300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone SE 2020

iPhone SE 2020

Er zijn552 producten.
iPhone SE 2020 Apples nieuwe iPhone-model SE is sneller, beter en heeft slechts een iets groter scherm, zodat degenen onder jullie die de voorkeur geven aan een kleinere en handigere iPhone, veilig kunnen upgraden naar het nieuwe SE-model van Apple - en dat kan tegen een veel lagere prijs dan...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone SE 2020

iPhone SE 2020

Apples nieuwe iPhone-model SE is sneller, beter en heeft slechts een iets groter scherm, zodat degenen onder jullie die de voorkeur geven aan een kleinere en handigere iPhone, veilig kunnen upgraden naar het nieuwe SE-model van Apple - en dat kan tegen een veel lagere prijs dan normaal voor een nieuwe iPhone.

Prijs en design

De prijs is zeker het vermelden waard, aangezien Apple de iPhone SE 2020 zeer laag heeft geprijsd, zodat je een nieuwe - en behoorlijk krachtige - iPhone kunt krijgen zonder failliet te gaan.

De iPhone SE 2020 heeft hetzelfde uiterlijk als de iPhone 8. Dit betekent dat het scherm van de iPhone SE 2020 is gegroeid naar 4,7 inch in vergelijking met 4 inch op het oorspronkelijke SE-model.

Aan de boven- en onderkant van het Retina-display bevindt zich nog steeds een zwarte balk, waarboven de frontcamera, luidspreker en bijbehorende sensoren zijn geplaatst, terwijl aan de onderkant een Touch ID Home-knop zit met een ingebouwde vingerafdruklezer, bedekt met het uiterst sterke saffierkristal. Aan beide zijden van het scherm bevindt zich een smalle zwarte rand.

De iPhone SE is opgebouwd met glas aan beide zijden van een aluminium skelet in het midden, dat dezelfde kleur heeft als de glazen zijkanten, zodat de kleur homogeen lijkt. Daarnaast zijn er vier kleine antennebanden zichtbaar aan de zijkanten van de iPhone SE 2020.

Aan de achterkant heeft de iPhone SE een camera met een LED-flitser. De camera in dit model heeft slechts één lens in tegenstelling tot de grotere iPhone 11-modellen, die een combinatie van drie lenzen gebruiken voor het camerasysteem.

Aan de linkerkant van de iPhone SE 2020 vinden we de schakelaar om het geluid aan en uit te zetten, evenals de volumeknoppen, terwijl de knop om het scherm en de telefoon zelf in- en uit te schakelen zich aan de rechterkant bevindt.

Aan de onderkant bevinden zich de Lightning-poort en de luidsprekeropeningen. Net als bij de recente modellen van Apple's iPhone is er geen koptelefoonaansluiting, dus je moet ofwel de Lightning-connector of Bluetooth-headsets gebruiken.

Omdat de iPhone SE 2020 hetzelfde ontwerp heeft als de iPhone 8 (en ook de iPhone 7), kun je dezelfde mobiele hoesjes gebruiken voor de nieuwe iPhone SE.

Water en stof zijn geen probleem voor deze kleine nieuwkomer, want zoals Apple zelf aangeeft, kan de iPhone SE 2020 tegen spatten, morsen, stof en spatten. Dit verwijst naar de IP67-certificering, wat betekent dat hij 30 minuten lang in water tot 1 meter diep kan worden ondergedompeld. Apple waarschuwt echter dat de water- en stofbestendigheid na verloop van tijd kan afnemen door normale slijtage en gebruik van de iPhone SE, en ze raden af om je iPhone in water te dompelen.

Kleuropties

De iPhone SE 2020 is verkrijgbaar in drie kleuropties. Je kunt kiezen tussen de klassieke witte of zwarte modellen van Apple, en ook een opvallende (PRODUCT) RED rode versie.

Ongeacht de kleur hebben alle drie de modellen zwarte panelen boven en onder het scherm aan de voorkant van de iPhone SE 2020.

Bionische kracht en camera's

Hoewel de iPhone SE 2020 niet zo duur is als de vlaggenschipserie van Apple, de iPhone 11-modellen, heeft hij toch dezelfde A13 Bionic-processor als de 11-serie, die Apple zelf de snelste chip in een smartphone ooit noemt.

Alleen al daarom is het de moeite waard om de iPhone SE 2020 te overwegen als je volgende iPhone.

