300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone 6s Plus oplader, kabels en accessoires

iPhone 6s Plus oplader, kabels en accessoires

Er zijn500 producten.
Tilbehør, adapters en opladers voor de iPhone 6s Plus Met de nieuwste technologie lanceert Apple opnieuw een raket naar de maan - in de vorm van de iPhone 6S Plus! En hoewel we ook fan zijn van de prachtige telefoon op zich, kunnen we het niet laten om het leven te verbeteren met gadgets die de...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 6s Plus oplader, kabels en accessoires

Tilbehør, adapters en opladers voor de iPhone 6s Plus

Met de nieuwste technologie lanceert Apple opnieuw een raket naar de maan - in de vorm van de iPhone 6S Plus! En hoewel we ook fan zijn van de prachtige telefoon op zich, kunnen we het niet laten om het leven te verbeteren met gadgets die de prestaties van de iPhone 6S Plus versterken. Bijvoorbeeld, de achtercamera is nu opgevoerd naar 12MP (megapixels) en kan dus opnemen in super hoge definitie - namelijk 4K video. Dus neem je prachtige luxe telefoon mee op avontuur en maak haarscherpe herinneringen. Maar wacht even - het is nog steeds een iPhone, dus kunnen we erop rekenen dat de batterijduur de hele reis meegaat tot de plek waar de camera gebruikt moet worden?

Opladers voor de iPhone 6s Plus

Er zijn maar weinig accessoires voor de iPhone 6s Plus die belangrijker zijn dan een oplader voor de iPhone 6s Plus. Zonder oplader krijgt je iPhone in ieder geval geen stroom. Daarom is het ook belangrijk om een goede oplader voor de iPhone 6s Plus te hebben die niet zomaar kapot gaat.Daarom hebben we een breed scala aan verschillende opladers voor de iPhone 6s Plus verzameld, waaronder een selectie van multi-opladers voor de iPhone 6s Plus, een Qi draadloze oplader voor de iPhone 6s Plus, een autolader voor de iPhone 6s Plus en nog veel meer.

Een goed kabel voor je iPhone 6s Plus

Voor de oplader van de iPhone 6s Plus is het natuurlijk ook belangrijk om een goed kabel voor de iPhone 6s Plus te hebben die niet kapot gaat na een paar keer gebruik. Bovendien is het noodzakelijk om de oplader en de iPhone met elkaar te verbinden.Het is ook aan te raden om voorbereid te zijn wanneer je op reis gaat en een functionele reisadapter voor de iPhone 6s Plus te bemachtigen voordat je daar staat en het nodig hebt. Op dezelfde manier is het ook prettig om je apparaten te kunnen verbinden voordat je je powerpointpresentatie moet geven.

Powerbanks voor de iPhone 6s Plus

Als we het hebben over voorbereid zijn, is een powerbank voor de iPhone 6s Plus zeker een winnende kandidaat. Met een powerbank voor de iPhone 6s Plus heb je altijd extra oplaadmogelijkheden bij de hand.Om er zeker van te zijn, raden we een powerbank voor je iPhone 6S Plus aan. We hebben zelf twee modellen die we handig vinden voor de iPhone: een Premium Powerbank met 3000- of 4500mAh, of een XL-versie met maar liefst 10000mAh. Met zo'n monster heb je altijd stroom om je iPhone 6S Plus op te laden, dus schaf er een aan voordat je vakantie begint!Een powerbank voor de iPhone 6s Plus kan dus een groot verschil maken, of je nu op reis gaat of gewoon stroom nodig hebt voor je iPhone 6s Plus tijdens een vergadering, lezing of ergens anders waar stopcontacten niet overvloedig aanwezig zijn.

Beschermglas voor de iPhone 6s Plus

Naast de praktische accessoires is veiligheid altijd belangrijk bij het kopen van spullen voor je iPhone, aangezien het toch een duurdere investering is die je niet te vaak wilt doen. Zorg er daarom voor dat je iPhone 6S Plus niet beschadigd raakt door middel van schermbescherming.Bij Mackabler hebben we een eStuff TitanShield beschermglas en een beschermglas voor de iPhone, die beide duurzaam glas zijn dat op de voorkant van je iPhone 6S Plus wordt geplaatst, zodat het bestand is tegen krassen en kleine stoten in het dagelijks leven. Dit zal ongetwijfeld de levensduur verlengen, omdat het extra stuk glas eenvoudig kan worden vervangen als er krassen op komen - dat is iets makkelijker dan wanneer het glas van je iPhone 6S Plus beschadigd raakt!

Extra opladers voor de iPhone 6s Plus

Een ander onderdeel van het iPhone-overlevingspakket is een extra oplaadstekker, om twee redenen! De originele oplader die je bij de aankoop van je iPhone 6S Plus krijgt, gaat helaas niet eeuwig mee, dus het is een goed idee om een nieuwe klaar te hebben zodra de eerste het begeeft. Ten tweede is het handig om een kabel te hebben op de plaatsen die je vaak bezoekt - bij je partner, vrienden, op het werk en dergelijke.Mackabler heeft de beste prijzen en het beste assortiment - onze hoge service-eisen zorgen ervoor dat je bestelde producten de volgende dag worden geleverd. Dus begin snel met winkelen! -.iaai