300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro

Er zijn504 producten.
iPhone 11 Pro opladers, kabels en adaptersIn deze categorie vindt u al ons accessoire voor de nieuwe, prachtige iPhone 11 Pro, die allemaal zijn ontworpen om uw ervaring met uw iPhone aanzienlijk te verbeteren. Accessoires voor uw iPhone zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen en wat u...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro opladers, kabels en adapters

In deze categorie vindt u al ons accessoire voor de nieuwe, prachtige iPhone 11 Pro, die allemaal zijn ontworpen om uw ervaring met uw iPhone aanzienlijk te verbeteren. Accessoires voor uw iPhone zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen en wat u ook nodig heeft, er is zeker iets te vinden op de website.

Opladers en kabels: essentieel voor uw iPhone

Als het gaat om accessoires voor de iPhone, is het natuurlijk belangrijk om eerst en vooral te zorgen voor een goede oplader en kabels. Daarnaast zijn er verschillende soorten adapters die uw leven gemakkelijker kunnen maken, evenals powerbanks, beschermhoezen, draadloos opladen, geluid, autotoebehoren en nog veel meer.

Zonder een oplader is uw iPhone 11 natuurlijk nutteloos. Een oplader voor uw iPhone is een van de belangrijkste accessoires, omdat het anders moeilijk is om uw iPhone op te laden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kwaliteiten, afhankelijk van de context waarin ze worden gebruikt, omdat er een groot verschil is tussen de behoeften op het werk en thuis in de woonkamer.

U kunt zeer duurzame iPhone-opladers krijgen die gemakkelijk kunnen worden meegenomen naar het werk of op familie-uitjes zonder kapot te gaan. Op dezelfde manier kunt u ook gespecialiseerde opladers krijgen, bijvoorbeeld met meerdere oplaadpunten, zodat u meerdere iPhones tegelijk kunt opladen, wat erg handig is.

Bovendien heeft u een goede kabel nodig voor uw iPhone-oplader, omdat deze zelden wordt geleverd met een kabel. Hier is kwaliteit een belangrijke factor, omdat we allemaal bekend zijn met de kabels die snel kapot gaan, waarbij u kunt kiezen tussen goedkope en dure, stevige kabels.

Als u met een gerust hart op uw werkplek wilt kunnen opladen, is een kabel van geweven nylon of geweven metaal zeker een goede keuze. Maar er zijn verschillende variaties van dit soort kabels, en het kan ook zijn dat u gewoon een normale kabel nodig heeft voor normaal gebruik.

Veel iPhone-kabels hebben ook andere functies, waarbij ze kunnen dienen als adapters voor de iPhone, waardoor het mogelijk is om verbinding te maken met verschillende soorten apparaten. Als u bijvoorbeeld verbinding wilt maken met uw nieuwe Mac, heeft u waarschijnlijk een USB-C-adapter nodig, of gewoon een schermadapter.

Powerbanks voor uw iPhone

Naast de gebruikelijke manieren om op te laden, is het ook een sterke optie om een powerbank te gebruiken voor uw iPhone, vooral als u onderweg bent. Een powerbank geeft u namelijk de mogelijkheid om uw iPhone overal en altijd op te laden, zolang de powerbank zelf is opgeladen.

U kunt powerbanks voor uw iPhone krijgen in verschillende capaciteiten, waarbij er zeer krachtige powerbanks zijn die opladingen tot wel een week of langer aankunnen, terwijl er ook iets goedkopere powerbanks zijn die misschien een paar extra dagen opladen als reserve aankunnen.

Qi-opladers voor iPhone 11 Pro

Als het gaat om andere manieren van opladen, moet natuurlijk ook draadloos opladen met Qi worden genoemd, omdat dit de mogelijkheid biedt om uw iPhone draadloos op te laden door deze eenvoudigweg op de oplader te plaatsen terwijl deze is aangesloten op een stopcontact, waarna uw iPhone automatisch wordt opgeladen.

Qi draadloze opladers zijn inmiddels net zo efficiënt als wandopladers als het gaat om het opladen van iPhones, omdat er een natuurlijke limiet is aan hoe snel een iPhone-batterij kan worden opgeladen. Daarom zijn sommige van deze opladers net zo goed als het gaat om oplaadsnelheid.

Bescherming en covers voor iPhone 11 Pro

Het is natuurlijk ook belangrijk om uw nieuwe iPhone goed te beschermen, omdat het erg duur is om te vervangen als het kapot gaat. Het is belangrijk om zoveel mogelijk zijden van uw iPhone te bedekken, zodat u de best mogelijke bescherming heeft tegen allerlei soorten schade.

De meest voor de hand liggende plek om als eerste te beschermen is het scherm van uw iPhone, omdat dit kwetsbaarder is dan de andere zijden en een grotere invloed heeft op de bruikbaarheid als het gedeeltelijk kapot gaat door krassen. Met een beschermend glas kunt u dit goed bedekken.

Bovendien is het raadzaam om een hoesje voor uw iPhone aan te schaffen, omdat dit goede bescherming biedt voor de randen, zijkanten en achterkant. Op die manier kunt u alle andere zijden zo goed mogelijk bedekken en soms zelfs de bescherming van uw scherm verbeteren, zodat de kans op schade nog kleiner wordt.

Er zijn verschillende soorten hoesjes die een variërende mate van bescherming bieden, afhankelijk van het materiaal en de dekking. Natuurlijk speelt het ontwerp ook een rol bij het kiezen van een hoesje, omdat volledige bescherming ook het volledige ontwerp van uw iPhone bedekt.

Geluid en accessoires voor uw iPhone

Als u naar muziek wilt luisteren of op een andere manier geluid wilt afspelen op uw iPhone, is het vaak prettig om iets te hebben dat het geluid wat meer optimaliseert. Dit kan bijvoorbeeld oordopjes zijn waarmee u luid muziek kunt afspelen zonder dat anderen het kunnen horen, of luidsprekers waarmee anderen het nog beter kunnen horen.

Als er een feestje is, is het natuurlijk logisch om luidsprekers voor uw iPhone te hebben, omdat dit betekent dat al uw geluidsbehoeften op die manier gedekt zijn. Headsets zijn ook erg handig om te hebben, vooral tijdens het sporten of iets dergelijks, afhankelijk van het type dat u hier op de website kiest.

Accessoires voor uw auto

Als het gaat om extra apparatuur, is een veelgebruikt gebied ook accessoires voor uw auto, omdat uw leven onderweg een stuk gemakkelijker wordt als u extra apparatuur kunt gebruiken. Dit kunnen opladers, houders, headsets of andere accessoires zijn die uw iPhone gemakkelijker te gebruiken maken in de auto.

Het feit dat u onderweg kunt opladen, betekent dat u minder afhankelijk bent van het opladen via een stopcontact, wat handig is als u veel onderweg bent. Hetzelfde geldt voor een houder voor uw iPhone, waarmee u uw iPhone kunt gebruiken als mediaspeler of GPS, omdat deze gemakkelijk vanaf de zijkant te zien is.

Al deze dingen en meer zijn te vinden op deze website, en er is een grote variatie, zelfs binnen de afzonderlijke subcategorieën. Het kan dus handig zijn om wat specifieker te zoeken naar wat u zoekt, omdat het anders snel overweldigend kan worden om te vinden wat u zoekt op deze website.

.iaai