300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
De honingpoort
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPhone 14

iPhone 14

Er zijn427 producten.
Design en scherm De iPhone 14 is ontworpen om er slank en elegant uit te zien, met een gladde en glanzende afwerking aan de achterkant. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij ieders smaak. Het scherm is een Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, waarop je kunt genieten...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 14

Design en scherm

De iPhone 14 is ontworpen om er slank en elegant uit te zien, met een gladde en glanzende afwerking aan de achterkant. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij ieders smaak. Het scherm is een Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision, waarop je kunt genieten van een 6,1-inch OLED-scherm dat een geweldige beeldkwaliteit en kleuren biedt.

Prestaties en batterij

De iPhone 14 is uitgerust met de nieuwste A18 Bionic-chip van Apple, die je de krachtige prestaties en snelheid geeft die je nodig hebt om zware apps, games en multitasking aan te kunnen. Met de krachtige batterij kun je de hele dag gebruikmaken van je iPhone 14 zonder je zorgen te hoeven maken over een lege batterij.

Camera

Voor degenen die van fotograferen houden, heeft de iPhone 14 ook een upgrade gekregen. Met het 12-megapixel dual-camerasysteem maak je geweldige foto's met indrukwekkende details en kleuren. De frontcamera is ook geüpgraded naar 12 megapixel en stelt je in staat om geweldige selfies te maken.

Veiligheid en privacy

Je veiligheid en privacy zijn ook een prioriteit voor de iPhone 14. Hij is uitgerust met veilige gezichtsherkenningstechnologie waarmee je je telefoon veilig en snel kunt ontgrendelen zonder een wachtwoord te hoeven gebruiken. Apple werkt ook aan het beschermen van je gegevens en met iOS 15 heb je meer controle over hoe je gegevens worden gedeeld met derden.

iPhone 14 accessoires

Ben je op zoek naar de perfecte oplader of andere accessoires voor je iPhone 14? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je alles wat je moet weten over opladers en kabels voor de iPhone 14, inclusief de beste keuzes van Apple-gecertificeerde kabels.

iPhone 14 opladers

Als het gaat om iPhone 14 opladers, zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Apple biedt zowel bedrade als draadloze opladers die je de stroom kunnen geven die je nodig hebt wanneer je het nodig hebt. Of je nu je telefoon wilt opladen in de auto, op kantoor of thuis, er is een oplossing die bij jouw behoeften past.

iPhone 14 kabel

Een van de meest populaire opties is de iPhone 14-kabel. Met deze kabel kun je je iPhone 14 opladen door hem aan te sluiten op een USB-stroombron. De kabel is voorzien van een Lightning-connector die perfect is ontworpen voor je iPhone 14, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij snel en efficiënt oplaadt.

iPhone 14 draadloze opladers

Een andere populaire optie is de iPhone 14 draadloze oplader. Deze oplader werkt door je iPhone 14 op de oplader te plaatsen en vervolgens draadloos op te laden. Dit kan een handige oplossing zijn voor degenen die niet elke keer hun telefoon aan een kabel willen aansluiten wanneer ze hem moeten opladen.

Beste oplader voor iPhone 14

Als je op zoek bent naar de beste oplader voor de iPhone 14, dan is de M7-adapter voor iPhone 14 een van de beste keuzes. Met deze adapter kun je je iPhone 14 aansluiten op een USB-C-stroombron, wat een snellere oplaadsnelheid kan bieden dan traditionele USB-A-stroombronnen. Bovendien is deze adapter ook compatibel met andere apparaten, zodat je hem kunt gebruiken om verschillende apparaten op te laden.

.iaai