300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone 5 oplader, kabels en accessoires

iPhone 5 oplader, kabels en accessoires

Er zijn468 producten.
iPhone 5 accessoires, adapters en opladers iPhone 5 accessoires maken je telefoon nog beter. Een van de beste dingen aan een iPhone 5 is - naast de kwaliteit van de telefoon en de mogelijkheden die je ermee hebt - dat er zoveel verschillende soorten accessoires zijn geproduceerd. Hier bij...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 5 oplader, kabels en accessoires

iPhone 5 accessoires, adapters en opladers

iPhone 5 accessoires maken je telefoon nog beter. Een van de beste dingen aan een iPhone 5 is - naast de kwaliteit van de telefoon en de mogelijkheden die je ermee hebt - dat er zoveel verschillende soorten accessoires zijn geproduceerd. Hier bij Mackabels.nl staan we in nauw contact met de markt, zodat we je de beste iPhone 5 accessoires kunnen bieden tegen enkele van de beste prijzen op de markt. En alsof dat nog niet genoeg is - we zorgen er ook voor dat we constant op de hoogte zijn, zodat we de nieuwste dingen kunnen aanbieden die verschijnen!

Accessoires voor je iPhone 5

Met accessoires voor je iPhone 5 kun je nog meer plezier beleven aan je prachtige telefoon, en met veel van de producten van Mackabels.nl kun je je telefoon ook effectief beschermen. Laten we eens kijken naar enkele van de gadgets die een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Overweeg een multi-oplader voor je iPhone 5

Een multi-oplader kan erg handig zijn als je meerdere apparaten hebt die je wilt opladen, of het nu gaat om een oplader voor je iPhone 5 of een oplader voor je iPad. Het belangrijkste hierbij is om op het vermogen te letten, omdat een hoog vermogen zorgt voor sneller opladen.

Het juiste kabel voor je iPhone 5

Als je eenmaal de oplader hebt geregeld, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je ook de juiste kabel hebt voor je iPhone 5. Een kabel van goede kwaliteit gaat langer mee dan een van mindere kwaliteit en kan je ervaring aanzienlijk verbeteren.

Een adapter voor je iPhone 5

Naast een mooie kabel voor je iPhone 5 kan een adapter voor je iPhone 5 ook je leven gemakkelijker maken, vooral als je naar het buitenland gaat of een adapter nodig hebt om verbinding te maken met een ander apparaat. Als je een idee wilt krijgen van wat je kunt kiezen, bekijk dan de link hier: mac-kabels.nl/adapters

Verbeter je oplaadervaring met je iPhone 5

We hebben verschillende opties die je oplaadervaring met je iPhone 5 veel beter kunnen maken. Hierbij denken we vooral aan een powerbank voor je iPhone 5 en een draadloze Qi-oplader voor je iPhone 5.

Beschermingsglas voor je iPhone 5

De iPhone 5 heeft een prachtig scherm met een fantastische resolutie. Zou het niet zonde zijn als dat mooie scherm vol krassen zou komen te zitten? Voor een klein bedrag kun je eigenlijk een beschermingsfilm voor het scherm aanschaffen, zodat je beschermd bent tegen vervelende krassen - we verkopen een beschermingsglas voor de iPhone en de eStuff TitanShield-beschermingsglas. In dezelfde categorie is er ook een leren hoesje met kaarthouder dat je telefoon veilig houdt. En dan is er nog de batterijduur, die soms wel wat langer zou mogen zijn.

Meer accessoires voor je iPhone 5

Met een powerbank als accessoire voor je iPhone 5 kun je je iPhone nu opladen terwijl je onderweg bent en geen toegang hebt tot een gewoon stopcontact. Een powerbank kost niet veel en op de dag dat je anders zonder stroom komt te zitten en niet kunt bellen of sms'en, zijn die paar euro's goed besteed. iPhone 5 accessoires kunnen ook een extra oplader zijn, zodat je je vaste oplader niet mee hoeft te nemen naar je partner. We hebben twee premiummodellen op voorraad met verschillende capaciteiten. Bekijk ze eens! Je kunt er ook voor kiezen om een extra oplader voor je werkplek aan te schaffen, zodat je de dag zonder problemen doorkomt.

Maar ga zelf op ontdekkingstocht hier op de website: je zult zeker iets heerlijks vinden aan iPhone 5 accessoires die je niet kunt missen, of die het perfecte cadeau zullen zijn voor een van je vrienden. Mackabels heeft allerlei soorten accessoires en onze prijzen behoren tot de beste op de markt. We verzenden de producten op dezelfde dag dat je bestelt, zodat je niet eeuwig hoeft te wachten om je spullen te ontvangen.

.iaai