300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

Er zijn477 producten.
iPhone 11 Pro Max oplader, adapter en andere accessoiresHier is de pagina voor jou met een nieuwe iPhone 11 Pro Max die op zoek is naar de coolste accessoires die je daarvoor kunt krijgen. We hebben deze pagina namelijk gevuld met alles wat je nodig kunt hebben, en we hebben het natuurlijk...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max oplader, adapter en andere accessoires

Hier is de pagina voor jou met een nieuwe iPhone 11 Pro Max die op zoek is naar de coolste accessoires die je daarvoor kunt krijgen. We hebben deze pagina namelijk gevuld met alles wat je nodig kunt hebben, en we hebben het natuurlijk gesorteerd, zodat alleen de beste soorten accessoires overblijven, zodat je het juiste krijgt.

Essentiële accessoires

We hebben alles verzameld wat essentieel is, zoals opladers, kabels en adapters, evenals een scala aan accessoires die je leven gemakkelijker kunnen maken, zoals powerbanks, draadloze opladers, bescherming, audioapparatuur, stands en allerlei andere dingen die je nodig zou kunnen hebben tijdens je reis met je nieuwe iPhone 11 Pro.

Opladers

Als je een nieuwe iPhone 11 Pro Max hebt en accessoires wilt, is de belangrijkste plek om te beginnen natuurlijk bij de oplader. Je krijgt een redelijke oplader bij je iPhone wanneer je hem koopt, maar als je een meer gespecialiseerde wilt, bekijk dan de pagina.

Je kunt namelijk alles krijgen, van multi-opladers die meerdere apparaten tegelijk kunnen opladen, tot superkrachtige opladers die handig zijn om op het werk te hebben. Bovendien zijn er veel opladers met verschillende technologieën en snelheden, zodat je er een kunt kiezen die perfect bij je behoeften past.

Koop iPhone 11 Pro Max opladers, kabels, enz. bij mac-kabels.nl

Als je de perfecte oplader voor je iPhone hebt gevonden, is het natuurlijk ook belangrijk om een goede kabel te hebben, anders heb je niet veel aan een goede oplader. Als de kabel kapot is, kun je toch niet opladen. Gelukkig hebben we hier op de pagina veel goede kabels.

Kabels voor de iPhone zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten en materialen, waarbij het materiaal vooral bepalend is voor de kwaliteit. Als je niet van plan bent je kabel veel te gebruiken of eraan bloot te stellen, is een gewone kabel prima, maar anders kan een gevlochten versie zeker worden aanbevolen.

De verschillende soorten kabels kunnen ook vaak als adapters worden gebruikt, omdat de apparaten waarmee je ze kunt verbinden sterk kunnen verschillen. Dit is iets om over na te denken bij het kopen van een kabel, anders heb je mogelijk een extra adapter nodig voor de verbinding.

Als je je nieuwe iPhone wilt verbinden met je Mac, heb je mogelijk een USB-C-adapter of iets dergelijks nodig, net zoals je een adapter nodig hebt om verbinding te maken met schermen. Het kan ook zijn dat je gewoon foto's van je camera wilt overzetten, waarvoor ook een adapter nodig is.

Koop een powerbank voor je iPhone 11 Pro Max

Voor jou, die op een korte of lange reis gaat waarbij je geen toegang hebt tot een stopcontact, is het zeker aan te raden om een powerbank voor je iPhone aan te schaffen. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om wat extra oplaadbeurten te sparen om mee te nemen, zodat je altijd kunt opladen.

Het is superhandig, omdat je je iPhone gemakkelijker kunt gebruiken zonder je constant zorgen te hoeven maken dat de batterij leeg raakt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, zodat je kunt kopen afhankelijk van hoeveel dagen opladen je nodig hebt om mee te nemen.

Beschermingsglas voor je iPhone 11 Pro Max

Naast de praktische oplaadapparaten is het ook erg belangrijk om bescherming te hebben, omdat het zonde zou zijn als je nieuwe iPhone 11 Pro Max beschadigd raakt. Vooral omdat er veel goede manieren zijn om de meeste schade te voorkomen en zelfs wat extra stijl toe te voegen.

Je kunt de bescherming van je iPhone in het algemeen opdelen in twee delen, waarvan de eerste de bescherming van het scherm is, omdat schade daar snel kritiek kan worden voor het gebruik. Het tweede deel is eenvoudigweg de rest, omdat schade of krassen daarop niet noodzakelijkerwijs invloed hebben op het gebruik ervan.

Bescherming van het scherm kan op verschillende manieren worden gedaan, waarvan de meest voor de hand liggende is om een beschermingsglas aan te schaffen. Dit kan namelijk het hele scherm bedekken en biedt een extra laag die de meeste schade absorbeert en aanzienlijk gemakkelijker te vervangen is dan het scherm van je iPhone zelf.

Covers voor je iPhone 11 Pro Max

Voor de rest is het logisch om een cover voor je iPhone aan te schaffen, waarbij je zelf kunt kiezen in hoeverre je deze wilt beschermen. Je kunt volledige dekking krijgen, voor maximale bescherming, maar die ook het hele ontwerp van je iPhone bedekt, of een meer discrete variant die je iPhone laat zien.

Luidsprekers en andere accessoires voor je iPhone 11 Pro Max

Als de essentiële onderdelen hierboven zijn afgehandeld, beweren velen ook dat het essentieel is om goed geluidsapparatuur te hebben voor je iPhone 11 Pro Max. Dit kan variëren van headsets tot luidsprekers in deze categorie, waarbij het waarschijnlijk het meest gebruikelijk is om een headset voor je iPhone te hebben.

Dit geeft je namelijk de mogelijkheid om muziek te luisteren, naar podcasts te luisteren of te praten, waar je ook bent, zonder dat het hard wordt afgespeeld voor de omgeving. Aan de andere kant, als je het graag hard wilt afspelen, is het logisch om een luidspreker aan te schaffen, zodat je altijd een feestje kunt bouwen.

Docks en andere accessoires voor je iPhone 11 Pro Max

Voor thuis of op het werk kan het ook erg handig zijn om een standaard of een dock voor je iPhone te hebben, omdat het gemakkelijker is om een vaste plek te vinden, zodat je altijd kunt zien wat er gebeurt en ervoor kunt zorgen dat deze is opgeladen wanneer je hem weer mee wilt nemen.

Er zijn veel verschillende soorten docks die dit op verschillende manieren bereiken en hierbij moet je ook letten op de stijl waarin je ze kunt krijgen. Als je er een wilt die past bij je mooi ingerichte woonkamer, is het ook een goed idee om er een te kiezen die helemaal in stijl is.

Maar naast al de meest gebruikelijke opties die hierboven zijn genoemd, zijn er nog veel meer soorten accessoires die je op deze pagina kunt vinden. Als je weet waar je naar op zoek bent, kun je de categorieën aan de linkerkant van de pagina gebruiken om te verfijnen wat je hier te zien krijgt.

iaai