300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone 13 Pro 6,1"

iPhone 13 Pro 6,1"

Er zijn573 producten.
iPhone 13 Pro 6,1" - iets buitengewoons De iPhone 13 Pro 6,1" heeft de zogenaamde A15-chip, 's werelds snelste chip ooit in een smartphone. Hiermee ben je verzekerd van een razendsnelle smartphone die je een geweldige ervaring biedt. De iPhone 13 Pro heeft een Super Retina XDR-display met...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 13 Pro 6,1"

iPhone 13 Pro 6,1" - iets buitengewoons

De iPhone 13 Pro 6,1" heeft de zogenaamde A15-chip, 's werelds snelste chip ooit in een smartphone. Hiermee ben je verzekerd van een razendsnelle smartphone die je een geweldige ervaring biedt.

De iPhone 13 Pro heeft een Super Retina XDR-display met ProMotion, dat een scherp en kleurrijk beeld levert, of je nu naar foto's, video's kijkt of je apps gebruikt. Het scherm is een van de belangrijkste aspecten van een smartphone, omdat een goede gebruikerservaring een mooi beeldscherm vereist. Bovendien streeft Apple ernaar om een scherm te creëren dat tegen een stootje kan, wat betekent dat het glas van het scherm extreem sterk is. De voorkant van de iPhone heeft Ceramic Shield, dat vier keer betere bescherming biedt dan eerdere iPhones.

Waarom zou ik voor een iPhone 13 Pro kiezen?

Wanneer je een nieuwe iPhone wilt aanschaffen, is het belangrijk om je behoeften vooraf te overwegen. iPhones zijn verkrijgbaar in verschillende varianten die elk aantrekkelijk zijn voor verschillende gebruikers. Misschien ben je op zoek naar een stabiele en goede iPhone die aan de meeste behoeften voldoet? Of misschien wil je jezelf uitrusten met een iPhone die iets buitengewoons kan? De iPhone 13 Pro valt precies in deze categorie.

Het meest opvallende verschil is de achterkant van de iPhone 13 Pro, die een extra camera heeft ten opzichte van de iPhone 13. De extra camera is een telefotolens waarmee je prachtige foto's kunt maken. Met deze lens kun je foto's maken van onderwerpen die zich verder weg bevinden. Hierdoor kun je altijd mooie momenten vastleggen en je fotocollectie uitbreiden.

Omdat de iPhone 13 Pro een extra camera heeft, heeft dit ten koste van de batterijduur. Het verschil in batterijcapaciteit is echter niet erg groot. De iPhone 13 Pro heeft een capaciteit van 3095 mAh, wat 145 mAh minder is dan de gewone iPhone 13. Als je echter kiest voor een iPhone 13 Pro Max, krijg je een capaciteit van maar liefst 4352 mAh. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je batterij leeg raakt gedurende de dag.

In de iPhone 13 Pro-modellen krijg je iets buitengewoons, vooral op grafisch gebied. De nieuwe A15-chip bevat een 5-core GPU die tot 50% snellere graphics levert dan we eerder in een iPhone hebben gezien. In tegenstelling tot de iPhone 13, heeft de iPhone 13 slechts een 4-core GPU, wat niet dezelfde grafische prestaties biedt.

Als we naar het uiterlijk van de iPhone 13 Pro-modellen kijken, is er veel aandacht besteed aan detail. Het is samengesteld in een frame van roestvrij staal, wat zorgt voor een elegante en mooie afwerking. Het is echt een Pro-ervaring die je krijgt met deze iPhone, zowel qua prestaties als uiterlijk.

Hoe vind ik de juiste oplader, adapter of kabel?

Op Mackabler.dk vind je ons volledige assortiment opladers, adapters en andere kabels voor je iPhone 13 Pro. We zorgen ervoor dat je de beste ervaring krijgt zonder het gevoel te hebben dat je iets mist. Of je nu een oplader nodig hebt die snel oplaadt, een adapter die je meer aansluitmogelijkheden geeft, of gewoon een nieuwe kabel voor je iPhone, je kunt het vinden in onze winkel. Het versterkt je gebruik van je iPhone als je bent uitgerust met alles wat je nodig hebt.

Kan ik een hoesje kopen voor mijn iPhone 13 Pro 6,1"?

We bieden een breed scala aan hoesjes die aan alle behoeften van onze klanten voldoen. Hoesjes met kaarthouders, stevige hoesjes die maximale bescherming bieden, en zelfs biologisch afbreekbare hoesjes die milieuvriendelijker zijn. Een hoesje is altijd een goede keuze, omdat het je iPhone beschermt tegen mogelijke schade en je kan behoeden voor de kosten van een reparatie die voorkomen had kunnen worden met een hoesje.

