300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Producenter
laat meer zien minder
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Geluidskwaliteit
Productgarantie
De handpoort
De honingpoort
laat meer zien minder
Waterdicht
Filter
iPhone Xs oplader, kabels en accessoires

iPhone Xs oplader, kabels en accessoires

Er zijn528 producten.
Opladers, adapters en andere accessoires voor de iPhone XsHier is de nieuwe iPhone X, die natuurlijk de iPhone Xs wordt genoemd en verkrijgbaar is in de kleuren spacegray, zilver en goud.De scherm is 5,8" en het is prachtig.Specificaties iPhone XsZilver, space grey en goud 5,8" Super...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
iPhone Xs oplader, kabels en accessoires

Opladers, adapters en andere accessoires voor de iPhone Xs

Hier is de nieuwe iPhone X, die natuurlijk de iPhone Xs wordt genoemd en verkrijgbaar is in de kleuren spacegray, zilver en goud.

De scherm is 5,8" en het is prachtig.

Specificaties iPhone Xs

  • Zilver, space grey en goud
  • 5,8" Super Retina HD-scherm met HDR en True Tone
  • Glas- en roestvrijstalen ontwerp, water- en stofbestendig (IP68-geclassificeerd)
  • 12 MP dubbele camera met Portretmodus, Diepteregeling, Portretbelichting, Slimme HDR en 4K-video met maximaal 60 beelden per seconde
  • 7 MP TrueDepth-camera aan de voorkant met Portretmodus, Diepteregeling, Portretbelichting en Slimme HDR
  • Face ID voor veilige authenticatie en Apple Pay
  • A12 Bionic-chip met next-generation Neural Engine
  • Draadloos opladen (werkt met Qi-opladers)

Wat is de beste bescherming voor mijn iPhone Xs?

Een iPhone is een kostbaar bezit en daarom is het belangrijk om altijd goede bescherming te hebben. Om goede bescherming voor je iPhone Xs te krijgen, zijn er verschillende mogelijkheden, waarvan een van de essentiële een goede hoes is. Een hoes voor de iPhone Xs beschermt deze tegen slijtage en stoten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij kapot gaat als je onderweg bent.

Bovendien is het altijd een goed idee om een ​​beschermende glasplaat voor de iPhone Xs te hebben, omdat het scherm onmisbaar is op een smartphone en een beschermende glasplaat dit juist beschermt.

We hebben een prachtige selectie samengesteld, met kwaliteit en prijs voor elke smaak hier: https://mackabels.nl/iphone-xs-128?accessoires=hoes,screenprotector

Welke oplader heb ik nodig voor mijn iPhone Xs?

Om ervoor te zorgen dat je iPhone altijd klaar is voor gebruik, is het belangrijk om een goede oplader voor de iPhone Xs te hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afhankelijk van de omgeving waarin je ze wilt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld zeer duurzame opladers krijgen die misschien niet zo elegant zijn, maar wel veilig kunnen worden gebruikt op de werkplek.

Daarnaast zijn er goede mogelijkheden voor multi-opladers die meerdere apparaten tegelijk kunnen opladen, wat erg handig is voor thuis, zowel voor het gezin als wanneer je meerdere apparaten moet opladen. Je kunt ook een mooie powerbank krijgen voor de iPhone Xs, zodat je wat extra oplaadcapaciteit bij je hebt.

Naast stijl en snelheid is het belangrijk om de kwaliteit in de gaten te houden, omdat een goede oplader voor de iPhone Xs lang meegaat en beschermt tegen allerlei gevaren. De meeste van onze opladers voor de iPhone Xs zijn van uitstekende kwaliteit.

Bekijk ons geweldige assortiment hier: https://mackabels.nl/iphone-xs-128?accessoires=batterij-powerbank,oplader

Kies de juiste kabel voor je iPhone Xs

De juiste kabel voor de iPhone Xs kan wonderen doen, omdat het slijtage aan de kabelingang minimaliseert en zorgt voor een stabiele oplading. Een goede kabel voor de iPhone Xs gaat ook niet zo snel kapot, zodat je niet constant hoeft te vervangen.

Voor veel doeleinden zal een powerbank voor de iPhone Xs ook handig zijn, omdat het langer duurt voordat je je iPhone weer op een stopcontact moet aansluiten. Zo kun je gerust onderweg zijn of streamen op de bank zonder dat je de oplader nodig hebt.

Als het gaat om opladers, is de nieuwste op de markt de Qi draadloze oplader voor de iPhone Xs, waarmee je je iPhone kunt opladen door hem gewoon op de oplader te leggen. Een Qi draadloze oplader voor de iPhone Xs kan je leven een beetje gemakkelijker maken.

Een Qi draadloze oplader voor de iPhone Xs is verkrijgbaar in verschillende soorten, afhankelijk van de kwaliteit en behoeften die het moet vervullen. Bijvoorbeeld, het is mogelijk om een Qi draadloze oplader voor de iPhone Xs te krijgen die meerdere iPhones tegelijk kan opladen.

Welke kabels kan ik gebruiken voor de iPhone Xs?

Er zijn talloze manieren om je iPhone met andere apparaten te verbinden. Daarom is het belangrijk om je kabel voor de iPhone goed te kennen, zodat je altijd kunt verbinden met de relevante apparaten. Bovendien speelt de kabel ook een grote rol bij je oplader voor de iPhone, omdat een slechte kabel gemakkelijk kapot kan gaan, waardoor je geen mogelijkheid hebt om je iPhone op te laden.

Dus of je nu je iPhone wilt verbinden met je MacBook, je scherm of gewoon een nieuwe oplaadkabel voor je iPhone nodig hebt, bekijk de link hieronder om te zien welke mogelijkheden je hebt: https://mackabels.nl/iphone-xs-128?accessoires=kabel-of-adapter

Welke accessoires kan ik krijgen voor de iPhone Xs?

Accessoires voor de iPhone zijn een groeiende markt, naarmate steeds meer mensen iPhones krijgen en de technologie beter wordt. Dus als je op zoek bent naar nieuwe gadgets voor de iPhone Xs, zijn er mogelijkheden voor elke smaak. Een klassieker is een mooie headset voor de iPhone Xs, zodat je onderweg naar muziek van de hoogste kwaliteit kunt luisteren.

In dezelfde lijn is een houder voor in de auto een onmisbaar hulpmiddel wanneer je rijdt en nog steeds toegang wilt hebben tot je iPhone, zoals voor GPS of om oproepen in de gaten te houden. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden, dus bekijk de link hieronder of kijk rond op de site en je vindt zeker wat je nodig hebt: https://mackabels.nl/iphone-xs-128?accessoires=houder,accessoires,koptelefoon,lens,speakers

iaai