300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone SE oplader, kabels en accessoires

iPhone SE oplader, kabels en accessoires

Er zijn494 producten.
Tilbehør, opladers en adapters voor de iPhone SE De iPhone SE is uitgebracht en hier is wat het kan. De iPhone SE is een iPhone 6s vermomd als een iPhone 5s, wat betekent dat het dezelfde snelheid heeft, met een grafische kaart en processor van de nieuwste iPhone 6s, evenals vele andere nieuwe...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone SE oplader, kabels en accessoires

Tilbehør, opladers en adapters voor de iPhone SE

De iPhone SE is uitgebracht en hier is wat het kan. De iPhone SE is een iPhone 6s vermomd als een iPhone 5s, wat betekent dat het dezelfde snelheid heeft, met een grafische kaart en processor van de nieuwste iPhone 6s, evenals vele andere nieuwe functies zoals de nieuwe 12MP camera en de razendsnelle vingerafdruklezer. Een enorme upgrade ten opzichte van het oudere model iPhone 5, en wat dit precies inhoudt zullen we zo meteen nader bekijken.

Opladers van goede kwaliteit voor de iPhone SE

Een goede oplader voor de iPhone SE moet aan verschillende eisen voldoen om in onze categorie te kunnen worden opgenomen. Ten eerste moet deze uiteraard een hoog vermogen hebben, zodat uw oplader voor de iPhone SE uw iPhone snel kan opladen.

Vervolgens is het belangrijk dat de kwaliteit in orde is, zodat uw oplader voor de iPhone SE lang meegaat en goede bescherming biedt tegen alle stroomgerelateerde risico's. Daarnaast zijn er verschillende functionaliteiten die een bonus kunnen bieden.

Een goed kabel voor de iPhone SE

Een goed kabel voor de iPhone SE moet veel kunnen weerstaan, een bruikbare lengte hebben en slijtage aan uw iPhone en oplader voor de iPhone SE minimaliseren. Het is belangrijk om de duurzaamheid te prioriteren, omdat u anders vaak uw kabel voor de iPhone SE moet vervangen, wat op de lange termijn duurder wordt.

Supplementeer het kabel en de oplader voor de iPhone SE met een adapter

Bovendien kunt u uw kabel voor de iPhone SE en oplader voor de iPhone SE aanvullen met een adapter voor de iPhone SE voor de apparaten waarmee u verbinding wilt maken, zodat u altijd verbinding kunt maken wanneer u maar wilt.

Een powerbank voor de iPhone SE is een zeer goede investering als u extra zekerheid wilt hebben dat u niet zonder stroom komt te zitten gedurende de dag. Een powerbank voor de iPhone SE kan ook van pas komen als u een langere reis maakt zonder stopcontacten.

Daarnaast kunt u ook een Qi draadloze oplader voor de iPhone SE krijgen, wat het gemakkelijker maakt om ervoor te zorgen dat uw iPhone altijd is opgeladen. U hoeft alleen maar uw iPhone op uw Qi draadloze oplader voor de iPhone SE te leggen om deze op te laden.

Veel van de oude iPhone-accessoires werken ook met uw nieuwe iPhone SE

Ten eerste moet worden vermeld dat de iPhone SE hetzelfde ontwerp heeft als de iPhone 5s, wat betekent dat alle accessoires die werken met de iPhone 5s ook werken met de iPhone SE. Dus als u al uw favoriete hoesje heeft gevonden en er niet vanaf wilt, dan heeft u nog steeds de mogelijkheid om uw telefoon bij te werken zonder nieuwe accessoires te hoeven kopen. Apple noemt dit "De krachtigste 4" telefoon ooit", en dat is zeker waar, aangezien Apple de enige fabrikant is die krachtige 4" smartphones maakt en de iPhone SE de snelste in zijn soort is.

De iPhone SE neemt video's op in 4k, ondersteunt Live Photos maar is goedkoper dan zijn grote broer. In Nederland kost het minder dan €400 zonder abonnement, etc.

De iPhone SE wordt geleverd met de Apple A9-chip, de m9 motion-chip, een 12 MP camera en hetzelfde 4" retina-display als de iPhone 5s. Dit betekent dat uw iPhone SE echt snel is en grafische weergave in een geweldige ervaring kan leveren, die u volledig kunt zien op een scherm met een fantastische resolutie. De apps die u op uw iPhone SE gebruikt, zullen veel soepeler draaien en u zult ook een visuele verbetering ervaren.

