300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPad Pro 9,7"

iPad Pro 9,7"

Er zijn404 producten.
iPad Pro 9,7" Hier hebben we accessoires voor de iPad Pro met een 9,7" scherm, het is de eerste iPad Pro en degene die de iPad echt heeft gevestigd als een pc, net als alle andere pc's. De iPad Pro is bedoeld voor werk en studie, wat betekent dat je accessoires nodig hebt om het gemakkelijker en...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPad Pro 9,7"

iPad Pro 9,7"

Hier hebben we accessoires voor de iPad Pro met een 9,7" scherm, het is de eerste iPad Pro en degene die de iPad echt heeft gevestigd als een pc, net als alle andere pc's. De iPad Pro is bedoeld voor werk en studie, wat betekent dat je accessoires nodig hebt om het gemakkelijker en sneller te maken.

Wat heb ik nodig voor mijn iPad Pro 9,7"?

Met een iPad Pro 9,7" heb je een krachtige tool in handen, en omdat we steeds meer verbonden zijn met de buitenwereld, geeft het je toegang tot alle kanalen die je nodig hebt. Daarom is het belangrijk om de juiste apparatuur te hebben, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken. Het is natuurlijk belangrijk om een goede oplader voor de iPad te hebben en een goede Lightning-kabel voor de iPad, zodat je hem altijd gemakkelijk kunt opladen. Daarnaast is bescherming van groot belang, zodat je iPad Pro 9,7" geen schade of krassen oploopt, vooral als je hem veel gebruikt voor werk of reizen. In dit verband zijn er ook opties zoals een toetsenbord voor de iPad, dat de typervaring aanzienlijk verbetert op je iPad Pro 9,7". Daarnaast zijn er accessoires voor de meeste behoeften, waarbij een autolader voor de iPad en een adapter voor de iPad zeker bovenaan te vinden zijn.

Wat is de beste oplader voor mijn iPad Pro 9,7"?

Om de beste oplader voor de iPad Pro 9,7" te krijgen, heb je een sterke Lightning-kabel voor de iPad nodig. We kunnen ons eigen MFi Lightning-kabel of de Avantree Lightning-kabel MFi aanbevelen, omdat ze beide een goede duurzaamheid bieden voor de prijs. Als oplader kun je kiezen voor een oplader die is ontworpen om slechts enkele apparaten op te laden, of een oplader die veel apparaten tegelijk kan opladen met een lagere snelheid. Er zijn verschillende goede bundelaanbiedingen met beide opties, zoals de Avantree multi-USB-oplader + 5x MFi Lightning-kabel, of een MFi-kabel en een goede 12W-oplader. Als alternatief kun je ook kiezen voor de Avantree 50W USB-C en USB-oplader, omdat je zowel een oplader voor de iPad als een oplader voor de MacBook in één krijgt. Daarnaast zijn er goede mogelijkheden voor het opladen in de auto als je je iPad onderweg moet opladen.

Hoe bescherm ik mijn iPad Pro 9,7" het beste?

Om je iPad Pro 9,7" optimaal te beschermen, heb je een iPad-hoes nodig die helemaal rondom je iPad kan worden geplaatst, zodat je schade kunt voorkomen. Een Xlevel FIB iPad-hoes biedt uitstekende bescherming en functionaliteit, dus het kan zeker worden aanbevolen. Daarnaast is het ook een goed idee om een iPad-beschermingsglas te hebben, omdat dit extra bescherming biedt voor het scherm zelf, dat het meest kwetsbare onderdeel is van je iPad Pro 9,7". Als je extra zekerheid wilt, is ons assortiment iPad-houders ook het bekijken waard.

iaai