Tegelijkertijd zorgt de nieuwe chip ervoor dat je met de iPhone SE 2020 een toekomstbestendige iPhone krijgt die vele jaren lang iOS-updates van Apple zal ontvangen. Apple heeft bevestigd dat de iPhone SE 2020 de iOS 14-update zal krijgen wanneer deze later dit jaar wordt uitgebracht.

De camera's in een iPhone zijn belangrijk voor de meeste gebruikers, of ze nu worden gebruikt voor vakantiefoto's of voor selfies en foto's van eten voor Instagram, Facebook en andere sociale media. Met de iPhone SE 2020 krijg je een zeer goed werkende hoofdcamera met een 12 MP beeldsensor en een selfiecamera van 7 MP.

Omdat de achterwaarts gerichte camera slechts één lens gebruikt, krijg je niet dezelfde professionele functies als bij de iPhone 11-modellen, en er is ook geen nachtmodus ingebouwd in de iPhone SE 2020, dus hij presteert niet goed bij weinig licht.

Maar dat is waarschijnlijk het enige minpunt van de iPhone SE 2020, die echt mooie foto's maakt met levendige kleuren en natuurlijke huidtinten - precies zoals we gewend zijn van de camera's in Apple's iPhones.

Draadloos opladen en accessoires

De iPhone SE 2020 wordt geleverd met ingebouwd draadloos opladen via Qi, wat betekent dat je de handige Qi-opladers kunt gebruiken waarop je je iPhone gewoon kunt leggen om hem op te laden.

Qi-opladers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat je zeker een oplader kunt vinden die bij jou en je interieur past. Je kunt modellen kiezen met ruimte voor twee iPhones naast elkaar, of een iPhone en de houder voor je Apple AirPods Pro. Je kunt ook een Qi-oplader krijgen waarop je je Apple Watch naast je iPhone kunt opladen.

Je kunt zelfs een bureaulamp met Qi-oplading in de voet krijgen, of een powerbank met Qi-oplading om onderweg mee te nemen.

Extra opladers en kabels

Het is altijd een goed idee om extra opladers en kabels voor je iPhone te hebben, zodat je altijd zeker weet dat je kunt opladen, of je nu thuis bent, op school, op het werk of op bezoek bij vrienden en familie.

Hier kunnen we onze eigen M7-producten ten zeerste aanbevelen, die we hebben ontwikkeld om het perfecte evenwicht te vinden tussen prijs en superieure kwaliteit. M7-opladers en kabels voor de iPhone SE 2020 werken goed, gaan lang mee en bieden optimale prestaties, zodat je iPhone en andere iDevices snel en efficiënt worden opgeladen.

Houd je iPhone SE 2020 onderweg opgeladen met een powerbank

Als je langere tijd weg bent van een stopcontact, kun je je iPhone SE 2020 van stroom voorzien met een powerbank.

Je kunt een powerbank krijgen met draadloos Qi-opladen, wat handig is als je ergens stil zit, zoals in een trein of buiten in de natuur, omdat je iPhone erop moet kunnen liggen.

Als je onderweg bent, is het beter om een powerbank te kiezen met een bekabelde verbinding naar je iPhone SE 2020, en er zijn veel modellen om uit te kiezen - je kunt zelfs een powerbank met zonnecellen kiezen, wat handig is als je bijvoorbeeld een langere reis naar de natuur maakt.

Bescherm je iPhone SE 2020 met een hoesje en/of screenprotector

Er is een groot verschil tussen hoesjes voor je iPhone, omdat je kunt kiezen voor een hoesje dat alleen de achterkant en zijkanten van je mobiele telefoon beschermt, of een hoesje dat helemaal om je mobiele telefoon kan worden gevouwen en alle zijden, inclusief het display, beschermt.

Er is ook een groot verschil tussen iPhone-eigenaren, omdat sommigen nooit zouden dromen van het inpakken van hun gloednieuwe en prachtig ontworpen iPhone in een hoesje, zodat ze niet kunnen genieten van alle details en de heerlijke tactiliteit die bij elke iPhone hoort. Andere iPhone-eigenaren zien het echter als een noodzaak om hun investering in een nieuwe iPhone te beschermen met een sterk en robuust hoesje dat de kostbare interne onderdelen en het display op de beste manier beschermt.

Ongeacht in welke categorie iPhone-eigenaar je valt, we hebben ook een hoesje voor jou en je iPhone SE 2020. Het kan ultradun en transparant zijn, zodat je nog steeds kunt genieten van het uiterlijk en het ontwerp van je iPhone, of een volledig omsluitend hoesje met ruimte voor creditcards en een polsbandje.

.iaai