300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
Waterdicht
Filter
iPhone 3gs

iPhone 3gs

Er zijn306 producten.
iPhone 3gs opladers, adapters en accessoiresDeze iconische telefoon werd uitgebracht in 2009 en was een waardige opvolger van de iPhone 3g, met verschillende nieuwe functies, waaronder autofocus in de camera, videoregistratie en spraakbesturing. Ben jij een van de weinigen die nog steeds blij...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 3gs

iPhone 3gs opladers, adapters en accessoires

Deze iconische telefoon werd uitgebracht in 2009 en was een waardige opvolger van de iPhone 3g, met verschillende nieuwe functies, waaronder autofocus in de camera, videoregistratie en spraakbesturing. Ben jij een van de weinigen die nog steeds blij en tevreden is met jouw 3gs, dan heb je bij Mackabler.dk de mogelijkheid om prachtige gadgets te kopen voor dit oude juweeltje. Het kan een beetje moeilijk zijn om 30-pins iPhone-oplaadkabels te vinden nu de iPhone 5 is uitgebracht met 8-pins Lightning-connectoren, maar wij verkopen natuurlijk nog steeds de goede oude kabel en ook de opladerstekker als je die bent kwijtgeraakt. Aangezien jouw 3gs mogelijk al wat jaartjes oud is, is de batterij niet per se meer wat het ooit was - overweeg om een PowerBank aan te schaffen! We verkopen verschillende modellen die het dagelijks leven gemakkelijker maken en de vele keren verminderen dat de telefoon uitvalt op ongelegen momenten.

HDMI-kabels voor iPhone 3gs

Wil je graag de foto's van jouw telefoon op een groter scherm bekijken, of moet je iets laten zien aan meerdere mensen tegelijk? Dit kan eenvoudig worden gedaan met een 30-pins naar HDMI-kabel, die jouw iPhone 3gs kan verbinden met bijvoorbeeld een computer, een projector of een extern scherm. Tot slot willen we nog even de Google Chromecast noemen. Hoewel de 3gs tot de oudere generatie behoort, kan deze nog steeds enkele van dezelfde taken uitvoeren als de nieuwere iPhones. Met Google Chromecast kun je deze gebruiken als een afstandsbediening, die met behulp van een applicatie kan bepalen wat de Chromecast op jouw televisie moet laten zien - helemaal zonder kabel. Neem een kijkje in ons geselecteerde assortiment en kijk of er accessoires zijn die je thuis mist voor jouw iPhone 3gs!

.iaai