De iPhone SE is 2x sneller dan de iPhone 5s en 3x sneller met grafische weergave. De iPhone SE ondersteunt ook de nieuwe standaarden voor wifi en 3G LTE (4G), tot 150 Mbps mobiel internet en tot 433 Mbps wifi met 11.802ac.

Hoesjes voor de iPhone SE

Afhankelijk van hoe uw dagelijks leven eruitziet, is er een goede kans dat u uw iPhone SE meerdere keren per dag gebruikt. Of het nu voor werk is of om de laatste updates op Facebook te bekijken. Hoe vaker u uw telefoon gedurende de dag gebruikt, hoe groter de kans dat deze kleine krasjes krijgt. Dit is volkomen normaal en ontstaat door simpelweg de telefoon meerdere keren per dag uit uw zak te halen. De krassen zijn niet direct zichtbaar, maar na verloop van tijd zult u merken dat uw scherm er doffer uitziet dan toen u het kocht.

De manier om dit te voorkomen is door te investeren in een hoesje voor uw iPhone SE en afhankelijk van wat u dagelijks doet, is er een hoesje dat u kan helpen uw iPhone SE zo goed mogelijk te beschermen.

Sommigen vrezen misschien dat een hoesje groot en onhandig wordt om mee te nemen, wat een beetje ingaat tegen de reden om een kleine en lichte smartphone te kopen. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. U kunt uw iPhone SE daadwerkelijk eenvoudig en gemakkelijk beschermen tegen krassen als u de lichte en kleine vorm van uw smartphone wilt behouden. De manier waarop u dit kunt bereiken, is door gebruik te maken van een laagje beschermend glas en een zeer dun siliconen hoesje. Op deze manier is zowel de voorkant als de achterkant van uw iPhone SE beschermd tegen dagelijkse slijtage, zonder dat dit ten koste gaat van het ontwerp en de lichtheid van uw telefoon.

De volgende stap in bescherming is het kopen van een iets groter hoesje voor de achterkant, dat ook bescherming biedt in geval van een val. Een iets robuuster hoesje werkt namelijk als een soort schokdemper en verkleint het risico op een gebarsten scherm. U heeft echter nog steeds een soort folie nodig voor de voorkant om het scherm te beschermen tegen krassen.

Binnen de categorie van achterkant hoesjes zijn er ook hoesjes met een flap die uw iPhone SE als een klein boek omhullen. Zo'n hoesje is erg handig als u de hele telefoon in één keer wilt beschermen, maar niet alleen een dun siliconen hoesje wilt hebben. Een ander voordeel van deze oplossing is dat dit soort hoesjes meestal ruimte bieden voor uw kaarten, zodat u altijd uw betaalkaarten of visitekaartjes bij de hand heeft, zonder dat u uw portemonnee hoeft mee te nemen.

Naast hoesjes met meer dan één beschermende functie, zijn er ook hoesjes die dienst doen als een powerbank. Dit betekent dat wanneer u uw iPhone SE oplaadt, u ook de hoes zelf oplaadt, die fungeert als een verlenging van de batterij en u dus veel langer gebruik kunt maken van uw telefoon.

In de zwaarste categorie van bescherming vindt u heavy duty hoesjes, die zo effectief zijn dat uw iPhone SE de meest extreme omstandigheden kan overleven. Het maakt niet uit hoeveel regen u erdoorheen gaat of hoeveel plassen water u erin laat vallen, deze hoesjes houden het water weg van uw telefoon. Als u het op een betonnen vloer laat vallen, hoeft u ook niet bang te zijn voor een gebarsten scherm, omdat een hoes van dit kaliber zeer schokabsorberend is. Het houdt ook stof volledig weg van uw telefoon en als u per ongeluk iets op uw smartphone laat vallen, is er geen schade. Ondanks al deze bescherming zult u er geen last van hebben, omdat alle knoppen nog steeds volledig toegankelijk zijn en de camera ook ongestoord kan worden gebruikt.

Koop kabels voor de iPhone SE hier

Wanneer u uw iPhone SE koopt, wordt er een enkele kabel meegeleverd. Dit is de oplader, die u ook kunt gebruiken om uw telefoon met uw computer te verbinden. Op zichzelf is dit eigenlijk ook de belangrijkste kabel, omdat een smartphone niet veel waard is als deze niet kan worden opgeladen. Maar de meegeleverde kabel is eigenlijk vrij kort en kan beperkend zijn als u uw telefoon wilt gebruiken terwijl deze wordt opgeladen. Een langere kabel is dus handiger en u kunt deze ook aansluiten op moeilijk bereikbare plaatsen zonder te hoeven hurken als u een bericht wilt beantwoorden.

