300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone 6s oplader, kabels en accessoires

iPhone 6s oplader, kabels en accessoires

Er zijn552 producten.
Koop de beste accessoires en opladers voor je iPhone 6s Apple excelleert opnieuw en brengt een uitgebreide versie uit van hun iPhone 6 - de iPhone 6S. Op het eerste gezicht is er niet veel nieuws dat in het oog springt, maar de hardware is bijgewerkt en er zullen ongetwijfeld veel mooie...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 6s oplader, kabels en accessoires

Koop de beste accessoires en opladers voor je iPhone 6s

Apple excelleert opnieuw en brengt een uitgebreide versie uit van hun iPhone 6 - de iPhone 6S. Op het eerste gezicht is er niet veel nieuws dat in het oog springt, maar de hardware is bijgewerkt en er zullen ongetwijfeld veel mooie applicaties en functies voor worden uitgebracht - en de hele ervaring kan worden geoptimaliseerd met behulp van apparatuur van Mackabels. Als je een oplader voor de iPhone 6s mist of gewoon een extra oplader wilt hebben voor de iPhone 6s, dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alles, van gewone opladers tot multi-opladers voor de iPhone 6s en draadloze Qi-opladers voor de iPhone 6s. Er zijn ook mogelijkheden die speciale functies bieden, zoals een powerhouse voor de iPhone 6s dat ruimte biedt voor al je apparaten tegelijkertijd. Het kan ook een autolader zijn voor de iPhone 6s, waardoor het gemakkelijker wordt om je iPhone op te laden wanneer je onderweg bent.

Opladerkabels voor de iPhone 6s

Nu je een oplader voor de iPhone 6s hebt geregeld, is het natuurlijk logisch om ook een goede kabel voor de iPhone 6s aan te schaffen. Met een hoogwaardige kabel voor de iPhone 6s heb je er een die langer meegaat, in plaats van constant te moeten worden vervangen. Bovendien kan het ook erg handig zijn om een adapter voor de iPhone 6s aan te schaffen, vooral als je op reis gaat en je iPhone wilt kunnen opladen. Hetzelfde geldt als je je iPhone wilt aansluiten op een MacBook of een soort scherm.

Koop vandaag nog een extra oplader voor je iPhone 6s

Als je nog nooit eerder een iPhone 6 hebt gehad, moet je natuurlijk opnieuw beschermingsmiddelen aanschaffen voor dit iPhone-model. We raden altijd aan om een extra oplader, een glazen beschermer en eventueel een hoesje aan te schaffen om de levensduur van je iPhone 6S zo lang mogelijk te verlengen. De extra oplader kan heel goed onze eigen MFi Lightning-kabel zijn, die gecertificeerd is door Apple. Een eStuff TitanShield-beschermingsglas of een beschermingsglas voor de iPhone kan ervoor zorgen dat het risico op krassen op het scherm wordt verminderd, en onze iPhone Lederen Hoesje met Kaarthouder maakt van je iPhone 6S snel een essentieel onderdeel van je dagelijks leven, omdat alles belangrijke nu op één plek is verzameld. Heb je een stopcontact nodig om je Lightning-kabel direct aan te sluiten? Een Sandberg USB-oplader is dan precies wat je nodig hebt, en deze werkt uitstekend samen met de MFi Lightning-kabel. Of ben je misschien niet altijd in de buurt van een stopcontact? Dan hebben we de oplossing! Onze Premium Powerbanks leveren stroom on-the-go, en op deze pagina vind je er twee - een XL met maar liefst 10000 mAh, en een kleinere versie verkrijgbaar met 3000 of 4500 mAh. Je hebt dus volop mogelijkheden om altijd stroom bij je te hebben in het dagelijks leven - of je nu onderweg bent naar huis vanuit je werk, in de stad bent met vrienden of thuis op het balkon zit.

Vergeet ook geen powerbank voor je iPhone 6s

Als je meer flexibiliteit wilt voor je oplader voor de iPhone 6s, dan kun je het beste een powerbank voor de iPhone 6s aanschaffen. Met zo'n powerbank kun je opladen terwijl je onderweg bent, wat een levensredder kan zijn als je ver weg bent van alles. Bovendien kan het de extra kracht bieden die nodig is als je een langere gaming-sessie op je telefoon wilt spelen, of als je gewoon stroom nodig hebt op je iPhone voor een belangrijk telefoontje.

Koptelefoons voor de iPhone 6s

Veel mensen gebruiken hun iPhone om onderweg naar muziek te luisteren, en als je hetzelfde wilt doen, hebben we de uitrusting voor je. Als je gewoon je originele "earpods" van Apple wilt vervangen, hebben we die, maar als je een betere pasvorm voor je oor wilt, moet je de Xiaomi 3rd Piston Earphones of de goedkopere Xiaomi Piston In-Ear Earphones proberen. Naast het comfortabele ontwerp is het geluid ook van uitstekende kwaliteit. Ondanks dat je goed voor je iPhone 6s zorgt, kan het toch gebeuren dat het scherm op de een of andere manier beschadigd raakt. Misschien is het alleen het glas dat een barst heeft, en dat kan nog wel worden verdragen, maar soms ben je minder gelukkig en is het eigenlijke LCD-scherm erachter beschadigd. Dit kan niet worden gerepareerd met alleen een nieuw glas, helaas. Maar gelukkig hebben we een scherm voor je gevonden dat alle elektronische onderdelen van het scherm vervangt, evenals het frame en het glas. Je kunt kiezen tussen een zwarte of witte rand, zodat deze overeenkomt met de kleur van je huidige iPhone 6s. Het nieuwe scherm is dus een volledige vervanging van het scherm van je telefoon. Het aanraakpaneel, het glas, het frame en het LCD-scherm worden als nieuw wanneer je ervoor kiest om je iPhone 6s te repareren met dit nieuwe scherm. Maar als je ervoor kiest om zelf je telefoon te repareren, is het ook belangrijk om te weten hoe je dit moet doen. Het vereist namelijk een goede tutorial en geduld, naast het hebben van de juiste apparatuur. Hier bij Mackabels kunnen we je niet helpen met geduld, maar we kunnen je wel alles bieden wat je nodig hebt als je zelf je scherm wilt vervangen. We hebben een klein setje dat alle schroevendraaiers bevat die je je maar kunt voorstellen. Het is namelijk niet zomaar een uitrusting die geschikt is om in een iPhone te werken. We hebben ook houders die ervoor zorgen dat je smartphone stabiel ligt terwijl je de operatie uitvoert. Je spant eenvoudigweg je telefoon vast in de houder, en deze fungeert zowel als een helpende hand om vast te houden als zorgt ervoor dat je telefoon niet wegglijdt, omdat deze is uitgerust met antislipmatten. Om een mooie afwerking te krijgen, hebben we ook kleine reinigingssets, zodat je telefoon weer glanst nadat je je handen overal op de telefoon hebt gehad na het vervangen van het scherm. Met slechts een paar klikken kun je dus aan de slag om je iPhone 6s weer klaar voor gebruik te maken en een telefoon te hebben die weer naar behoren werkt..iaai