300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone 5s oplader, kabels en accessoires

iPhone 5s oplader, kabels en accessoires

Er zijn475 producten.
Opladers, adapters en accessoires voor de iPhone 5s Het beste accessoire rechtstreeks bij u thuis. Bent u in het bezit van een prachtige iPhone 5s, maar mist u nog accessoires? Dan hebben wij hier op de website het coolste assortiment aan accessoires verzameld die u met plezier zult gebruiken en...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 5s oplader, kabels en accessoires

Opladers, adapters en accessoires voor de iPhone 5s

Het beste accessoire rechtstreeks bij u thuis. Bent u in het bezit van een prachtige iPhone 5s, maar mist u nog accessoires? Dan hebben wij hier op de website het coolste assortiment aan accessoires verzameld die u met plezier zult gebruiken en die uw iPhone-ervaring nog beter kunnen maken! Allereerst is het belangrijk om de nodige uitrusting in orde te hebben - namelijk een oplader. We zijn er trots op dat we onze eigen geproduceerde Apple-goedgekeurde Lightning-kabels verkopen, die volledig functioneel zijn en perfect zijn voor uw iPhone 5s. Lees meer over onze MFi Lightning-kabels hier en koop vandaag nog de uwe!

Een oplader voor de iPhone 5s

Een oplader voor de iPhone 5s is verkrijgbaar in verschillende vormen en met verschillende functionaliteiten. Het is daarom belangrijk om een goed idee te hebben van wat u nodig heeft van uw oplader voor de iPhone 5s, bijvoorbeeld of u behoefte heeft aan meervoudig opladen of een hoge oplaadsnelheid.

Meervoudig opladen

Een oplader voor meerdere apparaten kan een groot voordeel zijn als u meerdere apparaten tegelijk wilt opladen, of het nu gaat om het opladen van uw iPhone 5s of iPad. In dat geval is het raadzaam om naar het vermogen van de oplader te kijken om de oplaadsnelheid te kunnen vergelijken.

Zorg voor zowel een oplader als een oplaadkabel voor uw iPhone 5s

Naast de oplader zelf is het ook noodzakelijk om een goede oplaadkabel voor de iPhone 5s te hebben, zodat u uw iPhone 5s kunt verbinden met de oplader. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en het is vaak verstandig om te kiezen voor een kabel van hoge kwaliteit, omdat dit later gedoe kan besparen.

Een adapter voor de iPhone 5s

Een adapter voor de iPhone 5s kan wonderen doen, vooral als u op reis gaat naar het buitenland waar een reisadapter voor de iPhone 5s nodig kan zijn om stroom te krijgen. Als u verbinding wilt maken met andere apparaten, kan een adapter voor de iPhone 5s dit ook veel gemakkelijker maken.

Een draadloze oplader voor de iPhone 5s

Als u helemaal up-to-date wilt zijn, is een draadloze Qi-oplader voor de iPhone 5s zeker de weg vooruit. Met een draadloze Qi-oplader voor de iPhone 5s hoeft u alleen maar uw iPhone 5s erop te leggen en deze wordt eenvoudig en snel opgeladen.

Een powerbank voor de iPhone 5s

Een powerbank voor de iPhone 5s kan uw leven ook veel gemakkelijker maken, omdat u uw iPhone 5s onderweg kunt opladen of als u geen toegang hebt tot een stopcontact.

Verschillende adapters voor de iPhone 5s

We verkopen ook verschillende adapters die uw telefoon nog meer mogelijkheden kunnen geven. Met een MicroUSB-naar-Lightning-adapter kunt u bijvoorbeeld een oplader van een vriend lenen, zelfs als ze geen fan zijn van Apple en de iPhone. U kunt uw iPhone 5s namelijk aansluiten op een van de populaire oplaadstekkers voor Android- en Windows-telefoons. Of heeft u misschien een luidspreker met een 30-pins-ingang (de poort die op de iPhone 4s en eerder zit)? We hebben een mooie 8-pins-naar-30-pins-adapter (8-pins is de ingang op een iPhone 5 en nieuwer) die u eenvoudig op de stekker van de luidspreker kunt plaatsen en waarmee u vervolgens uw telefoon kunt aansluiten en probleemloos muziek kunt afspelen op het systeem. De adapter werkt uiteraard ook op andere docks met een 30-pins-poort en werkt ook met geluid.

Beschermend glas voor de iPhone 5s

Als u liever uw iPhone 5s veilig wilt houden, raden we beschermend glas voor de iPhone aan. Dit is een glas dat u op het scherm kunt plaatsen om het te beschermen tegen onder andere vervelende krassen en stoten. Als u daarentegen uw telefoon wilt upgraden, bekijk dan onze Premium Lens voor de iPhone, waarmee uw iPhone-foto's nog meer opvallen dan die van anderen. Bekijk zelf onze producten en vind precies wat u nodig heeft! Bestel vandaag nog en u heeft het morgen in huis.

.iaai