300 DAGEN RECHT VAN RETOUR
1-2 DAGEN LEVERING
GRATIS VERZENDING VANAF €69
250.000 DEENSE GEBRUIKERS ONS

Meer dan 15 jaar ervaring
met Mac, iPhone, iPad & IT

Producten filteren

Apparatuur
laat meer zien minder
Prijs
Kleur
De handpoort
laat meer zien minder
De honingpoort
laat meer zien minder
QI opladen
MFi certificaat
Oplader vermogen
laat meer zien minder
Producenter
laat meer zien minder
Apple Watch accessoires
iPad
iPhone
Mac
Filter
Mac mini 2018

Mac mini 2018

Er zijn415 producten.
Mac mini 2018 Een Mac Mini is een uitstekend stuk technologie met talloze mogelijkheden. Maar om optimaal van al die mogelijkheden te profiteren, is het belangrijk om de juiste accessoires te hebben. Het eerste punt op de agenda is ervoor zorgen dat je alle benodigde kabels en adapters hebt om...
Meer informatie
Resultaat% $1 D-% $2 D van% $3 D artikelen
Mac mini 2018

Mac mini 2018

Een Mac Mini is een uitstekend stuk technologie met talloze mogelijkheden. Maar om optimaal van al die mogelijkheden te profiteren, is het belangrijk om de juiste accessoires te hebben. Het eerste punt op de agenda is ervoor zorgen dat je alle benodigde kabels en adapters hebt om verbinding te maken met je apparaten. Een USB-C naar Lightning-kabel voor Mac stelt je in staat om je iPhone of iPad op te laden, terwijl een HDMI-kabel voor Mac nodig is om je Mac Mini op de meeste schermen aan te sluiten. Het is aan te raden om te kiezen voor een meer algemene oplossing, zoals een dock of een hub, als je meerdere apparaten tegelijk wilt aansluiten. Op die manier hoef je niet allerlei adapters te kopen die hetzelfde bereiken. We hebben verschillende goede opties, afhankelijk van jouw behoeften. We hebben bijvoorbeeld enkele opties die het mogelijk maken om tot 8 andere apparaten aan te sluiten, met alle meest voorkomende poorten. Kijk op de onderstaande link om de beste optie voor jou te vinden, of het nu gaat om een kabel of een hub:

Een essentieel punt om op te letten bij je Mac Mini is zeker een goede oplader, want zonder stroom kom je nergens. Er zijn veel goede opties, afhankelijk van of je gewoon een eenvoudige oplader wilt of extra functionaliteit wilt. We hebben verschillende goede opladers gevonden die een hoog vermogen leveren en daardoor snel opladen, waaronder de oplader van Apple zelf. Daarnaast zijn er verschillende opladers die multi-opladen mogelijk maken, zodat je naast je Mac Mini ook andere apparaten kunt opladen met dezelfde oplader en nog steeds redelijke prestaties behoudt. Dit is zeker aan te raden als je bijvoorbeeld ook een oplader voor je iPhone of iPad wilt hebben. Met een powerbank heb je ook de mogelijkheid om extra stroom mee te nemen als je ergens naartoe gaat waar geen stopcontact is. Hetzelfde geldt voor autoladers, die je de mogelijkheid geven om op te laden terwijl je onderweg bent, wat je passagiers zeker ook zullen waarderen als ze films willen kijken, enzovoort. Hieronder hebben we enkele goede suggesties voor opladers voor de Mac Mini:

Een Mac Mini is een multimedia-machine die veel te bieden heeft, en dat kun je natuurlijk ten volle benutten. Een belangrijk element in de meeste multimedia-ervaringen is de geluidskwaliteit. Daarom is het altijd een goed idee om je audioapparatuur op orde te hebben, zodat je muziek kunt luisteren of films kunt kijken in de beste kwaliteit. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te bereiken, waaronder oordopjes, headsets en luidsprekers. Met oordopjes voor de Mac Mini krijg je een discrete geluidsoptie, en de technologie erin is inmiddels zo goed dat je er echt goede geluidskwaliteit uit kunt halen. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk te gebruiken. Headsets bieden vaak betere geluidsisolatie en vanwege hun grotere oppervlakte vaak ook betere geluidskwaliteit dan oordopjes, dus als je het beste van het beste wilt, is een headset zeker aan te bevelen. Maar als je graag luide muziek wilt horen of een feestje wilt geven, dan heb je waarschijnlijk een luidspreker nodig. We hebben enkele goede opties op dit gebied, die ook gemakkelijk mee te nemen zijn.

Naast de bovengenoemde categorieën zijn er talloze accessoires die je ervaring met je Mac Mini verbeteren. Een aanzienlijke verbetering voor elke setup is een goede muis, omdat dit de schermnavigatie aanzienlijk verbetert, schade kan voorkomen en het gebruik comfortabeler maakt voor je hand. Een houder voor de Mac Mini kan ook zeker worden aanbevolen, omdat dit je de mogelijkheid geeft om de hoek en hoogte van je Mac Mini aan te passen. Dit kan een groot verschil maken, vooral als je vele uren voor het scherm zit, omdat je allerlei problemen kunt krijgen als je in de verkeerde hoek zit. Tegelijkertijd zorgt het voor een vaste plaatsing van je Mac Mini, wat een meer huiselijk gevoel kan geven. Bovendien kom je altijd ver met een paar USB-sticks in je zak, zodat je snel bestanden naar andere apparaten kunt overzetten of belangrijke documenten als back-up kunt opslaan voor het geval er iets misgaat. We hebben een paar goede suggesties die zowel duurzaamheid bieden als de mogelijkheid om aan te sluiten op de belangrijkste poorten. 

iaai