300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone 11

iPhone 11

Er zijn502 producten.
iPhone 11 opladers, adapters en kabelsDeze pagina is voor jou, degene die een nieuwe iPhone 11 heeft aangeschaft en nu behoefte heeft aan een reeks accessoires die het leven met jouw nieuwe iPhone 11 nog beter maken. We hebben alles wat je nodig hebt hier verzameld, en we hebben zelfs...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 11

iPhone 11 opladers, adapters en kabels

Deze pagina is voor jou, degene die een nieuwe iPhone 11 heeft aangeschaft en nu behoefte heeft aan een reeks accessoires die het leven met jouw nieuwe iPhone 11 nog beter maken. We hebben alles wat je nodig hebt hier verzameld, en we hebben zelfs verschillende varianten van elk type gevonden, zodat er genoeg keuze is.

Koop een nieuwe iPhone 11 oplader

Een oplader voor de iPhone 11 is natuurlijk het eerste waar je aan moet denken, aangezien goede opladers voor de iPhone 11 het leven veel gemakkelijker kunnen maken. De meegeleverde oplader is natuurlijk prima, maar mist veel van de functies die je kunt krijgen met andere soorten opladers.

Misschien wil je alle iPhones van je gezin tegelijkertijd kunnen opladen en heb je daarom een multi-oplader voor de iPhone 11 nodig die meerdere apparaten tegelijk kan opladen. Of misschien wil je een duurzamere oplader voor de iPhone 11, zodat deze beter bestand is tegen dagelijks gebruik.

Als de oplader eenmaal is geregeld, is het ook belangrijk om na te denken over welke kabel je daarbij moet kiezen, aangezien er veel verschillende opties zijn. Normaal gesproken denk je hier niet zo veel over na, maar een goede kabel kan eigenlijk een behoorlijk verschil maken, zowel voor het opladen als voor de verbinding.

Je kunt zeer sterke kabels krijgen die je oplaadmogelijkheden op het werk verder verbeteren. Zo voorkom je ook dat de kabel meteen kapot gaat, wat vaak gebeurt bij kabels van mindere kwaliteit voor de iPhone 11. Maar er zijn veel soorten kabels die veel kunnen.

Qi draadloze oplader voor iPhone 11

Als je vanaf het begin vooruitstrevend wilt zijn met je oplader voor de iPhone 11, kun je er ook voor kiezen om een Qi draadloze oplader voor de iPhone 11 aan te schaffen. Hiermee kun je je iPhone draadloos opladen, wat erg handig kan zijn in verschillende situaties.

Dit betekent dat je je iPhone 11 gewoon op de Qi draadloze oplader kunt plaatsen, waarna deze automatisch wordt opgeladen. Ze zijn inmiddels zo efficiënt dat je het verschil in snelheid tussen een draadloze oplader en een gewone wandoplader nauwelijks zult merken.

Naast het bieden van oplaadmogelijkheden via deze methode, is er ook de mogelijkheid om een powerbank te gebruiken als oplader voor de iPhone. Een powerbank fungeert als een extra batterij en slaat dus grote hoeveelheden stroom op voor later gebruik, zodat je overal kunt opladen.

Dus als je op een korte of lange reis gaat en niet zeker weet of je de mogelijkheid hebt om je iPhone 11 op te laden via stopcontacten, is het handig om een powerbank bij je te hebben als back-up oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, afhankelijk van hoe lang je wilt kunnen opladen.

Beschermingsglas voor iPhone 11

Hoe je het ook bekijkt, het is ook belangrijk om je iPhone te beschermen. Aangezien het een kostbaar bezit is en de meeste mensen het zich niet gemakkelijk kunnen veroorloven om het te vervangen als het kapot gaat, is het belangrijk om er goed voor te zorgen om de kans op schade te minimaliseren.

Deze vorm van bescherming is op verschillende manieren verkrijgbaar, omdat er veel onderdelen van je iPhone zijn die beschermd moeten worden. Het scherm zelf vereist een specifiek soort bescherming, omdat je nog steeds de touch-functie moet kunnen gebruiken en er doorheen moet kunnen kijken wanneer je het nodig hebt, wat behoorlijk belangrijk is.

Met een beschermingsglas voor de iPhone 11 voldoe je aan deze criteria en krijg je goede bescherming voor het scherm, dat de meeste schokken absorbeert. Dit betekent dat het beschermingsglas altijd kapot gaat voordat het eigenlijke scherm van je iPhone beschadigd raakt, en het is aanzienlijk goedkoper om te vervangen als het kapot gaat.

Bovendien zijn er een groot aantal hoesjes verkrijgbaar die verschillende doeleinden dienen en verschillende extra functies hebben. De meest basale hoesjes bedekken alle zijden behalve het scherm en werken goed in combinatie met beschermingsglas, terwijl andere helemaal rondom de iPhone gaan, afhankelijk van je eigen behoeften.

Adapters voor iPhone 11

Als je je iPhone 11 wilt verbinden met andere soorten apparaten, zoals een SD-kaart van een camera, je Mac met USB-C of een beeldscherm voor presentaties, heb je waarschijnlijk een adapter nodig om dit op een efficiënte en snelle manier te doen, omdat dit de gemakkelijkste oplossing is.

Er zijn veel verschillende adapters voor dezelfde doeleinden, afhankelijk van wat je wilt converteren en hoeveel formaten je tegelijkertijd wilt kunnen converteren, aangezien er eigenlijk adapters of hubs zijn die de mogelijkheid bieden om met veel verschillende apparaten tegelijkertijd te verbinden.

Houders voor iPhone 11

Als je je iPhone 11 op een bepaalde manier wilt plaatsen, kan het handig zijn om een houder of standaard voor de iPhone aan te schaffen. Deze bieden namelijk de mogelijkheid om een vaste plek te hebben voor je iPhone, terwijl veel van hen ook verschillende extra functies hebben.

Veel docks bieden de mogelijkheid om je iPhone 11 op te laden terwijl deze in de houder staat, wat perfect is als je voor je computer zit. Bovendien hebben veel van hen een stijlvol ontwerp dat een extra touch aan het uiterlijk van je iPhone kan geven, wat ook een leuke bonus is.

iPhone 11 koptelefoon

Voor je nieuwe iPhone is het natuurlijk ook belangrijk om te genieten van geweldig geluid, zodat je altijd naar de muziek kunt luisteren die je wilt of onderweg een podcast kunt beluisteren. Hier zijn verschillende opties beschikbaar, waarbij een koptelefoon of oordopjes waarschijnlijk iets is wat de meeste mensen graag bij zich hebben.

Een koptelefoon maakt het gemakkelijk om naar muziek te luisteren tijdens het reizen of in het openbaar, terwijl sommige ook geschikt zijn voor sportactiviteiten. Bovendien kan het zijn dat je ook een draagbare luidspreker wilt meenemen in je tas, zodat je samen met je vrienden naar muziek kunt luisteren.

Al met al kun je hier op de website vrijwel alles vinden als het gaat om accessoires voor de iPhone. Bekijk de website en als je producten vindt die je leuk vindt, is het ook handig om meer informatie te lezen op hun individuele pagina's, aangezien ze beschrijvingen hebben.

.iaai