300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
Waterdicht
Filter
iPhone 7 Plus oplader, kabels en accessoires

iPhone 7 Plus oplader, kabels en accessoires

Er zijn470 producten.
iPhone 7 Plus adapters, opladers en accessoiresDe iPhone 7 Plus ziet er misschien niet nieuw uit, maar het heeft veel nieuws te bieden dat niet zo onbelangrijk is als men zou denken bij het zien van het onveranderde ontwerp.Een snellere iPhone 7 PlusDe iPhone 7 Plus is nu veel sneller, 30%...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone 7 Plus oplader, kabels en accessoires

iPhone 7 Plus adapters, opladers en accessoires

De iPhone 7 Plus ziet er misschien niet nieuw uit, maar het heeft veel nieuws te bieden dat niet zo onbelangrijk is als men zou denken bij het zien van het onveranderde ontwerp.

Een snellere iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is nu veel sneller, 30% sneller dan de snelste telefoon op de markt, de iPhone 6s. De processor is de nieuwe A10 Fusion-chip van Apple, die alles wegblaast, zowel van Samsung, Google, HTC, enz.

Apple noemt het een "fusion chip" omdat het 2 kernen heeft voor normaal gebruik en 2 kernen voor energiebesparend gebruik. Op deze manier kan de iPhone 7 Plus zowel een zeer snelle ervaring bieden als een betere batterijduur hebben dan de vorige iPhone. Ter vergelijking, we hebben hier op kantoor een MacBook (2015), die 30% langzamer is dan de iPhone 7 Plus, ook al is deze slechts een jaar oud en bedoeld om een hele pc te draaien.

iPhone 7 Plus in prachtige kleuren

De iPhone 7 Plus is verkrijgbaar in nieuwe kleuren, beide zijn zwart, maar ze zijn een beetje verschillend. De vorige zwarte iPhone was eigenlijk grijs, de nieuwe iPhone 7 Plus is verkrijgbaar in glanzend zwart, wat lijkt op een uitgeschakeld scherm, en mat zwart, wat de meeste mensen waarschijnlijk zullen kiezen omdat het minder opvallend is en het beste blijft.

Maar als je hebt gekozen voor het wilde Jet Black, moet je waarschijnlijk een hoesje voor je iPhone 7 Plus krijgen, bij voorkeur een die zo min mogelijk ruimte inneemt en dus niet hinderlijk is, zoals onze Haweel, waar de meeste mensen die het hebben gekocht zeggen dat het de beste hoes is die je kunt kopen.

Veel opladers voor de iPhone 7 Plus

Voor degenen die graag alles in orde hebben, hebben we hier een uitstekende categorie opladers voor de iPhone 7 Plus. We hebben zowel opties met een hoog vermogen als een hoge kwaliteit, evenals verschillende handige functionaliteiten.

Een zeer handige oplader voor de iPhone 7 Plus is een multi-oplader voor de iPhone 7 Plus, omdat het mogelijkheid biedt om meerdere apparaten tegelijk op te laden. Aangezien veel huizen meerdere apparaten in gebruik hebben, is dit een zeer goede investering.

Kies een iPhone 7 Plus-kabel van goede kwaliteit

De meeste mensen die een smartphone hebben gehad, kennen waarschijnlijk het probleem dat de kabels kapot gaan. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het aanbieden van een goede kabel voor de iPhone 7 Plus. We hebben degene gevonden die naar onze mening de beste kwaliteit biedt voor de prijs, en een beetje extra functionaliteit erbij.

Bovendien kunt u een adapter voor de iPhone 7 Plus krijgen die past bij uw behoeften, bijna ongeacht wat u wilt aansluiten op uw iPhone. Dit wordt nooit relevanter dan wanneer u op reis bent en uw iPhone wilt opladen, waarvoor u een reisadapter voor de iPhone 7 Plus nodig heeft.

Om het probleem van het opladen wanneer er geen stopcontact is op te lossen, is er gelukkig een powerbank voor de iPhone 7 Plus uitgevonden. Een powerbank voor de iPhone 7 Plus maakt het mogelijk om uw iPhone op te laden, waar u ook bent, wat een groot verschil kan maken.

U kunt een powerbank voor de iPhone 7 Plus krijgen in verschillende vormen, afhankelijk van uw behoeften. Er zijn powerbanks voor de iPhone 7 Plus die slechts enkele extra oplaadbeurten bieden, evenals powerbanks die tot wel 10 oplaadbeurten bieden.

Vergeet de accessoires voor de camera van uw iPhone 7 Plus niet

De camera is de beste in elke iPhone, en zelfs beter dan die in de iPhone 7. De 2 lenzen stellen u in staat om in te zoomen op uw foto's met optische zoom, maar belangrijker is dat u DSLR (grote sensor) effecten kunt creëren omdat uw iPhone 7 Plus kan zien wat zich in de voorgrond en achtergrond bevindt en op die manier het beeld kan vervagen. Dit effect is al besproken en geprezen op enkele van 's werelds grootste fotografieforums, en het is heel moeilijk te zien dat de foto's zijn gemaakt met een kleine iPhone 7 Plus.

Uw iPhone 7 Plus is waterdicht

De iPhone 7 Plus is waterdicht geworden. Apple belooft dat het 30 minuten op 1 meter diepte kan overleven, wat zo waterdicht is als we ooit nodig zullen hebben, omdat de enige echte reden om een iPhone waterdicht te maken is zodat je hem kunt wassen ;)

De iPhone 7 Plus heeft geen mini-jack-aansluiting, maar wordt geleverd met een adapter. Deze adapter kunt u ook bij ons kopen, wij verkopen deze voor €55, terwijl Apple er €75 voor vraagt.

De iPhone 7 Plus wordt geleverd met dubbele luidsprekers. Het geluid is nog steeds niet goed genoeg voor de meeste mensen, maar het is in ieder geval beter dan voorheen, wat een voordeel is.

.iaai