300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone 12 6,1"

iPhone 12 6,1"

Er zijn532 producten.
iPhone 12 design en scherm De iPhone 12 is ontworpen met een platte rand, wat zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling. Het heeft ook een keramisch schermglas aan de voor- en achterkant, waardoor het duurzamer is dan eerdere modellen. De iPhone 12 is verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart,...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 12 6,1"

iPhone 12 design en scherm

De iPhone 12 is ontworpen met een platte rand, wat zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling. Het heeft ook een keramisch schermglas aan de voor- en achterkant, waardoor het duurzamer is dan eerdere modellen. De iPhone 12 is verkrijgbaar in vijf kleuren: zwart, wit, rood, groen en blauw.

Het scherm is 6,1 inch en heeft een resolutie van 2532 x 1170 pixels. Dit betekent dat afbeeldingen en video's helder en scherp worden weergegeven op het scherm. De iPhone 12 heeft ook HDR, waardoor de kleuren levendiger en realistischer worden.

Camera

De camera van de iPhone 12 is verbeterd en heeft nu twee lenzen aan de achterkant: een 12 MP groothoeklens en een 12 MP ultragroothoeklens. De verbeterde nachtmodus maakt het mogelijk om geweldige foto's te maken, zelfs in donkere omgevingen.

Videoregistratie is ook verbeterd met HDR-opname en Dolby Vision.

Prestaties en batterijduur

De iPhone 12 is uitgerust met de nieuwste chip van Apple, de A14 Bionic, die zorgt voor betere prestaties dan eerdere modellen. Het heeft ook 5G-technologie, wat zorgt voor een snellere internetverbinding.

De batterijduur is ook verbeterd en kan nu tot 17 uur meegaan bij het afspelen van video. De iPhone 12 ondersteunt ook draadloos opladen en kan worden opgeladen met een Qi- en Magsafe-oplader.

USB-C naar Lightning-kabel

Een USB-C naar Lightning-kabel is een belangrijk onderdeel van je iPhone 12-accessoirecollectie. Het helpt je iPhone sneller en efficiënter op te laden, en het is ook handig bij het overzetten van gegevens tussen je iPhone en je computer. Onze USB-C naar Lightning-kabel is van hoge kwaliteit en compatibel met alle iPhone-apparaten met een Lightning-poort. MFi USB-C naar Lightning maakt het ook mogelijk om in ongeveer 30 minuten op te laden van 0-50%.

Als je een extra kabel nodig hebt voor je iPhone 12, dan is onze USB naar Lightning-kabel de perfecte keuze. Het is handig om een extra kabel te hebben om je iPhone op te laden of gegevens over te zetten wanneer je onderweg bent. Onze kabel is van hoge kwaliteit en compatibel met alle iPhone-apparaten met een Lightning-poort.

iPhone 20W-oplader met USB-C PD

De 20W-oplader met USB-C PD is de snelste en meest efficiënte manier om je iPhone 12 op te laden. Met een uitgangsvermogen van 20W kun je je iPhone 12 snel opladen. De oplader is ook compatibel met andere apparaten die USB-C PD-opladen ondersteunen. Het is mogelijk om in ongeveer 30 minuten op te laden van 0-50%.

Qi draadloze oplader voor iPhone

De Qi draadloze oplader voor iPhone is de perfecte manier om je iPhone 12 op te laden zonder een kabel aan te sluiten. De oplader is ook compatibel met andere apparaten die draadloos opladen ondersteunen. Het is gemakkelijk te gebruiken en je kunt het op je bureau, nachtkastje of in de woonkamer plaatsen.

iPhone 12 siliconen hoesjes in verschillende kleuren

Het is belangrijk om je iPhone te beschermen met een hoesje - de perfecte accessoire om je iPhone te beschermen tegen krassen en vallen. Het is belangrijk om een hoesje van hoge kwaliteit te kiezen, zoals siliconen, dat goede bescherming biedt tegen schokken en vallen. We hebben verschillende kleuren en modellen beschikbaar, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je stijl past.

Powerbank

Een powerbank is de perfecte accessoire wanneer je onderweg bent en extra stroom nodig hebt voor je iPhone 12. Een powerbank is klein en gemakkelijk mee te nemen, en de meeste hebben een grote capaciteit om je iPhone meerdere keren op te laden. Onze powerbanks zijn van hoge kwaliteit en compatibel met alle iPhone-apparaten.

Beschermglas

Ons beschermglas is de beste accessoire als je het scherm van je iPhone 12 wilt beschermen tegen krassen en breuken. Ons glas is van hoge kwaliteit en heeft een hardheid van 9H, wat betekent dat het bestand is tegen stoten en krassen. Het is ook gemakkelijk te installeren en heeft een hoge transparantie, zodat je kunt blijven genieten van het scherm van je iPhone zonder je zorgen te maken over schade.

.iaai