300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
Waterdicht
Filter
iPhone 4 oplader, kabels en accessoires

iPhone 4 oplader, kabels en accessoires

Er zijn308 producten.
Opladers, adapters en accessoires voor iPhone 4De klassieker leeft nog steeds. Met de iPhone 4 kwam het vierkante ontwerp naar de iPhone, met de platte achterkant en de mooie afgeronde randen. Het werd prettiger om vast te houden en ook het interieur werd opgewaardeerd met een besturingssysteem...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 4 oplader, kabels en accessoires

Opladers, adapters en accessoires voor iPhone 4

De klassieker leeft nog steeds. Met de iPhone 4 kwam het vierkante ontwerp naar de iPhone, met de platte achterkant en de mooie afgeronde randen. Het werd prettiger om vast te houden en ook het interieur werd opgewaardeerd met een besturingssysteem dat nu iOS werd genoemd in plaats van iPhone OS. De iPhone 4 was de eerste iPhone voor velen, en als je nog steeds het geluk hebt er een te bezitten, kun je hier wat geweldige accessoires vinden die compatibel zijn!

Veel verschillende iPhone 4 opladers

Een oplader voor de iPhone 4 is verkrijgbaar in verschillende vormen, afhankelijk van wat je nodig hebt. Er zijn verschillende vermogens beschikbaar voor de iPhone 4 oplader en er zijn verschillende functionaliteiten die het leven gemakkelijker kunnen maken bij het gebruik van de iPhone 4 oplader.

Als vuistregel geldt dat een hoger vermogen, gemeten in Watt, een hogere oplaadsnelheid betekent voor de iPhone 4 oplader. Er is echter een limiet aan hoe snel de iPhone kan opladen, afhankelijk van het model.

Daarnaast zijn er iPhone 4 opladers die fungeren als multi-opladers voor de iPhone 4, wat betekent dat je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Dit kan erg handig zijn als je meerdere iPhones in huis hebt of als je ook een oplader voor de iPad wilt.

Het gaat er dus om uit te zoeken welk type iPhone 4 oplader je wilt hebben. Om inspiratie op te doen, kun je ons assortiment bekijken.

Haal het meeste uit je iPhone 4 oplader

Om ervoor te zorgen dat de iPhone 4 oplader zo goed mogelijk werkt, is het belangrijk om de juiste kabel voor de iPhone 4 te hebben. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen, zoals duurzaamheid en functionaliteit, die beide een grote rol kunnen spelen.

De duurzaamheid van een kabel voor de iPhone 4 zorgt ervoor dat je de kabel voor de iPhone 4 niet zo vaak hoeft te vervangen, en het kan ook zorgen voor een hogere veiligheid, zodat je het met een gerust hart kunt gebruiken.

Er zijn ook andere manieren om het opladen van de iPhone 4 gemakkelijker te maken, waarbij een powerbank voor de iPhone 4 een voor de hand liggende keuze is. Met een powerbank voor de iPhone 4 gaat de batterij veel langer mee, wat ongelooflijk handig is als je op pad gaat of niet in de buurt van een stopcontact komt.

Met een combinatie van de juiste kabels voor de iPhone 4, de juiste oplader voor de iPhone 4 en accessoires voor speciale situaties, kun je heel ver komen.

Zorg voor een extra oplader voor je iPhone 4

De meeste mensen hebben echter een nieuwere iPhone met een 8-pins Lightning-ingang, dus je kunt er niet van uitgaan dat je bij iedereen een oplader voor de iPhone 4 kunt lenen. Zorg er daarom voor dat je er meer dan één hebt, voor het geval het kapot gaat. Je kunt er ook voor kiezen om een slimme kleine metgezel aan te schaffen: de 30-pins naar 8-pins adapter, waarmee je Lightning-kabels kunt gebruiken met je iPhone 4!

Zoals je weet, kun je je iPhone 4 gebruiken om naar muziek te luisteren, en dit op veel manieren, afhankelijk van welke accessoires je gebruikt. We hebben verschillende soorten koptelefoons - een mooie set van Xiaomi, Piston In-Ear Earphones, en de originele earpods die bij de aankoop van de iPhone 4 worden geleverd. Een slimme kleine gadget, Draadloos Geluid voor Luidsprekers (Bluetooth), zorgt ervoor dat je luidspreker muziek van je iPhone 4 kan afspelen met alleen het draadloze Bluetooth, zodat het niet fysiek hoeft te worden aangesloten. Erg handig voor gezellige avonden met vrienden!