Dit is een van de voordelen van het kopen van een nieuwe oplaadkabel voor uw iPhone SE. Een ander voordeel is dat het handig kan zijn om twee opladers te hebben. Ofwel zodat u er altijd een op het werk en een thuis heeft, ofwel zodat u er altijd een in de auto heeft aangesloten, zodat u onderweg kunt opladen. Bovendien zijn er kabels verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, zodat uw oplader gemakkelijk te herkennen is tussen de stapel witte Apple-kabels en u ook kunt voorkomen dat u ruzie maakt over wiens oplader het is.

Een andere kabel die handig kan zijn om in uw arsenaal van kabels te hebben, is een goed werkende AUX-kabel. Een kabel die vaak onderschat wordt, maar onmisbaar is als u lange afstanden rijdt of een set luidsprekers wilt aansluiten op een feestje. Met een AUX-kabel is het net zo eenvoudig om luidsprekers aan te sluiten als om uw koptelefoon aan te sluiten en dan heeft u binnen no time muziek. Een AUX-kabel kan worden gebruikt met alle apparaten, zolang deze een jack-ingang heeft.

Reparatie van uw iPhone SE

Als u een smartphone met een glazen voorkant heeft, is het niet moeilijk om het scherm te laten barsten. Helaas is dit een probleem waar veel iPhone-eigenaren mee te maken hebben gehad. Als het ongeluk toeslaat en u niet wilt leven met een kapot scherm, is de enige optie om het te laten repareren. Maar wist u dat u dit eigenlijk zelf kunt doen? In werkelijkheid kost het helemaal niet zoveel tijd en het enige wat u nodig heeft, is het juiste gereedschap.

Alles wat u nodig heeft, vindt u hier bij ons. We hebben een grote selectie van reserveonderdelen, dus of het nu de onderkant van de telefoon zelf is en dus de oplaadpoort en de koptelefoonaansluiting die kapot gaan, de home-knop of het scherm, we hebben wat u nodig heeft om uw telefoon weer aan de praat te krijgen.

Natuurlijk kunt u niet de reguliere gereedschapskist gebruiken, maar u moet specifiek gereedschap hebben om uw telefoon te openen zonder deze te beschadigen. Om het hele proces gemakkelijker te maken, zijn er ook houders en zuignappen om de verschillende delen van de telefoon op hun plaats te houden en stabiel te houden terwijl u de kapotte onderdelen vervangt.

Fototoebehoren voor de iPhone SE

Als u een geweldige smartphone met een geweldige camera heeft, zou het zonde zijn om deze alleen te gebruiken voor semi-goede selfies, terwijl u deze ook kunt gebruiken voor prachtige foto's van mooie herinneringen, of op zijn minst echt goede selfies. Er zijn veel manieren om een goede foto te maken en afhankelijk van het resultaat dat u wilt bereiken, hebben we het accessoire dat het gemakkelijker maakt.

Als u uw selfies voor toeristische attracties en andere gedenkwaardige momenten wilt optimaliseren of gewoon meer mensen op uw groepsfoto's wilt opnemen, is een selfiestick een volkomen acceptabele aankoop. Hoewel het een favoriet is onder toeristen en daardoor ook een gehaat element in het straatbeeld, valt niet te ontkennen dat het een zeer handig hulpmiddel is om goede herinneringen vast te leggen. De selfiestick is een handig klein hulpmiddel dat niet veel ruimte inneemt en gemakkelijk te vervoeren is.

Als u iets minder opvallends en stabieler wilt, is er ook een goede selectie van statieven. Deze zorgen ervoor dat uw telefoon stabiel staat en u een goede foto kunt maken, of u nu een zelfontspanner gebruikt of gewoon zeker wilt zijn dat er geen trillingen in het beeld komen. Bij het gebruik van een traditioneel statief heeft u een vlakke ondergrond nodig, zodat uw statief niet omvalt tijdens het proces. Als u daarentegen een zogenaamde Gorilla grip gebruikt, kunt u deze bijna overal bevestigen. Dus een tak of een hek kan plotseling ook het uitgangspunt zijn voor uw foto.

Er zijn veel goede suggesties voor nuttige accessoires voor uw iPhone SE, dus het is gewoon een kwestie van ontdekken wat uw behoeften zijn en vervolgens het accessoire vinden dat uw dagelijks leven gemakkelijker maakt.

.iaai