zeker weet dat je extra batterijvermogen bij je hebt.

Adapters

Kabels hebben de neiging om op de meest ongelegen momenten te verdwijnen en het kan zijn dat je plotseling een kabel nodig hebt. Of het nu is om op te laden of om je iPad Pro aan te sluiten op je Mac. Gelukkig vind je hier op de website een ruime selectie van verschillende kabels en adapters die je hopelijk kunnen helpen in zo'n situatie, zodat je niet plotseling zonder verbinding komt te zitten.

Bovendien zijn de kabels ook verkrijgbaar in verschillende lengtes, dus als je het zat bent om beperkt te zijn door de meegeleverde kabel, kun je ook kabels vinden die beter aan jouw behoeften voldoen.

Andere adapters die genoemd kunnen worden, zijn bijvoorbeeld lightning naar HDMI, waarmee je gemakkelijk presentaties op een groot scherm kunt tonen of je ontwerpen in volle glorie kunt bekijken terwijl je op je tablet tekent.

Onderhoud en reiniging

Vette vingers op het scherm zijn een van de meest irritante dingen om naar te kijken op een tablet. Maar omdat het bijna onvermijdelijk is bij het gebruik van een iPad Pro, is het fijn om een ​​reinigingsset bij de hand te hebben, zodat vette vingers gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Gelukkig zijn er verschillende kleine sets verkrijgbaar die zowel reinigingsvloeistof als microvezeldoekjes bevatten, zodat je je scherm vrij kunt houden van vingerafdrukken.

Deze sets zijn gemakkelijk op te bergen en bij elkaar te houden, zodat ze handig zijn om mee te nemen op reis. Zo kun je altijd een vlekkeloze tablet laten zien en professioneel overkomen als je een ontwerp aan een klant wilt laten zien of documenten wilt bespreken tijdens een vergadering.

Bescherming

Om je iPad Pro optimaal te beschermen, is het essentieel om de juiste hoes te hebben. Een hoes kan variëren van een eenvoudige siliconen bescherming die krassen en stof van je iPad Pro houdt. Zo blijft hij er langer mooi uitzien en kan hij probleemloos bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Om de eenvoudige bescherming compleet te maken, kan het ook worden aanbevolen om een ​​screenprotector te kopen, zodat er ook geen krassen ontstaan wanneer je met je stylus werkt en tekent in de app.

Als je wat meer bescherming nodig hebt, zijn er ook beschermende glazen voor een iPad Pro. Dit betekent dat je scherm beter bestand is tegen stoten en vallen. Omdat glazen displays niet bekend staan om hun weerstand tegen stoten en soms snel barsten, is een beschermend glas een goede investering voor velen.

Een andere categorie covers zijn diegene die ook dienen als een toetsenbord. Dus als je het vervelend vindt om op het touchscreen te typen en liever echte drukknoppen hebt, dan is dit type cover zeker iets voor jou.

Er zijn ook covers die met een eenvoudige en snelle vouw kunnen dienen als een standaard voor je iPad, zodat je films kunt kijken of presentaties kunt tonen. Ze kunnen ook gewoon dienen als extra ondersteuning die je iPad op de juiste hoek kantelt, zodat het comfortabeler is om te typen wanneer je het touchscreen gebruikt.

Reparatie

Als er een ongeluk gebeurt en je je iPad Pro niet voldoende hebt beschermd en het scherm beschadigt, is er ook een oplossing. In plaats van veel geld te betalen om het scherm te laten vervangen, is het eigenlijk mogelijk om het zelf te doen. Het enige wat je nodig hebt, is het juiste gereedschap, wat geduld en een vaste hand.

Bij Mackabler verkopen we een breed scala aan gereedschap en accessoires die je kunt gebruiken om het scherm thuis zelf te vervangen.

Natuurlijk kun je deze gereedschapssets ook gebruiken om schermen in andere apparaten te vervangen, dus of het nu je iPad, iPhone of andere smartphones zijn, je kunt deze gereedschapssets gebruiken. Zorg er gewoon voor dat je het juiste glas bij de hand hebt.

iaai