300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
Waterdicht
Filter
iPhone 4s oplader, kabels en accessoires

iPhone 4s oplader, kabels en accessoires

Er zijn308 producten.
iPhone 4s opladers, adapters en accessoiresVind hier wat je nodig hebt. Hoewel we nu al bij de iPhone 6s zijn, blijft de iPhone 4s nog steeds een trouwe metgezel voor degenen die ervoor kiezen. Maar wat is een telefoon zonder accessoires? Handig - ja ja - maar er is niets zoals mooie dingen die...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 4s oplader, kabels en accessoires

iPhone 4s opladers, adapters en accessoires

Vind hier wat je nodig hebt. Hoewel we nu al bij de iPhone 6s zijn, blijft de iPhone 4s nog steeds een trouwe metgezel voor degenen die ervoor kiezen. Maar wat is een telefoon zonder accessoires? Handig - ja ja - maar er is niets zoals mooie dingen die de hele ervaring nog beter maken en de levensduur van je elektronische vriend verlengen.

Tilbehør voor je iPhone 4s

Hier hebben we verschillende accessoires voor je iPhone 4s verzameld - zowel apparatuur voor de telefoon zelf als dingen die je ermee kunt doen. Bijvoorbeeld, er is een handige Google Chromecast waarmee je je telefoon kunt verbinden met Netflix, YouTube en meer, en programma's op je tv kunt bekijken zonder een computer aan te zetten: het is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Opladers voor iPhone 4s

Wanneer je een oplader voor je iPhone 4s nodig hebt, is het belangrijk om een oplader van hoge kwaliteit aan te schaffen, omdat dit zorgt voor een hoge veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast kun je het beste kiezen voor een oplader voor iPhone 4s met snelladen.

Een oplader van hoge kwaliteit voor iPhone 4s beschermt tegen verschillende zaken zoals stroomuitval of overbelasting, terwijl ze vaak langer meegaan dan goedkopere opladers. Op die manier hoef je niet constant je oplader te vervangen.

Bovendien hebben goede opladers voor iPhone 4s vaak een hoger vermogen, wat betekent dat ze je iPhone 4s sneller kunnen opladen. Op die manier kun je sneller verder met je programma.

Multi-opladers voor je iPhone 4s

Naast de gebruikelijke kwaliteitsoverwegingen kun je ook een oplader voor iPhone 4s met speciale functionaliteit krijgen. Een van de meest voorkomende opties is een oplader voor iPhone 4s met meerdere oplaadpunten, zodat je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen.

Kabels voor iPhone 4s

Wanneer je de oplader voor iPhone 4s hebt geregeld, is de volgende stap ervoor te zorgen dat je de juiste kabel voor iPhone 4s hebt. Zonder de juiste kabel is het namelijk niet mogelijk om verbinding te maken met de oplader, waardoor opladen moeilijk wordt.

Er zijn verschillende soorten kabels voor iPhone 4s, waarbij het een goed idee is om te kiezen voor duurzaamheid. Daarnaast kun je het beste een kabel voor iPhone 4s kiezen die ook andere functies heeft, zoals het verbinden met andere apparaten of een lange reikwijdte.

Adapters voor iPhone 4s

Als je naar het buitenland gaat of graag verbinding wilt maken met speciale apparaten, kan het nodig zijn om een adapter voor iPhone 4s aan te schaffen, zodat je verschillende signalen kunt omzetten naar iets bruikbaars.

Koop een extra oplader voor je iPhone 4s hier

Ben je zonder oplader komen te zitten, of wil je misschien gewoon een extra oplader thuis hebben zodat je er niet constant aan hoeft te denken? Koop hem hier bij ons - je kunt zowel de kabel als de oplaadstekker krijgen. Je kunt ook kiezen voor een slim batterijhoesje voor iPhone 4s. Of je nu een nieuwe of gebruikte iPhone 4s hebt, het is altijd belangrijk om hem te beschermen. Dit kan op verschillende manieren, maar de eenvoudigste is met een goede schermbescherming. Het eStuff TitanShield-beschermingsglas verlengt de levensduur van je krasvrije scherm en helpt dagelijkse kleine schade op afstand te houden. Tot slot moeten onze autoladers worden genoemd, waar velen ongetwijfeld nuttig zullen vinden. Hoe vaak heb je niet in de auto gezeten met Google Maps aan om je de weg te wijzen - en dan gaat je telefoon uit? Met deze apparatuur kun je je telefoon de hele reis in leven houden, of het nu naar je schoonmoeder is of naar Zuid-Frankrijk. Kijk rond en vind precies wat je nodig hebt!

.iaai