Of je nu een hoesje wilt dat alleen de achterkant en de randen beschermt, of een hoesje met een klep dat ook het scherm beschermt, het is allemaal mogelijk. Het is dus belangrijk om vooraf te overwegen welke behoeften je hebt bij het kopen van een hoesje voor je iPhone, zodat je altijd de juiste bescherming hebt.

Je kunt onze gids bekijken waarin de verschillende soorten hoesjes worden uitgelegd en hoe je het juiste hoesje voor je iPhone kiest.

Geef je iPhone een screenprotector en maak hem duurzamer

Wil je het scherm van je iPhone extra bescherming geven met een screenprotector, zodat het beter bestand is tegen schade? Aangezien het scherm zo'n belangrijk onderdeel is van een smartphone, is het alleen maar voordelig om het te beschermen. In onze winkel bieden we screenprotectors aan die gemakkelijk op het glas van je iPhone kunnen worden aangebracht. Ze beschermen tegen krassen en andere schade in geval van een val.

De beste screenprotector voor de iPhone 13 Pro 6,1" die we verkopen is van het merk VMAX, waar we erg blij mee zijn bij Mackabler.dk. Het biedt goede bescherming en de installatie is eenvoudig en probleemloos, omdat er een frame wordt meegeleverd om ervoor te zorgen dat het correct wordt geplaatst. Zo voorkom je vervelende luchtbellen onder het glas.

Vergeet geen USB-C-oplader voor je nieuwe iPhone 13 Pro 6,1"

Bij nieuwere iPhone-modellen wordt geen oplader meer meegeleverd, alleen een USB-C naar Lightning-kabel. Dit komt naar verluidt doordat Apple ervan uitgaat dat veel gebruikers al een oplader hebben.

Bij Mackabler.dk hebben we een groot assortiment USB-C-opladers. De prijzen van de verschillende opladers variëren sterk, omdat ze elk voor verschillende doeleinden zijn gemaakt. We hebben enkele opladers en opladers met wel 4 poorten, zodat je 4 iPhones of iPads tegelijk kunt opladen. Ze verschillen ook in wattage en andere functies. Het is daarom belangrijk dat je voorafgaand aan een aankoop overweegt wat je behoeften zijn, zodat je het juiste product koopt.

Wil je een MagSafe-oplader voor je nieuwe iPhone 13 Pro 6,1"?

Als je een van de nieuwe en handige MagSafe-opladers van Apple voor je iPhone 13 Pro wilt, moeten we je helaas mededelen dat deze niet wordt meegeleverd bij de aankoop van je iPhone. Dit is een accessoire dat je apart moet kopen als je draadloos en magnetisch wilt opladen. Onder de draadloze opladers kun je kiezen tussen de originele MagSafe-oplader van Apple of een vergelijkbaar alternatief - we hebben verschillende soorten in onze winkel.

Heb je een goede koptelefoon nodig voor je iPhone 13 Pro 6,1"?

Het is niet alleen de oplader die niet wordt meegeleverd bij de aankoop van een nieuwe iPhone. Je krijgt ook geen set van de populaire EarPods of AirPods bij je nieuwe iPhone. Dit heeft, net als bij de oplader, naar verluidt te maken met het feit dat mensen al een paar hebben en geen nieuwe nodig hebben.

Met de toenemende populariteit van Bluetooth-koptelefoons en het feit dat ze steeds beter worden, kan het handig zijn om geen koptelefoon met kabel meer te hebben. In onze winkel hebben we verschillende Bluetooth-koptelefoons die zowel goede geluidskwaliteit als gemak bieden.

Als je echter een set EarPods of een andere koptelefoon met een kabel hebt die een Lightning-connector gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je een adapter hebt die de jack-connector omzet in Lightning, zodat deze in je iPhone past. Je kunt ook een adapter krijgen die splitst in twee connectors, zodat je zowel een headset kunt aansluiten als je iPhone kunt opladen.

Heb je een houder nodig voor je iPhone 13 Pro 6,1" in de auto?

Wil je je iPhone gebruiken als GPS tijdens het autorijden? Dan is het belangrijk dat je een houder hebt, zodat je je iPhone eenvoudig op het dashboard kunt plaatsen. Dit geeft je een beter zicht op de navigatie van je iPhone en zorgt ervoor dat je voldoet aan de geldende wetgeving met betrekking tot het gebruik van een handheld telefoon tijdens het rijden. In onze winkel hebben we verschillende modellen, elk met verschillende functies. Of je nu een traditionele houder wilt of een houder met draadloos opladen, het is allemaal mogelijk. Je kunt een model krijgen dat aan de voorruit of het dashboard van je auto wordt bevestigd met een zuignap. Je kunt ook een model krijgen dat in het ventilatierooster van je auto wordt geplaatst.

.iaai