300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone 13 mini 5,4"

iPhone 13 mini 5,4"

Er zijn490 producten.
iPhone 13 Mini 5,4" - een kleinere iPhone met hoge prestaties In de nieuwe iPhone 13 Mini 5,4" vind je de nieuwe A15-chip ontwikkeld door Apple, die 's werelds snelste chip is die ooit voor een smartphone is gemaakt. Ondanks zijn kleine formaat levert hij dezelfde hoge prestaties als de gewone...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 13 mini 5,4"

iPhone 13 Mini 5,4" - een kleinere iPhone met hoge prestaties

In de nieuwe iPhone 13 Mini 5,4" vind je de nieuwe A15-chip ontwikkeld door Apple, die 's werelds snelste chip is die ooit voor een smartphone is gemaakt. Ondanks zijn kleine formaat levert hij dezelfde hoge prestaties als de gewone iPhone 13. Je krijgt dus een goede gebruikerservaring wanneer je een iPhone 13 Mini koopt.

De iPhone 13 Mini 5,4" is uitgerust met het indrukwekkende Super Retina XDR-display, dat altijd prachtige beelden levert met een hoge verversingssnelheid. Je krijgt dus precies de gebruikerservaring via dit scherm die de kracht van Apple op het gebied van schermen bevestigt. Bovendien heeft het scherm een Ceramic Shield, waardoor het glas sterker is dan elk ander smartphoneglas. Je bent dus enorm goed beschermd in geval van een val van je iPhone. Ceramic Shield biedt bescherming die tot vier keer beter is dan eerdere iPhones.

Hoe vind ik de juiste oplader, adapter of kabel voor mijn iPhone?

Bij Mackabler.dk streven we ernaar om een breed assortiment aan opladers, adapters en kabels voor je iPhone 13 Mini 5,4" te presenteren. We willen ervoor zorgen dat je de beste ervaring krijgt, waarin aan jouw behoeften wordt voldaan en je niets tekortkomt. We bieden opladers met snelladen aan. Adapters die je in staat stellen om je aansluitmogelijkheden uit te breiden, of gewoon een nieuwe oplaadkabel als de oude kapot is gegaan. Dit alles vind je in onze winkel en het versterkt het gebruik van je iPhone, zodat je goed bent uitgerust voor je dagelijks leven.

Kan ik een hoesje voor de iPhone 13 Mini kopen?

Het assortiment aan hoesjes is groot en we streven ernaar om aan alle behoeften van onze klanten te voldoen. We hebben daarom een overvloed aan verschillende soorten hoesjes, die elk hun eigen doel hebben. Je kunt behoefte hebben aan een hoesje voor vakmensen dat meer kan verdragen dan andere hoesjes. Je kunt behoefte hebben aan een plek om je creditcards op te bergen. Wat je behoefte ook is, in ons assortiment hebben we voor elk wat wils. We hebben zelfs afbreekbare hoesjes, die de milieuvriendelijkere keuze zijn.

Maar waarom zou je een hoesje kopen? Naar onze mening loont het altijd om te investeren in een hoesje voor je iPhone. Je maakt je iPhone duurzamer en je hebt ook de mogelijkheid om handige functies zoals een kaarthouder toe te voegen. Het beschermt je ook tegen eventuele reparatiekosten als je je iPhone laat vallen.

Als je twijfelt welk soort hoesje je moet kopen, kun je altijd een kijkje nemen in onze gids, die je helpt het beste hoesje voor je iPhone te vinden.

Maak je iPhone 13 Mini duurzamer met een screenprotector

Wil je dat je iPhone 13 Mini 5,4" een screenprotector krijgt, zodat hij beter bestand is tegen schade? Zo'n protector beschermt het scherm tegen krassen en andere schade. Het is altijd slim om een screenprotector op je iPhone te plaatsen, omdat het scherm zo'n belangrijk onderdeel is van de iPhone. Krassen en schade kunnen de reactie van het scherm verminderen en de gebruikerservaring verslechteren.

De beste screenprotector voor de iPhone 13 Mini 5,4" die je in onze winkel vindt, zijn we zelf erg blij mee. Het is gemaakt door het bedrijf VMax, dat een extreem duurzaam glas heeft gecreëerd dat tegen een stootje kan. Met het bijgeleverde frame ben je altijd verzekerd van een eenvoudige installatie, waarbij je maar één poging nodig hebt.

Verkrijg een USB-C oplader wanneer je een nieuwe iPhone koopt

Apple levert geen oplader meer mee met de nieuwste modellen. Dit komt doordat de typische iPhone-gebruiker al een oplader bezit en dus geen extra nodig heeft. Er wordt echter nog steeds een USB-C naar Lightning-kabel meegeleverd.

Bij Mackabler.dk hebben we een breed assortiment aan verschillende soorten USB-C opladers. Deze zijn ook allemaal ontworpen voor verschillende doeleinden. Of je nu een gewone oplader wilt die één iPhone tegelijk oplaadt, of een oplader die tot 6 apparaten tegelijk kan opladen, wij hebben het. Daarnaast variëren ze ook in het aantal watt, dus het is belangrijk dat je je behoeften overweegt voordat je een aankoop doet. Zo weet je zeker dat je de oplader krijgt die je nodig hebt.

Wil je een MagSafe oplader?

Als je geïnteresseerd bent in draadloos opladen met MagSafe voor je nieuwe iPhone, moet je dit apart aanschaffen. Het wordt niet meegeleverd wanneer je een nieuwe iPhone koopt. Bij ons hebben we een breed assortiment aan draadloze opladers. Van originele MagSafe-opladers van Apple tot andere merken die op dezelfde manier werken. Het is opnieuw belangrijk dat je overweegt welke behoeften je hebt, zodat je altijd zeker bent van de draadloze oplader die je wilt.

Sluit een koptelefoon aan op je iPhone 13 Mini 5,4"

Wil je een koptelefoon voor je nieuwe iPhone? Dan kun je een kijkje nemen in ons assortiment in de winkel. Je krijgt geen EarPods of AirPods meegeleverd wanneer je een nieuwe iPhone koopt. Met de toenemende populariteit van draadloze Bluetooth-koptelefoons raden we je aan om die kant op te kijken. Ze leveren geweldig geluid en je hebt geen last van draden die in de weg zitten.

Als je echter al een koptelefoon of ander audioapparaat hebt dat de jackaansluiting gebruikt, kun je een adapter aanschaffen die het formaat van Lightning naar de jackaansluiting omzet. Als je je iPhone wilt opladen terwijl je luistert, kun je een splitter kopen die opladen en audio-aansluiting tegelijkertijd mogelijk maakt.

Gebruik je iPhone als GPS in de auto met een houder

Gebruik je je iPhone als GPS tijdens het autorijden, dan kun je een autohouder aanschaffen. Dit geeft je een beter zicht, zodat je altijd weet waar je naartoe gaat. Bovendien voldoe je ook aan de wetgeving omtrent het gebruik van de telefoon tijdens het rijden door hem zo te plaatsen dat je hem niet hoeft te bedienen terwijl je rijdt.

In onze winkel bieden we verschillende modellen aan met verschillende functies. Wil je een gewone autohouder of wil je ook de mogelijkheid hebben om draadloos op te laden wanneer je je iPhone vastzet, dan is dat mogelijk. We hebben modellen die in het ventilatierooster van je auto worden bevestigd. We hebben ook modellen met een zuignap voor de autoruit en het dashboard. Met andere woorden, er is voor elk wat wils.

.iaai